Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (391)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Betty, are Adi sapca de marinar, scrie pe ea Venetia. O vrei ? maine seara plecam din Bucuresti, asa ca da un semn asta-seara, s-o pun la pachet pt maine. cu un tricou in dungi, pantalon uni , gata marinarul

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE PICEO SI MULTA FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!
(codasa rau , ca de sant plina de probleme)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash
...si cand il schimbam l-am pupat in talpa si ma intreba "nu mai esti suparata pe mine ca am facut in pampers ?" eu -"nu, mi-a trecut, tot baiatul meu drag esti, orice faci" . el: "da, baiatul tau care e mare si parca e tot bebelus "....

M-a emotionat pana la lacrimi micul filozof. Ce delicat!

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Citat:
...Mi-am adus aminte cu ce spunea picea, cu punmul de copil, pai atunci Tudor ar trebui sa manance cam 2 linguri mari de mancare, de exemplu...

Doua amendamente de la Picea:
- asta era dat ca un minimum, ca sa nu ne panicam ca nu ne mananca suficient pruncii
- si era acum peste un an... acuma o fi cat le incape in talpa?!

Bun! Si care e portia ok, pe care ar trebui sa o manance un copil de aproape 3 ani? Iaca am reusit sa formulez clar intrebarea. Finally!

Ei bine, sper ca marti sa-ti pot raspunde la intrebare. Merg la consiliatoarea cu pricina care a emis si teoria aia linistitoare. O s-o intreb.
...si daca imi da o veste ce nu ne place, o cenzurez, ok?

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Mai am de pupat cu drag una bucata de Papanash, Kriss, Valentina, Andreea, Babylina, Rox, Aeperju si sa le imbratisez cu tot dragul. Ma coplesiti!!! Si la varsta mea ma emotionez si mai usor!

WOW! Adi, ce mari si frumosi copii ai tu! Nu pot crede cum a trecut timpul! Adam parca e Bamby pe picioruse nesigure - si ce ochi (albastri?!) are! Nu pot crede ca e asa de mare si tenace deja... si-mi pare tare avansat pentru vasta lui (compar cu Micha, ca au apropae aceeasi zi de nastere...) Mor de dragul Lisei cu papusa la san. Si ce delfinasa agila ai...
Se vede din poze si filme de ce ai lipsit: muuulte activitati ai cu frumosii tai!

Babylina, felicitari pentur consecventa si reusita!
Erina, nu-mi mai iese melodia din cap!!! Ce mi-ai facut?!
Si cu slabitul eu vad lucrurile asa: stiu ca e in puterea mea/noastra. Putem face sa isi revina totul frumos si complet (vezi modelele Klum, Casta - care dupa 3-4 copii arata ca noi.) DAR am nevoie de timp si energie. Momentan eu una nu am. Daca insa ar fi jobul meu sa arat asa, daca as castiga cele zeci de milioane anual din cum arat, si bonele, menajera, bucatareasa, gradinarul, trainerul personal, masseurul samd ar roi in jurul meu, iti jur ca in 4 luni aratam mai bine decat la 17 ani!
Asa mai aman un pic si o iau mai moale, pentru ca efectiv nu am energia necesara sa controlez dieta si mai ales sa fac sport cum ar trebui. Asta nu inseamna ca nu raman pe lista mea! Vine si vremea aia. Deci nu ma descurajez ci doar imi pun prioritati.

Rox, sanatate piticotului! Ma bucur ca a fost asa frumos la serbare - fi wow, Zana no. 6!

Sabina, deci cum ramane cu nudismul?

Mergi la inceput

Citat:
La mine sansele de BB3 sunt foaaarte mici. Eu ma opresc aici, dar poate tu esti mai curajoasa. Eu acum visez la viitorul cand si Alexia o sa aiba 3 ani si o sa putem pleca in concedii 'linistiti'.

Pai atunci iti zic ca lui Micha: daca tie nu-ti place, de ce-i faci altuia?! Ma bagi pe mine la inaintare si tu... Ei, ei!

Mey, nu exclud total, ar deocamdata ne oprim si noi.
Stii, parafrazand un coleg: copii trebuie si educati, nu numai hraniti. Si la capitolul asta vor absorbi energie la greu. E haios sa nasti, sa ai asa un pui plapand in brate, si sa te trezesti noaptea din 3 in 3 inca e simplu... dar ce vine dupa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Da, oricat pare de paradoxal, pana la 3, 4 ani e cel mai usor, desi greu fizic .

Pai cu nudismul ramane ca in apa se intra in pielea goala...iar seara dupa 6 n-au decat sa se dezbrace :)

am intrat scurt sa va spun programul: serbare, plecat la munte, eu cred ca ma intorc maine dupa amiaza si vineri candva in timpul zilei as pleca iar la pozat.

ier am fost la doau shoppinguri personalizate:)

odata mi-am luat eu trei camasi subtiri de tot cu maneci lungi si un tricou de la zara, o pereche de leggings (io!!, care ma vad tot grasa! :P )si o rochita, astea-s negre , si la mega reducere la kenvelo, o sapcalie de la meli melo, o rochita maro gen anii 50 de la flo and jo si tot de-acolo 2 tricouri. Destrabalareeeee :)

Dupa care am fost cu Sofia si i-am luat doua perechi de sandale si o rochita. A crescut fata mea. Nu mai vrea din alea de la ortopedia (aveau si nr 30, si 31). O deranja rau faptul ca sunt asa inalte...
A probat f multe perechi pana sa-i gasim. o adevarata domnisoara:)

Si are in carnet FB pe linie.

Pupam, mai intru seara de pe telefon sa verific daca ati fost cuminti ;)

PS Adi...mari minuni ai tu acolo! O sa fie bine si cand pleaca toata.
Eu zic sa-i dai sa suga lui Adam de cate ori vrea, nu pune in cui alaptatul.Si odata pe zi si e super ok. Si Gh era sa se intarce de doua ori: la 7 luni si la 11 luni...si si-a revenit . Din pacate Gh si-a revenit in urma unei enterocolite oribile(la 11 luni-aproape un an)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza, mamici frumoase !

Cu ce sa va servesc in dimineata asta ? O cafeluta, un suculet plin de vitamine, o portie de cereale sau ce va pofteste voua inimioara...

Piciulika, n-am mai apucat sa te sun de ziua ta . Am ajuns acasa pe la ora 21.30 si de cum am intrat in casa am inceput sa pun rufe la spalat si sa fac putina ordine, profitand de faptul ca Maria si tati erau in parc ( eu fusesem la nenea doftor - nu, nu la echo din nou, am fost doar sa se uite pe morfologica de acum 2 sapt si sa mai stam de vorba ). Si m-am oprit cand deja mi s-a parut ca-i mult prea tarziu si te-as fi deranjat. Nici nu stiu daca e vreo diferenta de fus orar, de altfel.
Oricum, stii ca m-am gandit cu mare drag la tine si pana la urma asta conteaza, da ? Las' ca te prind eu intr-o zi...
Ma bucur ca te-ai rasfatat cu o portie de somn, te inteleg perfect. Tot asta mi-am dorit si eu de ziua mea ( de fapt aveam doua mari dorinte: sa ma tund+manichiura si sa dorm ). In ultima vreme ma culc numai in jur de ora 1 noaptea si ma trezesc la 7, ca trebuie sa plec la serviciu. Si nu-mi ajunge timpul deloc, deloc...
Ieri la serviciu mi se inchideau ochii pe la pranz, degeaba m-am ridicat si m-am plimbat putin, degeaba am iesit afara ( era asa soare si cald ca am revenit iute in birou! ). Si ma simt tare, tare obosita uneori. La prima sarcina eram plina de energie pe vremea asta, din cate imi amintesc. Dar e adevarat ca acum ma solicita f.mult Maria acasa si nu am cum/nu pot/nu vreau s-o ignor. Asa ca trag de mine si merg mai departe. Eeee, cine o sa aiba doua fete cucuiete ?

Am constatat ieri ca deja sunt in luna a 6-a Nici acum nu contenesc sa ma minunez cat de repede si de firesc a venit aceasta sarcina. Nici in visele noastre cele mai frumoase nu am fi indraznit sa speram ca va fi asa, avand in vedere 'istoricul' nostru. Si nu incetez sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru ca suntem atat de binecuvantati .

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 23+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bravo, Sofia, pentru rezultatele scolare ( previzibile, de altfel )! Ai tot dreptul sa primesti sandale asa cum iti plac tie

Babylina, felicitari pentru reusita ! De-acum nu mai este cale de intoarcere, trebuie sa accepti si tu faptul ca Bogdan a crescut - ca e timpul sa renunte la tzitzi. Chiar daca uneori simti ca-ti lipsesc momentele acelea cand il simteai dependent de tine . Ai inceput sa vezi si tu avantajele - doarme mult mai bine noaptea, mananca mai bine, etc. Si nu te mai gandi ca el sufera - poate ca la inceput i-a fost greu, ca n-a renuntat de buna-voie, insa incet-incet a acceptat situatia. Ti-am zis, si eu mi-am facut mustrari de constiinta la Maria din acest punct de vedere, insa pe de alta parte stiam ca este timpul sa renunte la alaptat - devenise rutina ei de seara, pur si simplu. Am reusit sa cream alta si acum totul este super ok.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 23+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

Ce frumos au scris mamicile. Numai bine am avut ce citi la cafea!!!

Roxali capul sus. Oltre le nuvole c'è sempre il sole! Te imbratisez si iti doresc numai bine.

Piciulika mare dreptate ai cu prioritatile. Sper totusi ca in toamna sa reusesc si eu sa am citeva kg in minus.
Nu am vointa si nu rezist deloc la bunataturile facute de bichi!

Sabina sa iti fie de bine shoppingul, sa porti sanatoasa hainutele noi.
Cu mine nu stiu ce s-a intiplat dar nu ma atrage sa imi cumpar nimic. Ma gindesc si la criza, sa tin banutii pentru zile mai negre...e si chestia cu kilogramele.
Tu macar ai dreptul sa te recompensezi pentru sub 60.

Luiza tare putin dormi. Incerca sa recuperezi mai mult in week-end. Va fi destul de greu si in primele doua luni dupa nastere asa ca te rog sa ai mare grija. Dar ce iti spun eu ca stii lucrurile astea. Cred ca abia astepti prenatalul.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput