Ghiocei de martie-aprilie 2009***214***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Dyana, multa sanatate Mutzului mic si frumos, sa iasa maselele alea odata si scapati de chin!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Of, iar a facut Andrei febra!Daca mai sunteti careva prin preajma, dati-mi, va rog, un sfat: oare e ok sa-i pun acum un supozitor cu paracetamol ( sau sa-i pun novocalmin?), desi nu au trecut inca opt ore de cand i-am dat Nurofenul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Cred ca ma bag la un film (As good as it gets). Aseara am revazut Chocolat.

Daca ati vazut filme minunate sa imi ziceti si mie. Sunt mare amatoare.

Acum vreo 2 saptamani am vazut La Vita e Bella (mu il vazusem atunci cand a aparut). desi este un film extraordinar m-a dat peste cap rau de tot. Sincer va spun m-a schimbat putin la interior.

Ma uitam la film si nu imi venea sa cred ce se intampla,mi se parea imposibila atitudinea acelui om.

Oooo, daaaa, pe mine m-a marcat acest film , trebuie sa-l revad !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Anaan, alternezi Nurofen cu paracetamol la 4 ore asa ca pune-i !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ma ingrozesc cand aud ce probleme au copilasii de la dinti, caci noi nu avem decat 6 dinti in gura si mai avem de traaaaas. Si nu mai am nici tate...adica tate am, da sunt degeaba

Novusica cum de nu dormi la ora asta, astepti pozele?

Cristi ne-a chemat astazi acasa ca nu mai putea de dorul nostru si el inca este plecat la evenimente

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Pisigri, iti doresc sa faci alegerea cea mai buna la gradinite , cat despre mers chiar nu cred ca e cazul sa te stresezi, ai vazut ca poate si stie sa mearga doar ca nu vrea, asa ca las-o sa-si doreasca ea sa mearga !!

Despre statul la plaja in costum de baie si la noi cred ca va fi mai mult de poze dar na' nu ma pot abtine mai ales ca am primit un costum superb

Mergi la inceput

Novusica,!

I-am pus supozitorul, nici nu s-a trezit, bietul meu micut! Sper sa-i scada febra...Acum stau sa-l pazesc, sa nu cumva sa am surprize neplacute!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Novusica cum de nu dormi la ora asta, astepti pozele?

Olga, mamica lui David iepurasul

Exact ! Imi fac de cap daca sunt singurica adica doar cu gimnasta vorba lui Chiti !
Doar ca Alexandra nu va tine cont de ora mea de culcare ci de a ei !
David ce face, sper ca doarme , nu ?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Novusica,!

I-am pus supozitorul, nici nu s-a trezit, bietul meu micut! Sper sa-i scada febra...Acum stau sa-l pazesc, sa nu cumva sa am surprize neplacute!

La noi dupa 10 min deja ii scazuse, mie mi se pare tare eficient paracetamolul supozitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Novus

Anaan, multa sanatate !

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput