Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (391)
Raspunsuri - Pagina 14
babylina spune:
La multi ani Piciulika si Luy, 
Bine ai revenit Adimercedes.
Teo aiurea zi ai avut . Off din pacate astia sunt oamenii...
Erina Multumim pentru aprecieri.
Noi, joi facem 2 saptamani fara tzitzi. Si mai ales avem cateva zile bune de cand dormim o noapte intreaga. De la 4-5 treziri pe noapte cate avea inainte acum nu imi vine sa cred can se face dimineatza fara sa se trezeasca. In plus inainte cand visa urat se trezea si nu se linistea decat la san. Acum se trezeste si adoarme singur la loc.
Am reusit sa vad si eu in sfarsit castronelul de cereale golit si mai ales sa prepar o portie intreaga.
Acum are fixatie pe struguri, ar manca toata ziua. Si banana dar afara in coaja si sa o tina el in mana .A reusit sa manance si o piersica
Altceva nu vrea sa guste. Cere rosii dar nu mananca si nu gusta nimic nou.
pestele il ascund in omleta, capsunile in prajitura, si incerc sa mai inventez si alte "ascunzatori" pentru mancare sanatoasa. Pastele ii plac simple si tavalite prin barnza rasa. Asa ca , acum caut o reteta de paste ca sa le umplu cu legume, carne,peste, etc.
Speram ca acum in concediu cand va fi impreuna cu inca 3 copii sa se molipseasca si sa manance mai mult..
Multa sanatate la copilasi
si la mamici
Roxana_G spune:
sarbatoritelor mari de zilele acestea! Va imbratisez cu drag, sa fiti sanatoase si voioase.
In rest, Alex e la gradi, a venit abia aseara Zana Maseluta ptr dintele nr. 6. Ieri au avut o serbare draguta pentru incheierea cluburilor extra, care s-a lasat cu distractie si diplome. Andrei insa a ratat o pentru ca e racit, are ceva viral, inceput cu laringita si conjunctivita. De aceea era asa marait la teatru dragul de el. Imi pare rau ca nu am fost mai sociabili atunci, dar uite, poate a fost mai bine pentru toata lumea.
Va pup. O saptamana usoara!
aeperju spune:
La multi ani Luy si Piciulika! Multa sanatate si numai bine!
Emma si Andrei (21.09.2007)
Erina spune:
Roxana ma bucur ca ai scris.
Sanatate lui Andrei. O saptamina buna si usoara si tie!
Adimercedes. Am vazut poze si filmulete!!!! Minunate!!! Lisa a crescut mult si e din ce in ce mai frumoasa. Daria a cintat Happy birthday odata cu ea la filmuletul cu aniversarea lui tatai. Sa va traiasca si sa va ocroteasca si iubeasca vesnic!!!
Mi-au placut mult pozele cu tatal tau si bebe Adam care e atit de dulceeee
. Cum cinta el la pianina si cum exploreaza peste tot!!!
Am vazut ca sunteti rasfatati cu acorduri de vioara.
Numai bine si sa ne mai povestesti daca la Adam esti mai relaxata decit la Lisa sau esti aceeasi mama perfecta.
Gabriela cum sunteti? Ce face Sara, dar Sofia?
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina neata! dau cafele si frappe-uri pt o zi ce se anunta fierbintee. Sa va mai spun ce zice nenea naturistu meu despre cremele de soare. ca e bine sa fie folosite cat mai putin. Ca cel mai bine e sa stam imbracati complet si usor, cu ochelari de soare si palarie cu boruri largi. ca cei mici n-au ce cauta in soare direct vara, si nici noi astia mari. ca soarele e terbil de cancerigen.(nu doar pt piele....) Si ca atunci cand mergem la mare, ideal e sa dormim ziua in casa de chirpici si sa inotam noaptea;))) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Te si vad imbracata asa...cu Gheo si Sofia

Nu spun ca nu este corect ceea ce spune "omu", dar ma intreb daca el face asa sau si cine poate sa faca asa?
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
betty78 spune:
Buna si de la noi...nu am mai scris de mult timp, dar am inceput munca si cu 2 bebici, conatructie casa si servici deja nu ami stiu ed capul meu.
Am intrat ptr ca am mare nevoie de ajutorul vostru. Mario are serbare vineri si avem nevoie de un costum de marinar, dar din pacate nu gasesc asa ceva nicaieri. Poate ma puteti ajuta voi.
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Sabina spune:
cecilia, e f simplu. oricum eu anul asta nu merg la mare.
dar copii vor sta pe plaja imbracati si se dezbraca doar cand intra in apa.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
Sanatate multa, Bubu!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Sabina spune:
Betty, pai tricou in dungi iti trebuie...nu mai stiu unde au, uite, azi ma duc cu Sofia in unirea si daca vad ceva ce seamana a Mariner " :) iti dau telefon.
Rox, sanatate lui Andrei! Si pe Sof a apucat-o o tuse dubioasa...uf, maine avem serbarea si gataaaaaaaaaaaaa!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
Sabina, sa stii ca la mine a functionat ce ai postat. Azi Daria a iesit in mineca lunga si bermude, eu in ie si pantalon lung.
Cica ochelarii de soare la copii nu ar fi tocmai OK.
Betty bine ai revenit! Eu i-am luat lui David un costumas cu dungi ca de mariner din C&A. Acum nu stiu daca aveau si 104.
M-am uitat pentru tine pe net.Am gasit asta: http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://costumedeserbare.files.wordpress.com/2009/05/costum-marinar-baiat.jpg&imgrefurl=http://costumedeserbare.wordpress.com/2009/05/23/costum-marinar-baiat/&h=510&w=700&sz=217&tbnid=xcsE6wyRwV0N7M:&tbnh=102&tbnw=140&prev=/images%3Fq%3Dcostum%2Bmarinar&usg=pRbflYRTuh2lukvdhcUvi6rVIZA=&sa=X&ei=qksOTO7_FMaSOMun_eMM&ved=0CBgQ9QEwAA
Asta ar fi fost OK dar e stoc epuizat: http://www.shopmania.ro/magazin~online-140_articole-pentru-copii-si-bebelusi~produs-costum-marinar-copii-110~p-7199561.html
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle