Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (391)
Raspunsuri - Pagina 10
luy spune:
crishtina, desi nu am apucat sa intru acasa pe mailul comun sa vad rochita, sunt convinsa ca-i superba. Am vazut eu ce iese din manutele tale... Asa ca nu ma tenta ... ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
23+ cu
la purtator
slippers76 spune:
La multi ani draga Piciulika!Sa-ti fie viata luminoasa, sa te bucuri de familia ta frumoasa. 

luy spune:
greyeras, ceamica, vreau si eu sa ma intalnesc cu voi intr-o seara !
Daca va e mai usor, sa ne vedem in parculetele de langa spitalul Budimex, putem veni noi cu masina pana acolo.
Poate vad si eu trotineta Adelinei in realitate, ca ieri ne-am uitat la unele si ni s-au parut tare nesigure
. Si eram si cu Maria langa noi si am cam starnit-o, ca pana la urma n-am luat nimic ( bineinteles ca am plecat de acolo in urlete ).
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
23+ cu
la purtator
Yaia spune:
LA MULTI ANI, Picea noastra draga! Sa traiesti, sa infloresti alaturi de baietii tai minunati! Si sa te pui pe treaba, sa faci si o fetita scumpica precum cei doi matrozi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Piciulika
Doua amendamente de la Picea: - asta era dat ca un minimum, ca sa nu ne panicam ca nu ne mananca suficient pruncii - si era acum peste un an... acuma o fi cat le incape in talpa?! Teoria e sa nu-i frustrezi punand portii mari, pe care nu le pot termina, ci mai bine mai mici si sa mai ceara... Al meu e asa happy daca termina putinul cat ii pun ca hop, cerseste desert! Mananca cam putin, dar are ceva peste 14 kg si nu arata rau deloc. Asa ca ma bazez pe instincul lui de supravietuire si daca nu mananca la o masa, sigur va manca la urmatoarea - sau maine! Si nu-mi fac griji, zau. Doar si eu eram o 'lunga, slaba si zaluda'. |
Bun! Si care e portia ok, pe care ar trebui sa o manance un copil de aproape 3 ani?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
greyeras spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy greyeras, ceamica, vreau si eu sa ma intalnesc cu voi intr-o seara ! Daca va e mai usor, sa ne vedem in parculetele de langa spitalul Budimex, putem veni noi cu masina pana acolo. Poate vad si eu trotineta Adelinei in realitate, ca ieri ne-am uitat la unele si ni s-au parut tare nesigure . Si eram si cu Maria langa noi si am cam starnit-o, ca pana la urma n-am luat nimic ( bineinteles ca am plecat de acolo in urlete ).Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 23+ cu la purtator |
Da Luy ne-ar face mare placere, iti spun si de unde am luat-o.
Sa vedem ce zice si Ema sa hotaram cand. Cred ca l-a parculetul de vis-a-vis de Petrom-ul de langa spital ar fi perfect pentru toata lumea, am vazut ca nu mai are nisip, e mai bine.Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

greyeras spune:
LA MULTI ANI! PICIULIKA 

Sa fii la fel de minunata si plina de viata mereu!
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
mihailescu teodora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui greyeras
Cred ca l-a parculetul de vis-a-vis de Petrom-ul de langa spital ar fi perfect pentru toata lumea, am vazut ca nu mai are nisip, e mai bine. Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) ![]() |
E minunat si pt mine,e chiar linga blocul nostru
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Luy,draga mea!!!!Primesti urari intarziate???![]()
Spre rusinea mea,am uitat total
,dar zic eu,mai bine mai tarziu,decat deloc!
Uite si un buchet mare de
pentru o mamica dulce si sensibila ca tine!!!!
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Piciulikaaaaa!!!!!

Sa fii fericita,sanatoasa si implinita alaturi de trupa ta de superbaieti!!!!!
Te imbratisez cu drag!!!! 
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii