Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (391)
Raspunsuri - Pagina 16
luy spune:
Adi, m-a terminat Adam cu privirea lui albastra-albastra... M-a hipnotizat, efectiv !
Nu ni l-ai mai aratat de mult si mi se pare fantastica evolutia lui 
Foarte frumoase pozele, m-a impresionat si Lisa, cat de bine inoata - bravo pentru lectiile de inot si dedicarea ta ! Nu am reusit sa vad si filmuletele, dar din poze mi-am facut o idee despre cat de grozavi sunt cangurashii tai ! 

Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
23+ cu
la purtator
luy spune:
Erina 
Da, abia astept sa intru in concediu... O sa-mi iau CO incepand cu august, apoi prenatal... Dar oricum in august o tin si pe Maria acasa, v-am zis ca in luna aceea nu mai au activitati, desi gradinita este deschisa. Am vrea sa mergem si noi cateva zile la munte - poate gasesc vreo doritoare pe aici cu care sa mergem impreuna, as vrea sa aiba si Maria cu cine sa se joace
si mi-ar prinde si mie bine putina socializare
.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
23+ cu
la purtator
Erina spune:
Astazi implineste David 3 lunite.
Zilele acestea m-am intilnit cu o ytipa de virsta mea care a catalogat sosirea lui David ca un act de curaj. Probabil se referea exact la virsta sau poate la vremuri. Eu gasesc totul atit de natural, e un bebelus asa de frumos si dulce si nu imi pot imagina amilia noastra fara el.
Mi-am atins primul target cu alaptatul si asta doar pentru ca e atit de agil si hotarit (bine si un pic datorita organizarii si vointei mele).
Vreau sa ii iau amprenta talpei si a minii. Totulet nu am facut, vom avea in week-end cind vine si tati. Aseara vroiam sa fac unul cu capsune dar am fost cu copiii in stand si pina au facut baie, i-am pregatit de culcare se facuse tirziu.
Daria e bine, vesela si amuzanta.
Nu stiu ce voi face astazi cu amindoi pentru ca mi se pare prea cald sa iesim in prima parte a zilei.
O zi racoroasa va doresc. va las o poza de ieri cu David, prima data in pantaloni scurti si tricou.
Eu am aflat ca s-ar putea sa nu aiba Daria sanse sa intre la gradinita unde as fi vrut eu sa merga. Se pare ca locurile sunt vorbite cu cel putin un an inainte. Ce sentiment ciudat! Un fel de dezamagire dar si frustrare. Ma gindeam la parintii nostri ce simteau la examenele noastre.
Oricum vom vedea.
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Ziceam ca nu stiu ce o sa ma fac cu ei pentru ca David doarme bine afara iar Daria daca face miscare maninca bine si doarme 2.5 ore dupa-amiaza.
Scuzati greselile dar scriu cu o mina plus Daria pe genunchi.
Erina mamica Dariei
si a lui David
mihailescu teodora spune:
Salut mamicile dragi!
Luy
ce bine ca mai ai 1.5 luni pina la concediu!
Te inteleg cu oboseala!
Erina
,m-a TOPIT scumpul de David!!!!Woowwwwwwww,ce bebelush frumosssssss!!!!

Si ce seamana cu tatiiiiiiii!!!!
![]()
Pupici frumoasei Daria!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
cecilia L spune:
Erina, la cat mai multe lunite micului fotomodel.
Luy, cred ca ar trebui sa mai opresti motoarele putin, micuta din burtic isi cere drepturile, adica odihna sa creasca si ea
, asa ca mai adauga macar 1,5 h la somnul de noapte, te rogggggggg.
Ai Pm.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Roxana_G spune:
Erina,
marinerul scump foc! La multi ani/multe lunite! Si tinem pumnii pentru gradinita Dariei, cine stie poate se mai iveste un loc.
Roxali,
tare.
Luy, o imbratisare mare si pentru tine mamico, mi s-au inmuiat picioarele cand am citit 6 luni. Cand a trecut asa timpul?
Roxana_G spune:
Sabina, esti pe receptie? Ne luaram tichie de margaritar, a se citi pian pentru fata. Ma rog, nu l-am luat, ci s-a primit mai demult si abia acum l-am adus acasa. Numai ca eu sunt bata la d-alde muzica, iar fata e disperata sa cante. Bagi un advice ceva?
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Salut mamicile dragi! ![]() Erina ![]() ,m-a TOPIT scumpul de David!!!!Woowwwwwwww,ce bebelush frumosssssss!!!!![]() ![]() Si ce seamana cu tatiiiiiiii!!!!![]() Pupici frumoasei Daria! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
Multumiri draga Teodora!!!

Am transmis pupicii si la Daria!!! Pupam inapoi!

Erina mamica Dariei
si a lui David