Ghiocei de martie-aprilie 2009***214***
Raspunsuri - Pagina 23
Anaan spune:
Pana la urma am comandat de pe net un slip refolosibil si niste scutece de inot de la DM; am nevoie de astea pentru piscina, am inteles ca nu e voie cu bebeii la fundu' gol in piscina ( si mi se pare normal, ca doar nu-si doreste nimeni sa se trezeasca cu vreun plutitor
la orizont)La mare, pe plaja, o sa faca baiatu' nudism
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Bianca, un film fain ( daca nu l-ai vazut deja): " Billy Eliott", eu l-am revazut saptamana trecuta si mi-a placut la fel ca intaiasi data![]()
Anaan spune:
Mai nou ma uit la un serial "Mad Men", imi chiar place! Vazandu-l, am ajuns la concluzia ca fereasca sfantu' sa ne fi nascut ( ca femei) prin anii '60!
Anaan spune:
Mamici ardelence, am vazut ca este baby expo in 11-13 iunie la Cluj. Asa rau imi pare ca nu pot da si eu o tura, suntem plecati in concediu, da' poate mergeti voi careva! Ina, fii pe faza!
Anaan spune:
Ma duc sa-l verific pe Andrei si ma pun si eu la
. Va pup!
dyana27 spune:
neatza fetele

am trecut mai usor peste noaptea asta, doar dimineatza s-a trezit cu febra
; evident trezirea la 6, ca asa e frumos sa ai 39 de grade ....la prima ora
; dar macar acum e bine, i-am pus novocalmin direct ca la febra asta nu stam la discutii, i-am dat si nurofen, si acuma se joaca pe jos in sufragerie; mare noroc am cu leaganul, ca altfel nu stiu ce i-as face; cum e suparat cere direct in leagan si acolo se linisteste, mai ales ca am si eu 2 maini libere sa-l gadil si sa ma joc cu el![]()
; azinoapte s-a trezit de 2 ori doar, prima data a adormit fara titi, m-am pus cu el in pat sa-i dau sa suga, s-a intors cu spatele la mine si cum l-am luat in brate a si adormit

(bine, de fapt se trezise pe burtica in patut si n-avea chef sa se intoarca singur
... a mai facut chestia asta
); la a doua trezire a fost destul de marait, parca nu mai putea sa adoarma dupa ce a papat.... dar l-am rapus repede![]()
; sper sa fim mai bine azi
, ca tare rau e sa vezi ca-ti sufera puiul mic
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Bianca2503 spune:
Neata,
ANAAN, multam de film. O sa il caut!
OLGA, da! Mai este valabila propunerea. Doar sa ma anunti din timp ca cine stie pe unde suntem plecati.
pentru Andrei si David fierbinti. Sa treaca repede.
Sa va spun legat de asta. Baiatul nasilor are si el temperatura de vreo 2-3 zile. Numai 39 cu ceva. Au sunat pediatrul si a spus ca este o viroza care asa se manifesta. Temperatura mare si ca sunt multi copii internati din cauza asta. Ideea e ca cedeaza la Diclofenac. Dar pentru ca multi sunt si kkciosi din cauza asta nu pot s ale puna supozitoare asa ca sunt pe injectabil.
Naspa situatia. Dar eu zic sa alternati Nurofen si Paracetamol la 4 ore (Panadol) si la 12 ore sa inlocuiti Novocalminul cu Diclogesic (la noi a avut efect, novocalminul nu si-a facut treaba)
novus spune:
Neata !! Pofiti la 
Alexandra dupa cum am banuit s-a trezit fix la 08.10 si nu a mai avut chef de stat in pat ci ne-am schimbat si direct la joaca !!
Anaan, cum e Andei ? mersi de info cu Baby Expo, poate ajungem atunci la Cluj 
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Tufete...
ce-as manca niste bulion...
facut de mama lui sabian cu mama lui jon...
cikalakacikicea![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
claudela spune:
Novus, multumim de cafeluta!Delicioasa!
Eu nu prea am timp sa stau de vb cu voi, dar mai apuc sa citesc din urma...Vazand atatia copilasi bolnaviori sunt sigura ca e o perioada acum mai nasoala pentru toti...Si a mea are nasul plin de mucisori...Nu mai face fata batista bebelului...Si asta de vreo saptamana. Nu mai stim ce sa mai facem cu mucisorii astia...Si vremea asta nu ne ajuta deloc!
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA