Ghiocei de martie-aprilie 2009***214***
Raspunsuri - Pagina 24
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Acum vreo 2 saptamani am vazut La Vita e Bella (mu il vazusem atunci cand a aparut). desi este un film extraordinar m-a dat peste cap rau de tot. Sincer va spun m-a schimbat putin la interior. Ma uitam la film si nu imi venea sa cred ce se intampla,mi se parea imposibila atitudinea acelui om. |
Da, e un film neverosimil de fain... Cred ca am si plans la el.
Banuiesc ca ai vazut The Sea Inside; ala iarasi m-o marcat destul de tare. Si daca ai ratat Shi Gan, try it (si altele din productia lu' nenea Kim}. Shi... nush, ca eu de cand am nascut nu ma uit decat la Flashforward cand il prind si la cate juma' de Stargate ca se uita sotzu'.
Si acum 2 saptamani am vazut El Greco pe TVR, dar cred ca e o ecranizare mai veche.
No, io nu prea le am cu filmele, da' poate mai alegi ceva d-acilea.
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"(7.03.2009)
Floric spune:
Stiiu ca v-ati obisnuit cu mine si cu "grijile" false si degeaba pe care le am deci nu va pot lasa cu ochii in soare. Ascultti...La mare mie si sotului ni se infunda /desfunda nasul, probabil de la aer, aerosoli, etc. Dar noi avem batista, e ok. Cu Rares...oare se intampla si la el acelasi fenomen, sa il apuce mucii pe acolo. Bine, muci inofensivi. Dar daca DA, ce fac??? DAu fuga la Domo sa iau aspirator?
HAi ca la ideea asta nu v-a trecut prin cap ca as avea-o, ziceti drept.![]()
Stiti, mama mea are o vorba...Nu te pune cu mintea odihnita (si are si continuarea). Asa ca eu daca stau toata ziua acasa si nu am ocupatie antrenanta intelectual, asta e...gandesc mai usor.
Lasa ca mai am 2 luni si incep serviciul si atunci nu veti mai intalni idei d-astea nastrushnice la mine. O sa va fie dor de "grijile" mele. Atunci i le plasez mamei...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Monnvas spune:
Anaan
m-ai terminat cu bulionul [tehnica asteptarii frustrate, nu? Asteptam un vis erotic si na...]
pt Gulie, sa treaca febra.
si pt Mutzu, sa iasa odata nesuferitele alea.
Cititorul in kkt prezice venirea caninilor 

Fac cap nou daca ma lasa omuletzul.
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
pisigri spune:
Floric m-ai ucis de tot cu aspiratorul

Pai ai mai multe variante:
- te duci in magazin si testezi ceva, sa-i vezi eficienta la scos mucii, dupa care te declari nemultumita si pleci, sau
- imprumuti aspiratorul de la hotelul in care stati sau
- iei cu tine ca omu niste vibrocil, apa de mare, ser fiziologic, pufai/pui picaturi in nasucul mucos si lasi mucii sa curga ori afara ori inauntru. Io nu mai folosesc batista bebelusului de vreo juma de an.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Da, e un film neverosimil de fain... Cred ca am si plans la el. Banuiesc ca ai vazut The Sea Inside; ala iarasi m-o marcat destul de tare. Si daca ai ratat Shi Gan, try it (si altele din productia lu' nenea Kim}. Shi... nush, ca eu de cand am nascut nu ma uit decat la Flashforward cand il prind si la cate juma' de Stargate ca se uita sotzu'. Si acum 2 saptamani am vazut El Greco pe TVR, dar cred ca e o ecranizare mai veche. No, io nu prea le am cu filmele, da' poate mai alegi ceva d-acilea. Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"(7.03.2009) |
The Sea inside cred ca e Mar Adentro. Eu asa l-am cunoscut. Si asta e bun de revazut. Multam!
Si ar mai fi si Amores Peros.
novus spune:
Incerc sa fac cap nou pana nu se trezeste
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Bianca, eu prefer filmul european, in defavoarea celui american. "La vitta e' bella" si "Mar adentro" sint in Top 10 -ul personal.
Sint faine si "Habla con ella" ("Vorbeste cu ea"). "Volver". "Todo sobre mi madre" (Totul despre mama mea) -Regia Pedro Almodovar. Mie imi place mult PA si, deci, TOATE filmele lui.
Sau "Abre los ojos" (Deschide ochii). Asta-i regizat de Alejandro Amenabar care a regizat si "Marea Interioara".
Daca vrei ceva mai lejer, "de duminica", iti recomand "Ultimul sarut" (L' ultimo bacio|) sau "El otro lado de la cama" ("Amor pe contrasens"). Sint mortale amindoua.
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Ilinca_M. spune:
Aia vroiam sa zic si eu, Bianca: io-s mare fan Almodovar si Inaritu. Amores Peros...ce film!!
Abia astept sa apara pe net ultimul film Inaritu, cu Bardem si Depp...ce combinatie![]()
Floric, io batista bebelusului n-am folosit veci (nici n-am). O singura data m-am chinuit cu para aia (malaiatza), prin toamna, de a fost mare victorie cand am extras 2 muci pretiosi. In rest, eu o dezmucesc doar cu ser fiziologic.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever