Ghiocei de martie-aprilie 2009***214***
Raspunsuri - Pagina 9

Monnvas spune:
Monnvas spune:
 A, si tot pt cuscara-mea: am remarcat si eu, ca si alte mamici (ieri vb cu PetraTudor pe tema asta) ca de ce se culca mai tarziu, de-aia se scoala mai devreme.
Si sa stii ca si ginerica a devenit cam imprevizibil la program. Asa ca... am renuntat sa-mi mai fac eu program. Ne mai dam cate o intalnire cu cineva, dar nu respectam niciodata ora. Asta e, da-te tu dupa ea o perioada, ca va veni si vremea ta.
Azi dimineata la 8 am deschis parcul. Noroc ca era si Bogdanel pe-acolo, ca al'fel credeam ca's io loca. [alt topic de dezacord cu mama: de ce scot copilul asa devreme afara? io nu inteleg de ce sa nu...]
Monica mami  de
 de  CRISTIAN - "domnu' injiner"
 CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Floric spune:
Floric spune:
 Tocami ce am citit articole in care spun sa pui pe bebe cu fundul in apa calda sa faa pipi. O sa o fac si pe asta. Mi-e teama sa nu faca ceva mai rau daca nu mai face pipi. Of...Daca il lasam asa era rau, daca l-am decalotat iar e rau
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 

simplyana_m spune:
simplyana_m spune:
 MONNVAS, ce mai face Bogdanel? I-ai facut si o poza pe furis sa ne arati si noua? Si PETRATUDOR de ce s-a suparat pe noi(again)? Calitatea pe care o apreciez eu cel mai mult la styleul bucurestenilor este ca daca au ceva de zis, iti zic in fata, dand posibilitatea sa rezolvi conflictele mult mai usor. Acuma Diana n-o fi bucuresteanca, dar nici americanca, sa replice "it's me" la despartire Plus ca mie mi-a facut o impresie SUPER cand am cunoscut-o asta iarna. Sigur are ea ceva
 Plus ca mie mi-a facut o impresie SUPER cand am cunoscut-o asta iarna. Sigur are ea ceva 

http://www.lucamic.blogspot.com/

Gianina34 spune:
Gianina34 spune:
 pisik - si micsunica mea se trezeste dupa 30 de minute fix la fiecare somn; doarme probund si dintr-o data deschide ochii si da sa se ridice in fund. Solutia care am gasit-o eu ca totusi sa doarma 1-2 ore este sa stau langa ea si cand da semne de trezire sa-i shashai; dupa ce trece momentul critic pot rasufla usurata ca ... doarme. Si asta mi se intampla chiar si la somnul de noapte (atunci chiar se trezeste plangand)
Gianina  - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
             avem 1 anisor si-un pic

Gianina34 spune:
Gianina34 spune:
 bianca - te trag de manecuta cu budincuta cu dovlecel ca vreau sa experimentez in wk: am retinut bine ingredientele?: dovlecel dat prin razatoare, 1 ou, 1-2 linguri branza vaci, ceva lapte parca? Cam cat stau toate astea la cuptor?
 ca vreau sa experimentez in wk: am retinut bine ingredientele?: dovlecel dat prin razatoare, 1 ou, 1-2 linguri branza vaci, ceva lapte parca? Cam cat stau toate astea la cuptor?
multu
             avem 1 anisor si-un pic

Bianca2503 spune:
Bianca2503 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Gianina34 bianca - te trag de manecuta cu budincuta cu dovlecel  ca vreau sa experimentez in wk: am retinut bine ingredientele?: dovlecel dat prin razatoare, 1 ou, 1-2 linguri branza vaci, ceva lapte parca? Cam cat stau toate astea la cuptor? multu  Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si-un pic | 
dovlecel, branza de vaci si ou si apoi daca ai imaginatie experimenteaza cu patrunjel, marar, alte branze

Gianina34 spune:
Gianina34 spune:
 bianca - multumesc mult
             avem 1 anisor si-un pic

Anaan spune:
Anaan spune:
 Salutare, tufete!
Bianca, mie madam dr. mi-a spus sa nu-l dau cu Fenistil ca nu-i bun pt bebe. Mare maestra nu-i, ce-i drept!
Andrei al meu a luat-o in serios cu autohranirea: de cateva zile, merge la sertarul unde tinem painea si isi rupe cate-o bucatica!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Anaan spune:
Anaan spune:
 Nici in cazul lui Andrei nu se aplica regula "culcat tarziu, trezit tarziu". Dimpotriva, daca-si rateaza ora de somn, dimineata se trezeste mai devreme decat de obicei
 ora de somn, dimineata se trezeste mai devreme decat de obicei . Saptamana asta ne-am trezit tot pe la 10.30
. Saptamana asta ne-am trezit tot pe la 10.30 !
!
Cum e vremea pe la voi?..ca aici e destul de rece si bate vantul...unde naiba-i incalzirea aia globala?!!!!!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

aris26 spune:
aris26 spune:
 eu stiam ca legatul trompelor nu are nici un efect hormonal, fiind cam singura metoda dupa prezervativ care nu avecteaza echilibrul hormona. ovarele isi fac in continuare treaba, ovulezi lunar, ai ciclu si tot tacamul doar ca nu mai exista trompa care sa care ovulul dupa ovar pana spre uter pentru a putea fi fecundat. sora-mea are o trompa extirpata si nu a afectat-o nici cum(doar ca i-au scazut shansele la jumate de a concepe). eu in schimb nu prea sunt de acord cu legarea trompelor pt ca mi se pare o mishcare mult prea radicala. bine eu nici cainii nu i-am castrat din acest motiv . eu inteleg ca ficare sarcina este un risc enorm dar viata noastra se schimba atat de mult...nu poti sa stii niciodata ce mai inventeaza certatatorii sau cum o sa se schimbe viata ta. e adevarat ca si chiar cu trompele legate ramane ca varianta fiv-ul si adoptia. dar gandeshte-te bine si ia cea mai buna decizie pt voi
. eu inteleg ca ficare sarcina este un risc enorm dar viata noastra se schimba atat de mult...nu poti sa stii niciodata ce mai inventeaza certatatorii sau cum o sa se schimbe viata ta. e adevarat ca si chiar cu trompele legate ramane ca varianta fiv-ul si adoptia. dar gandeshte-te bine si ia cea mai buna decizie pt voi numai voi stiti care e aia
 numai voi stiti care e aia
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui magdyi2001 
 Ana    . Mersi pt sfat, oricum am sa intreb doc inainte, pt ca nu sunt sigura daca in belgia se procedeaza la asa ceva, nu am auzit pe nimeni de aici sa recurga la metoda asta. De vasectomie am  mai auzit, chiar sotul uneia din prietene si-a facut pt ca tipa il "fentase" a patra oara(e innebunita dupa copii, bbi in special). Dupa patania cu Theodora am avut sterilet hormonal, nu ma incomoda in nici un fel si se diminuase si fluxul menstruatiei semnificativ, in schimb incepusem sa ma ingras    , dar nu stiu cat era grasime si cat apa, caci dupa ce l-am scos, m-am "dezumflat" imediat. Dupa nasterea lui Gabitzu, am luat cateva luni Cerazette. Nu m-am simtit deloc bne de la ele si am intrerupt. Dupa doua luni eram gravi    . De data asta am sa vorbesc cu doc serios, sa vad si parerea lui. Magdy,  de  Gabriel (05.03.2009) si  Theodora ingeras. Acum  21+ cu  rozaliu Cei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... | 

25 martie 2009