Ghiocei de martie-aprilie 2009***214***
Raspunsuri - Pagina 8

Pisik06 spune:
Pisik06 spune:
 Da, evident ca s-a trezit . Iarasi doarme cu jumatatile de ora
. Iarasi doarme cu jumatatile de ora

. Prevad o zi sublima
. Prevad o zi sublima
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
 Pozele noastre
 Fotografii profesionale evenimente

Bianca2503 spune:
Bianca2503 spune:
 neata,
am citit tot dar am uitat ce vroiam sa zic si imi aduc aminte doar de operatiunea cu olita.
PISIK, draga, noi ne punem olita in cap. Mai mult de 5 secunde nu sta niciodata pe ea.

Pisik06 spune:
Pisik06 spune:
 BIANCA, bun asa, noi doar sarim ca arse de pe ea, ne bagam cu picioarele, scormonim cu mainile in ea, orice, numa ce trebe nu
Dar, repet, am si eu o vina.
Cred ca am descoperit cauza: incepe sa iasa efectiv caninul ala ultimul, iesi-ar prin ochi lui
 . Se vede un punct deja (stiti cum, se face gingia translucida sau asa ceva, nu prea stiu sa explic), probabil pana maine sparge si pe urma incepe sa creasca, deci mai avem cam o saptamana de circoteca.
. Se vede un punct deja (stiti cum, se face gingia translucida sau asa ceva, nu prea stiu sa explic), probabil pana maine sparge si pe urma incepe sa creasca, deci mai avem cam o saptamana de circoteca.
Desi am aflat cauza, nu ma pot linisti cu nervii. Sunt o mama tare rea

. Daca ati stii cate ganduri urate mi-au trecut prin cap de ieri incoace
. Daca ati stii cate ganduri urate mi-au trecut prin cap de ieri incoace

. Pe de o parte, ma simt vinovata ca dracu, pe de alta simt ca nu mai rezist. Hai, gata cu plansu. Vedeti de ce zic eu ca va admir de inima? Pt ca eu ma las prada prea usor
. Pe de o parte, ma simt vinovata ca dracu, pe de alta simt ca nu mai rezist. Hai, gata cu plansu. Vedeti de ce zic eu ca va admir de inima? Pt ca eu ma las prada prea usor
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
 Pozele noastre
 Fotografii profesionale evenimente

Bianca2503 spune:
Bianca2503 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Pisik06 BIANCA, bun asa, noi doar sarim ca arse de pe ea, ne bagam cu picioarele, scormonim cu mainile in ea, orice, numa ce trebe nu  Dar, repet, am si eu o vina. Cred ca am descoperit cauza: incepe sa iasa efectiv caninul ala ultimul, iesi-ar prin ochi lui   . Se vede un punct deja (stiti cum, se face gingia translucida sau asa ceva, nu prea stiu sa explic), probabil pana maine sparge si pe urma incepe sa creasca, deci mai avem cam o saptamana de circoteca. Desi am aflat cauza, nu ma pot linisti cu nervii. Sunt o mama tare rea    . Daca ati stii cate ganduri urate mi-au trecut prin cap de ieri incoace    . Pe de o parte, ma simt vinovata ca dracu, pe de alta simt ca nu mai rezist. Hai, gata cu plansu. Vedeti de ce zic eu ca va admir de inima? Pt ca eu ma las prada prea usor  Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente | 
Tocmai il schimbat pe Vladimir sa iesim afara si ma gandesc eu sa il las la cucu gol sa il pun pe olita. Il pun pe ea si incepe maraiala mare ca elnu sta acolo (o si fost rece la cur, sau nu stiu). Se ridica si pleaca si face shushu asa unde vrea cucu lui. Apoi imi suna telefonul si raspund. Cand ma uit la pitic ii iesea un carnacior pe parchet. Il iau ca ma gandesc ca acum e momentul sa i pun pe oala. Maraiala maxima. S-a ridica si statea sprijinit de canapea si pe picioare ieseau cabanosi. Nu am putut decat sa il duc la dus.
Deci la noi cu oala e problem. Nu stiu cum o sa facem. Nu sta pe ea. Nu are chef. NU sta locului mai mult de 3 secunde.
Si PISIKO, nu esti o mama rea, esti doar obosita. Si exista riscul ca fiind asa obosita sa ii transmiti Anei starea ta de nervozitate si la ea sa se formeze si mai multi draci din cauza de dinti si alte chestii. Cand urla incearca sa stai calma. Asezati-va amandoua undeva, la desene, pe balcon, la masina de spalat. Dar incearca sa stai calma, nu te mai stresa pentru fiecare rahat bagat in gura sau animal nerecunoscut pe carte (la noi e simplu cu animalele, imi arata doua- trei si apoi ia cartea, ii rupe o pagina ceva si pleaca, eventual ma si injura de mama).
Hai ca m-am intins, ies afara ca trebuie sa cumpar Fenistil ca l-a ciupit un tantar.

simplyana_m spune:
simplyana_m spune:
 Buna dimi!
NOVUS, imi place ce zomotos se bucura Alexandra!

GAZA, drum bun! si distractie maxima!

Si vin si eu, mult prea tarziu
 Si vin si eu, mult prea tarziu  , cu sugestia: poti ruga stewardesele sa-ti incalzeasca apa plata pentru laptic. Apa tot de la ele.
, cu sugestia: poti ruga stewardesele sa-ti incalzeasca apa plata pentru laptic. Apa tot de la ele. 
BIANCA, EXACT asa mi-a facut si mie la oala Luca duminica dimineata. Singura diferenta a fost ca el era in mijlocul camerei si se tinea de mine, nu de canapea, iar eu zbieram la Mimi sa se scoale (dormea) si sa dea drumul la apa sa se incalzeasca in timp ce eu sustineam (moral, ca el se tot plimba, n-a nimerit doi cabanosi intr-un loc)  copilul si-l pazeam de Mura, care-l gasea foarte apetisant... Deci si pe-al meu copil il arde oala la cur. Si mai avem si doua, ca am zis ca prima n-o fi suficient de frumoasa.
 Deci si pe-al meu copil il arde oala la cur. Si mai avem si doua, ca am zis ca prima n-o fi suficient de frumoasa.
http://www.lucamic.blogspot.com/

Floric spune:
Floric spune:
 TU, fete, cand sa ma laud si sa primesc cu entuziasm laudele va anunt cu regret ca toata munca mea de 2 luni si educatia sfincetelor (daca pot spune) a lu Raresu s-au dus pe apa sambaetei. De ieri de la decalotare urlaaaaaaaa cand face pipi iar cand vede oala...nici vorba sa mai stea pe ea. Asociaza cu durerea. Data trecuta a fost doar la primul pipi durerea apoi a trecut. Vad ca acum e mai complicat, nu stiu de ce...Oricum problema e ca pur si simplu se abtine sa faca pipi. Il vad ca vrea sa faca, ii da cateva picaturi apoi se apuca pe plans si gata nu mai face. Sta cu putza umflata de pipi. Ce pot face? Totusi...aseara in apa la baie a facut fara nici o problema. Si aseara inca o data in pantaloni. Mi-e teama sa nu fi prins frica dse oala...Am zis sa il las la liber vreo cateva zile sa faca unde il prinde si apoi sa reiau operatiunea olita. Eventual sa cumpar alta.
Binen-teles ca aseara n-a fost chip sa pun mana pe putza sa i-o spal. Mi-e teama sa nu se prinda iar. Data trecuta mi-a spus sa nu umblu 2 zile la ea si cand am umblat dadea semne de "reconstructie"
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 

Gianina34 spune:
Gianina34 spune:
 buna dimineata mamici,
dyana - multumim pentru cafeaua matinala
vad ca subiectul zilei este olita - avem si noi un capitol la care stam cat de cat bine: anunta intr-un anumit fel cand vrea la olita pentru kk in general dar si pentru tas cateodata - dimineata la trezire am constatat ca-i chiar impresionanta cantitatea desi noi suntem in categoria in care nu bem apa
 - dimineata la trezire am constatat ca-i chiar impresionanta cantitatea desi noi suntem in categoria in care nu bem apa
sfatul meu este sa incercati alta olita ca poate pur si simplu ii doare funduletul (ce? .... voua nu vi s-a intamplat niciodata sa nimeriti niste colaci la wc care sa fie de-a dreptul imposibili?)
si... sa nu-i fortati
dar sa va spun si ce ma "arde" pe mine acum: fetele care faceti biscuitii minune - vreti sa ma ajutati cu " ajustarea cantitatilor" astfel incat sa fie doar miere (nu fructoza/zahar), prune/stafide uscate (fara cereale, seminte )
multumesc mult
Gianina  - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
             avem 1 anisor si-un pic

Gianina34 spune:
Gianina34 spune:
 floric - in primul rand pupacim rareselul "chinuit"
parerea mea ar fi sa-l pui cu funduletul in apa calda ca sa faca pipi usor , fara dureri mari , iar apoi... va uita repede daca nu-l va mai durea nimic
             avem 1 anisor si-un pic

Gianina34 spune:
Gianina34 spune:
 pisik -  multi ca tare-mi esti draga
multi ca tare-mi esti draga
             avem 1 anisor si-un pic

Monnvas spune:
Monnvas spune:
 Pisik  cred ca si la noi se pregateste un canin.
 cred ca si la noi se pregateste un canin.
Eu am ajuns acasa, am de terminat o lucrare, piticul e la ai mei. Si pana la urma am ajuns la concluzia ca cel mai bun baby sitter, cel mai apropiat de conceptia mea, e... tata. Azi dimineata piticul a auzit usa de la intrare si n-a fost chip sa ma mai inteleg cu el pana nu l-am scos din casa. Am lasat ceaiul nebaut si maica-mea "tu bea-ti ceaiul, las' ca face putin scandal si-i trece". Tot ea remarca cum a inceput "sa ma santajeze" asta micu', ca daca tzipa primeste ce vrea. Nu, primeste ce vrea doar daca cererea e rezonabila, da' sa zicem ca limita mea de rezonabilitate e alta.
Pisiko, in momentele astea, cand Ana e matzaita, gandeste-te cum ar fi sa stea cu cineva mai insensibil la nevoile ei.
Monica mami  de
 de  CRISTIAN - "domnu' injiner"
 CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)