Ghiocei de martie-aprilie 2009***214***
Raspunsuri - Pagina 7

simplyana_m spune:
simplyana_m spune:
 CARLA, multi  pe cucuiul lui Raul!
 pe cucuiul lui Raul!
FLORIC, uitai sa zic si 

felicitari pt operatiunea "oala"!
 felicitari pt operatiunea "oala"!
http://www.lucamic.blogspot.com/

mireal spune:
mireal spune:
 Nu am reusit sa scriu mai nimic,iar am probleme cu internetulGigelica pt. curajul de a te spovedi la noi.Oricum a fost un subiect delicat dar e bine ca s-a vorbit si despre asta pt. ca pe viitor daca cineva ar fi avut o astfel de dorinta sa stie ca nu e bine. Cred ca aproape toate am avut momente cand ne vine sa le facem cate ceva, eu plec din camera daca ma enervez prea tare sau mai tip la el, nu as vrea sa o fac nici pe asta,dar eu ma isterizez repede.Olga m-ai lasat fara cuvinte, urata ziEu nu am decalotat puta, sotul a zis ca el si-a decalotat-o singur pe la 10 ani, asa ca nu umblu la ea.
 pt. curajul de a te spovedi la noi.Oricum a fost un subiect delicat dar e bine ca s-a vorbit si despre asta pt. ca pe viitor daca cineva ar fi avut o astfel de dorinta sa stie ca nu e bine. Cred ca aproape toate am avut momente cand ne vine sa le facem cate ceva, eu plec din camera daca ma enervez prea tare sau mai tip la el, nu as vrea sa o fac nici pe asta,dar eu ma isterizez repede.Olga m-ai lasat fara cuvinte, urata ziEu nu am decalotat puta, sotul a zis ca el si-a decalotat-o singur pe la 10 ani, asa ca nu umblu la ea.

magdyi2001 spune:
magdyi2001 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui simplyana_m MAGDY, si mie imi place mult numele Dimitri  , iar Maria "it's a classic"  Ce-o fi, sanatos sa fie! O sa fie si frumos, ca doar e ruda cu tine si Gabitz  . Despre legatul trompelor as avea de comentat...Sfatul meu e sa cauti alta metoda contraceptiva. Una din surorile mele a suportat procedura asta si regreta forever. Nu pentru ca nu ar fi eficienta, ci pentru ca are niste tulburari hormonale horror, cu migrene si zacut la pat la fiecare CM, cu stare supernaspa de 2 sapt inainte de CM...practic ea mai e om intreg 1 sapt dintr-o luna. No good. Pana nasti mai ai timp sa te documentezi bine-bine si sa faci alegerea cea mai buna...Propune mai bine o vasectomie    http://www.lucamic.blogspot.com/ | 
Ana

. Mersi pt sfat, oricum am sa intreb doc inainte, pt ca nu sunt sigura daca in belgia se procedeaza la asa ceva, nu am auzit pe nimeni de aici sa recurga la metoda asta. De vasectomie am  mai auzit, chiar sotul uneia din prietene si-a facut pt ca tipa il "fentase" a patra oara(e innebunita dupa copii, bbi in special). Dupa patania cu Theodora am avut sterilet hormonal, nu ma incomoda in nici un fel si se diminuase si fluxul menstruatiei semnificativ, in schimb incepusem sa ma ingras
. Mersi pt sfat, oricum am sa intreb doc inainte, pt ca nu sunt sigura daca in belgia se procedeaza la asa ceva, nu am auzit pe nimeni de aici sa recurga la metoda asta. De vasectomie am  mai auzit, chiar sotul uneia din prietene si-a facut pt ca tipa il "fentase" a patra oara(e innebunita dupa copii, bbi in special). Dupa patania cu Theodora am avut sterilet hormonal, nu ma incomoda in nici un fel si se diminuase si fluxul menstruatiei semnificativ, in schimb incepusem sa ma ingras

, dar nu stiu cat era grasime si cat apa, caci dupa ce l-am scos, m-am "dezumflat" imediat.
, dar nu stiu cat era grasime si cat apa, caci dupa ce l-am scos, m-am "dezumflat" imediat.Dupa nasterea lui Gabitzu, am luat cateva luni Cerazette. Nu m-am simtit deloc bne de la ele si am intrerupt. Dupa doua luni eram gravi

.
.De data asta am sa vorbesc cu doc serios, sa vad si parerea lui.
Magdy,
 de
 de  Gabriel (05.03.2009) si
 Gabriel (05.03.2009) si  Theodora ingeras.
 Theodora ingeras.Acum
 21+ cu
 21+ cu  rozaliu
 rozaliuCei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

novus spune:
novus spune:
 Hello !!
Intru si eu la ceas de seara ca ziua am tot umblat  !
 !
Dupa amiaza, am fost la bunica mea, apoi la shopping si acum ma pregatesc de somn ca maine iar avem petrecere de pici, ne intalnim si cu Olishka, David si Chitibus  care au ajuns si ei in Deva de jumate de ora !
 care au ajuns si ei in Deva de jumate de ora !
Ilinco, ce faceam in vis  ? Sa stii ca eu ieri m-am gandit la voi, asa ca s-o fi transmis prin eter
? Sa stii ca eu ieri m-am gandit la voi, asa ca s-o fi transmis prin eter 
Multumim de aprecierile la adresa Zambariciului care in seara asta se juca de-a cucu-bau cu vanzatoarele de la magazin si radea pana sughita (si a tras si cateva parturi de bucurie noroc ca era ditai outletul  )
)
Mami lui  www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra  (03.03.09)
  www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra  (03.03.09)

novus spune:
novus spune:
 Sympliana, deci asa e cu legatul trompelor  ??
 ??
Si eu ma tot gandesc ce metoda sa aplic dupa ce termin cu alaptatul, deocamdata merg pe Cerazette, parca s-a mai reglat menstruatia ca la inceput m-au bulversat complet !
Voi fetelor ce metoda folositi ?
Mami lui  www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra  (03.03.09)

novus spune:
novus spune:
 Fug la  !!
 !!

cami_05 spune:
cami_05 spune:
 Simplyana mersi, ma gandeam ca e de la ele dar e groaznic acum nici seara nu mananca, nu mai vrea nimic din ce manca inainte,offff sa treaca odata.
mersi, ma gandeam ca e de la ele dar e groaznic acum nici seara nu mananca, nu mai vrea nimic din ce manca inainte,offff sa treaca odata.
Novus, Magdy, si eu am o colega de serviciu care si-a legat trompele si are 3 sapt pe luna CM, a mers si in Ungaria si i-a spus ca de la legarea trompelor i se trage.
Novus, sunt niste ovule contraceptive, nu stiu cum se numesc dar se gasesc la farmacie. Dar nu stiu daca iti va placea trebuie sa stai 10 min sa se topeasca inainte de 
Dyana  sa va treaca cat mai repede
 sa va treaca cat mai repede
Carla,  sa treaca vanataile. Si noi tot cadem si inca nu mergem singure.
 sa treaca vanataile. Si noi tot cadem si inca nu mergem singure.
Floric, bine ca te-ai linistit cu piciorusele lui Raru.

Gaza22 spune:
Gaza22 spune:
 Hello fetili! intru pe fuga sa va pupacesc pe toate, azi am facut bagajele si maine plecam in excursie la tati. Am niste emotiii...! Sa ne tineti pumni sa trecem cu bine peste partea cu zborul. Sunt un pic ingrijorata ca zborul va fi exact cand e ora de somn a lui Mitzi si totodata ora de papa. De dormit ea e obisnuita in patut asa ca nu stiu cum voi face daca era mai mica era ok la mine in brate dar asa probabil va fi ff maraita si va trece ff greu 1 ora 30 min e fapt mai mult pt ca la aeroport ajungem mai repede cu 1 ora - 2. De mancat o sa-i iau un borcanel dar sunt sigura ca in agitatia aia nu va avea chef sa manance si daca mai e si obosita sigur va iesi scandal. Am zis ca-i iau si un bibe cu lapte, sper sa nu am probleme la faza cu lichidele, ca vreau sa-i pun de acasa apa calda in el si sa i-l prepar in avion sau chiar inainte de uracare.  Un alt motiv de stres e circulatia pana la aeroport acu mi-am dat seama ca e maine e vineri si va fi aglomerat sper totusi sa nu facem mai mult de o ora pana acolo, plecam pe la 12.30 .Sa ne tineti pumnii sa fie totul ok. Va pup pe toate si o sa mai intru sa va povestesc cum ne distram. Acum fig ca mai am cate ceva de pregatit.
Mami de Gazii mica si frumoasa 
  Primul Anisor
Primul Anisor 

dyana27 spune:
dyana27 spune:
 neatza fetele
serviti o cafeluta foarte matinala????

; am batut recordul de trezire.... a dat alarma la 5.45
; am batut recordul de trezire.... a dat alarma la 5.45

; evident pentru ca avea temperatura
; evident pentru ca avea temperatura
 ; i-am pus supozitor cu paracetamol dar n-a mai fost chip sa-l adorm; acuma face kk la olita si eu profit de "timpul liber'
; i-am pus supozitor cu paracetamol dar n-a mai fost chip sa-l adorm; acuma face kk la olita si eu profit de "timpul liber'

; ieri a fost foarte suparat pentru ca a facut de vreo 7 ori din care 4 la pemparas; se strangea dintr-odata de burtica si iesea un partulet maaaaaare cu kk; doar atat; nu sa se screama, sa mai faca.... ce era in burtica lui...
; ieri a fost foarte suparat pentru ca a facut de vreo 7 ori din care 4 la pemparas; se strangea dintr-odata de burtica si iesea un partulet maaaaaare cu kk; doar atat; nu sa se screama, sa mai faca.... ce era in burtica lui...
 ; bine macar ca n-a mai facut azinoapte, ca oricum n-am reusit sa-i dau nimic, nici hidrasec, nici smecta... imposibil sa le ia; daca-l tin cu forta urla si se ineaca rau de tot cu ele... asa ca am renuntat; oricum nu face foarte foarte moale, mai mult nedigerat si foarte des; asta e.... e deja a treia zi de manifestari "de varf", sper sa fie ultima
; bine macar ca n-a mai facut azinoapte, ca oricum n-am reusit sa-i dau nimic, nici hidrasec, nici smecta... imposibil sa le ia; daca-l tin cu forta urla si se ineaca rau de tot cu ele... asa ca am renuntat; oricum nu face foarte foarte moale, mai mult nedigerat si foarte des; asta e.... e deja a treia zi de manifestari "de varf", sper sa fie ultima
 ; acuma a prins geanta surioarei, i-a scos portofelul, banii din el si incearca sa-i indese in olita pe langa el
; acuma a prins geanta surioarei, i-a scos portofelul, banii din el si incearca sa-i indese in olita pe langa el 

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 MINUNEA MEA
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume 

Pisik06 spune:
Pisik06 spune:
 Neatza!
FLORIC, felicitari pt operatiunea olita

. Or mai fi altii ca noi, care sa nu faca la olita deloc sau f f rar? Nu ma refer la fetele care nu au pus bebeii pe olita, ci la cei care stau de ceva vreme, dar nu au reusit nicicum sa inteleaga care e treaba cu ea. Sincer, cred ca e si vina mea, ca nu am insistat, nu m-am preocupat f tare
. Or mai fi altii ca noi, care sa nu faca la olita deloc sau f f rar? Nu ma refer la fetele care nu au pus bebeii pe olita, ci la cei care stau de ceva vreme, dar nu au reusit nicicum sa inteleaga care e treaba cu ea. Sincer, cred ca e si vina mea, ca nu am insistat, nu m-am preocupat f tare
GAZA, drum bun si petrecere frumoasa . Eu zic sa nu iti fie teama de drum, poate va fi mai dificil, dar odata ajunse acolo va trece totul ca prin minune
. Eu zic sa nu iti fie teama de drum, poate va fi mai dificil, dar odata ajunse acolo va trece totul ca prin minune
DYANA, si Ana a dat scularea tot la 5:45, dar fara sa aiba nimic. M-a tampit . Ieri a dormit 20 minute la pranz si alte 35 in carre4, a adormit in picioare efectiv ca era rupta. A fost toata ziua mataita, nu mai zic seara la baie, ca s-a lasat cu urlete zdravene. Credeam ca se trezeste la 10. Ti-ai gasit. La 5:45 frate
. Ieri a dormit 20 minute la pranz si alte 35 in carre4, a adormit in picioare efectiv ca era rupta. A fost toata ziua mataita, nu mai zic seara la baie, ca s-a lasat cu urlete zdravene. Credeam ca se trezeste la 10. Ti-ai gasit. La 5:45 frate . Dar era lesinata, asa ca la 7:20 am reusit sa o adorm la loc. Sa vedem cat o tine
. Dar era lesinata, asa ca la 7:20 am reusit sa o adorm la loc. Sa vedem cat o tine
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
 Pozele noastre
 Fotografii profesionale evenimente