Ghiocei de martie-aprilie 2009***214***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Carla, Raul sa-i treaca repede cucuiul si sa nu mai repete experienta! Intr-adevar, cand ii vezi "executand" cate-o cazatura, ti-e stricata toata ziua...asa patesc si eu!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

magdy - stii vorba aia cu never say never. ca doar daca te intrebam acum 6 luni de bb2 tot asa ziceai. multa santate si spune-mi cum o sa o cheme pana la urma. piata nu merge ci stape terenuri am avut doar 3 vanzari in ultimii 2 ani si astea la un pretz de tot rasul. eu zic sa mai stati. noi aveam sperante ca in toamna se dezmorteste dar se pare ca mai dureaza

25 martie 2009

Chiar nu mai am de gand sa risc, am sa vorbesc cu doc sa-mi lege trompele, pt ca imi pun ff mult sanatatea in pericol si nici nu am de gand sa sufere copii. Daca o fi sa ne mai dorim unul o sa adoptam... De chemat , O sa o cheme MARIA(este si sf Marie pe 8 sept), iar doua nume nu-i pun pt ca am eu piticii mei.

Aaaa si ce vroiam sa mai spun, e ca si Gabriel a trecut demult(de la 11 luni) la un somn pe zi si somnul de pranz tot in jur de trei ore este. Asadar, ILINCA, nu-ti face probl, pt ca ora si durata si-o regleza singurei.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Vazut multe minunatii: Raru pescaru', Gabitzu, Magdy ( o plasez si pe ea aici, intre copii, ca ea este cu bebe la purtator), Stefan, Raducu, Alexandra !

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Ana .

Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Vad ca vorbiti de lucruri sfinte, adica somn. Pana acum vreo 4-5 zile eram si eu norocoasa, un somn pe zi, aporx 2,5-3 ore. De cateva zile insa se trezeste dupa juma de ora, trebuie plimbata, tinuta in brate si asa cu chiu cu vai mai doarme adunate tot vreo 3 ore, da cu multe pauze de luat in brate, bibilit, etc. Azi a culminat. A adormit afara la 12:15, am transportat-o in brate, am pus-o in pat si la 12:45 a sunat interfonu si s-a trezitDe atunci nici gand de somn. Si noi avem planuri de mers la cumparaturi pt ziua sotului (in week-end, schimba prefixu), cred ca o sa fie circ

Cateodata imi doresc si eu un copil previzibil, sa stiu nenica ca doarme intre orele x si y, ca face aia si ailalta. Dar oare mi-ar placea cu adevarat?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

doarme mutzu de mai mult de 2 ore ; mama lui de vaccin ca ma dispera; iar n-a vrut decat titi azi, aluat 3 lingurite de mancarica si atat; e subfebril, nu a trecut de 38, deci il mai las asa fara antitermice deocamdata; dar e suparatel nevoie mare, iritat... nu prea-i convine nimic; ca sa fiu eu sigura am dus o proba de kk la analiza, ca prea a facut moale totusi, si cu mucus; bine, tinand cont ca e doar lapte digerat... cum altfel sa iasa?????; ne-am plimbat vreo ora jumate si cand am venit acasa a si adormit la titi; si tot ii dau tarcoale... nu sunt obisnuita cu atata somnic; recupereaza la greu trezirea devreme la 6, ca in ultima saptamana reusise si el sa doarma pana pe la 7; mai fetelor cat au durat chestiile astea de la vaccin la voi??? adica noi avem asa: iritat, spuzeala la greu, insomnii noaptea, subfebril, lipsa totala de pofta de mancare (cu toate ca el parca ar vrea, dar nu-i convine nimic din ce-i dau.... ma gandesc sa nu aiba si rosu in gat, se uita surioara acuma cand se trezeste... asta era reactie adversa nebifata inca), stranut (asta mi se pare aberant ca reactie adversa, dar cica e...); naspa reactii, bine ca e singurul care da asa; speram la urmatoarele sa scapam mai usor
partea naspa e ca ma asteptam la ele, ca la fiecare vaccin a avut reactii; dar mai aveam o speranta pentru ca peste priorixul de un an a trecut suuper lejer, nici macar n-a mai avut nevoie de antitermice.... dar ne scoatem acum parleala si pentru ala.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Uof, gigelica, is vegetariana de 2 luni...Poate fac barcutze numa cu branzeturi, oare merge?...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Cred ca ar iesi demential...cu gorgonzola...si alte tipuri de branza...

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Flori, mi-ai adus aminte de ceva haios ce a facut gabitu duminica. L-am pus pe oala, a facut kk si da sa se ridice. Eu crezand ca a terminat l-am lasat si m-am intors sa iau salteluta sa o pun pe masa(caci eram jos in bucatarie) si sa-l sterg si sa-l imbrac. El fuga-fuga prin bucatarie, se ascunde dupa canapea si aud deodata "pleosc" si inca odata "pleosc" si iese bucuros nevoie mare cu gura pana la urechi. Eu ma duc sa vad si cand colo peste ce dau? Peste ditamai "generalul" si cand ma uit la el era plin si pe picioare si se scurgea acu si pe sosete. L-am chemat pe tat-su sa-l ducem la dush si asta suparat nevoie mare ca na, trebuia sa curete, imi zice:" Duminica viitoare am sa ma cac si eu dupa colt si sa vad atunci daca mai razi..."

De atunci il mai las fara pempars dar sa fiu sigura ca a terminat treaba dinainte...

Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Am fost la dr de picioare de copii. Rezultatul...Usoare sechele de rahitism, mai ales tibia este deformata, mostenire mareata data de gena sotului. Asta e, aici nu prea avem cum sa reparam cu ce ne "inzestreaza Doamne, Doamne". Insa, mi-am recomandat sa intrerup Vigantolul caci se pare nu si-a facut nici un efect atata timp si sa trec pe AT10. A mai auzit cineva de acest medicament. E tot un fel de vit D3.
Problemele daca nu dispar in 6 luni si daca nu dau alte probleme la mers vom apela la ajutorul unei ghetute ortopedice. Dar asta dupa ce iau 6 luni AT 10.
Din ce mi-a explicat tibia si glezna nu sunt pe aceasi directie, adica tibia fiid curbata poate sa "alunece" (el a folosit un alt termen) de pe glezna, care e pe axul corpului. Ei, e greu de explicat dar in fine...sa speram ca acest medicament va face minuni. Oricum ne-a recomandat baie de soare (la sf lunii plecam la mare). Sa fie bine...

In alta ordine de idei, caci eu sunt ca tiganu' Cand prind un dr care imi place spun si de ficat si de unghia care ma doare. L-am intrebat dacae ok putza...Ea e ok, toate bune si la locul lor DAR...sa decalotez cum trebuie la baie ca sa nu mai am probleme. Si se pune omu' sa decaloteze in fata mea Am zis ca imi sta inima pe loc pt ca stiam cum zbiera data trecuta. Dar ce credeti...Raresu s-a aratat barbat (pana intr-un punct) mai mult ma sfiam eu, apoi cand a inceput sa arate ce poate s-a terminat si operatiunea putza. Cert e ca are un guguloi de mizerie pe sub pielicica de mor...cum papuci se face ca daca nu o sa ii frec putza toata ziua. Sa ma asigur ca nu mai are nici fir de jeg. Bine, dr mi-a zis ca fac cum a facut el la baie si totul va fi bine. Nu ma intelegea ca eu asa fac (de fapt, nu asa tare ca el). NU a fost brutal dar mie mi s-a parut ca nu e o fericire pt copil sa iti desprinda cineva piele de piele

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Hello!
OLGA, ce mai birthday ai avut ! Sanatate Davidutzului si sotiorului , ca asta e cel mai important! Si unchiul tau, odihneasca-se in pace! pentru tine si mamica ta frumoasa !
Incearca sa te distrezi la party si pupa si zambariciul din partea noastra!

NOVUS, ce posing de artista are Alexandra

DYANNA, pupici mutzunelului pe fiecare bubulitza! Sa treaca repede! Si noi am implinit azi saptamana de la Priorix si inca nicio reactie .

CAMI, cu siguranta de la dinti/masele face Iulia greva foamei, nu-ti fa griji ca trece!

MAGDY, si mie imi place mult numele Dimitri , iar Maria "it's a classic" Ce-o fi, sanatos sa fie! O sa fie si frumos, ca doar e ruda cu tine si Gabitz . Despre legatul trompelor as avea de comentat...Sfatul meu e sa cauti alta metoda contraceptiva. Una din surorile mele a suportat procedura asta si regreta forever. Nu pentru ca nu ar fi eficienta, ci pentru ca are niste tulburari hormonale horror, cu migrene si zacut la pat la fiecare CM, cu stare supernaspa de 2 sapt inainte de CM...practic ea mai e om intreg 1 sapt dintr-o luna. No good. Pana nasti mai ai timp sa te documentezi bine-bine si sa faci alegerea cea mai buna...Propune mai bine o vasectomie

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

FLORIC, sper ca te-ai linistit acum cu piciorusele lui Raru. Si eu am o neliniste in privinta asta... mie mi se pare ca Luca le are in X. Dar doftorii au zis ca nu-i inca o probl, ca-i prea devreme sa se pronunte si sa ma calmez...O fi. Decalotarea la noi e la jumatate, dar nu vreau la dr., au fost niste depozite mari de smegma care s-au dus si m-am mai relaxat. Oricum eu am citit ca smegma aia nu e jeg, e o secretie impotriva jegului, cu rol protector, si nu mi-e frica de ea, e prieten .

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput