Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (391)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Papanash ,Roxana ,Cecilia ,mi-a facut maaare placere sa va reintilnesc impreuna cu papanashii vostri!

Mihnea a fost foarte incantat,n-a avut el rabdare la toata piesa,a dat iama in bunataturi,s-a fotografiat cu albinuta,i-a facut ,,ghidi-ghidi'',i-a arata popoul(al albinei,nu al lui ),s-a jucat cu ,,nanoane''(baloane),a urlat in toata sala (cand a aparut o vacuta in piesa) ca ,,muuuuuu face bibe''
De-astea!!!!
Sunt tare fericita ca e un copil dezinvolt si fara nicio inhibitie,supercomunicativ!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Mai mamici,am trait o experienta asa de naspa joia trecuta:m-am dus cu noaptea-n cap la medicul de familie sa imi recoltez analize.Buuunn,imi ia duduia sange,verificam niste liste cu analize cu si fara plata,in timpul asta mi-am lasat geanta pe un cuier.
Cand sa scot portofelul sa platesc,scoate-l de unde nu-i!
Sun acasa,bona nu raspundea.Ma urc in masina,plec acasa,convinsa fiind ca l-am uitat in alta geanta.
Acasa nimic.
Mi-am adus brusc aminte de un nene care a venit la cabinet dupa o trimitere si care s-a tot fatait pe acolo,nici el nestiind exact ce vrea si care a plecat destul de repede.
Imiu sutise portofelul si se tirase.
Apuca-te si anuleaza carduri si alte alea.Aveam actele:permis,talon,buletin,rovigneta,carduri de acces,carduri bancare,toata viata mea era in portofelul ala.
Am fost terminata!
Partea frumoasa este ca in dupa amiaza aceleiasi zile,m-am trezit cu un nene la usa cu actele mele,mai putin cardurile,gasite la maaaaree distanta de locul in care-mi fusesera furate!
Asta este tarisoara in care traim!
Si ca sa fie ziua zi,tot joi mi-am scapat si cheile de la masina in putul liftului,de-a trebuit sa chem serviciul ,,ascensoare'' sa mi le scoata de acolo!
Pam-pam!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

Adimercedes Bine ai revenit! Si mie mi-a fost dor de tine si m-am bucurat tare mult ca sunteti sanatosi si lipsa ta a fost doar din absenta de timp.

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Crishtina, ce mai fac prichindeii??? CUm e Nicole? Ma gandesc ca de acum i-au trecut constipatiile. CUm merge diversificarea?

Si mie mi-a fost teribil de dor de voi!!!! Ma bucur sa va fiu din nou alaturi si sper sa nu mai dispar asa fara urma (iegzista o iecsplicasie").

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

No, acuma vad ce rau stau la capitolul prieteni :(

Oare de unde sa incep?!?

Hai sa incep de la zi! Lisa doarme :P Adam e treaz si misuna prin living. SUntem cam toti raciti, Adam a facut febra zilele astea...

...Ok, acum sunt cateva ore mai tarziu! Adam doarme, dupa ce a dat afara putinul laptic papacit in cele 2' regulamentare si a trebuit sa il schimb din sacul de dormit gros (doarme intr-unul de vara!). Lisa se chinue sa adoarma cu sotul (e aproape 9pm), dupa ce a dormit la pranz 3h. Eu mucesc, stranut, tusesc, nu musai in ordinea asta .

Adam a facut azi 8 luni si deja e mobil pe toate planurile: merge de-a busilea, se ridica si merge pe langa mobile. Credeam ca Lisa a fost rapida, insa el a intrecut-o, asta si datorita personalitatii lui si faptului ca vrea sa participe, sa fie in miezul actiunii si el, sa puna mana, gura, piciorul (!!).

Tata pleaca joia viitoare si mi-e groaza ca o sa raman pe cap cu o gramada de chestii, tot ce ma ajuta el!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Teo teribila zi ai avut!
Atunci te anuntam cand ne hotaram pentru o zi.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

la multi ani Silvia sa ai parte de o viata de iubire si implinire alturi de baietii tai dragi!!!

Pentru tine:www.youtube.com/watch?v=3d21Esj6rFE" target="_blank">Enrique Iglesias - Cuando Me Enamoro

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Bine-ai revenit, Adi!

Sabina, bine v-am gasit!!! Felicitari pt cele 57kg! Wow, cred ca arati BETON! Abia astept sa vad poze si sa dau si eu macar vreo 3 jos din cele muuuulte care s-au lipid de mine ca scaiul :(

Ce fain ai zis de mancatul sanatos! Cata dreptate ai! E asa de greu sa intri intr-o rutina cu asta, dar apoi totul merge ca pe roate, dupa ce ti-ai gasit locul de unde sa te aprovizionezi etc etc.

Si ca tot e vorba de mancat, Adam se intarca! Fix acelasi tipar ca si Lisa, mai ales ca el nu era mare iubitor de tzitzi. Asa ca acum ma chinui sa incerc sa ii dau lactate, ca bineinteles ca nu accepta biberon cu formula (fix ca sor'sa, de parca ar fi frati!). Insa papa putina formula cu cereale, insa cred ca s-a saturat si de alea. Sunt total lipsita de idei, mai ales ca inca nu mananca decat fin blenduit, ca altfel e jale. Sper ca in cateva zile sa ajungem la papat morcovei fierti din mana proprie!

Ce mai face Sofia? Si Ghe?

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Bine ai revenit draga Adimercedes!!!

Multumesc pentru cuvintele frumoase! Tare imi era dor de voi! Cum mi-am imaginat Adam e mobil deja si foarte activ.
Astept cu mare nerabdare poze cu el si Lisa. Sanatate tuturor.

Sunt convinsa ca te vei decurca excelent si fara ajutorul lui Patric.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Mai mamici,am trait o experienta asa de naspa joia trecuta:m-am dus cu noaptea-n cap la medicul de familie sa imi recoltez analize.Buuunn,imi ia duduia sange,verificam niste liste cu analize cu si fara plata,in timpul asta mi-am lasat geanta pe un cuier.
Cand sa scot portofelul sa platesc,scoate-l de unde nu-i!
Sun acasa,bona nu raspundea.Ma urc in masina,plec acasa,convinsa fiind ca l-am uitat in alta geanta.
Acasa nimic.
Mi-am adus brusc aminte de un nene care a venit la cabinet dupa o trimitere si care s-a tot fatait pe acolo,nici el nestiind exact ce vrea si care a plecat destul de repede.
Imiu sutise portofelul si se tirase.
Apuca-te si anuleaza carduri si alte alea.Aveam actele:permis,talon,buletin,rovigneta,carduri de acces,carduri bancare,toata viata mea era in portofelul ala.
Am fost terminata!
Partea frumoasa este ca in dupa amiaza aceleiasi zile,m-am trezit cu un nene la usa cu actele mele,mai putin cardurile,gasite la maaaaree distanta de locul in care-mi fusesera furate!
Asta este tarisoara in care traim!
Si ca sa fie ziua zi,tot joi mi-am scapat si cheile de la masina in putul liftului,de-a trebuit sa chem serviciul ,,ascensoare'' sa mi le scoata de acolo!
Pam-pam!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

super urata treaba cu portofelul, ca sa nu spun de chei....partea amuzanta este ca te si vedem cautand cheiele

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Am trimis link pe mailul comun.

Aici aveti o dedicatie pt toti puiutii si mamicile lor cochete! Lisa a descoperit Wiggles de vreo 3 sapt cand a primit un DVD de la daddy. MARE HIT!!!

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput