Fulgusorii de nov.dec 2009 (74*)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Criss - nu tot ce inoata este balenutza
Laura - de asta proaspetele mamici fac numai poza cu bebeii in fata, sub apa, samd, e ca si pozele de la nunta, toata lumea se uita dupa mireasa, nimeni nu stie cum arata mirele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Sunshine,ai perfecta dreptate,imi cer scuze.Am modificat mesajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Noapte buna la mamici si bebelasi,ne "vedem" maine la o cafea,ma duc la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata
iar dau eu ua???????
vad ca voi dormiti inca foarte bine....Bravo voua, inseamna ca va lasa copii!!

Incep prin a va spune ca azi Flavius a cazut din nou din pat taicasu l-a pus langa mine si el s-a dus la baie...eu dormeam bineinteles...asa ca bebe a mers pana la capatul patului..si directin cap..pe parchet..are 2 cucuie zdravene ...sunt cu adevarat o mama denaturata...deja este a 3a oara cand cade!!!

Acum e soacra la noi si are grija de el...

Sunshine sper sa-ti rezolvi nodulul de la san...eu nu stiu cum este..ca nu am avut niciodata cred...dar citeam pe aici odata ca trebuie sa faci masaj...si de multe ori doare tare...sper sa-i dai de capat!

A_driana felicitari pt examen iar cu rezultatele lui David, sper sa fie doar o anemie foarte usoara...imediat se face 9 iunie...

Lorelix biscuitii ce-i dau lui Flavius se numesc Bis Kids si sunt de la BioKorn, ii gasesti in Carrefour la 14 ron, 12 biscuiti..sunt super buni...sunt bio, fara zahar, sare, gluten sau alte nebunii. Oricum la 8 luni o sa-i cumpar de la Hipp ca-s mai ieftini si au gluten, dar dupa 8 luni e ok...apoi la 10 luni de la Nestle..ca-s mai multi biscuiti si cutia costa doar12,5 ron.
Felicitari pentru Daniel..ca face flotari!!

Cryss am vazut poze de la bazin...va invidiez..ce l-as duce si eu pe Flavius..dar unde???? bine...avem unde...ca aici in Brasov este " Paradisul acvatic" dar intrarea este 50 ron de persoana..si Flavius este persoana...ori sa dau 150ron pe zi...plus ce iti mai iei de acolo..ca nu ai voie sa duci nimic...nici un biscuite...mai bine ma lipsesc..deci numai intrarea 50 de dolari canadieni..pt o singura data...nici gand...

LauraB am vazut si pozele voastre...si pe voi va invidiez...dar sper ca in maxim 2 ani sa fim si noi acolo, in Canada! Aici clar nu-mi permit sa-l duc pe Flavius la inot...o singura intrare 50 de dolari canadieni...nici gand...nu am de unde...

Ma duc sa-mi beau ua linistita....pupici!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'neatza coane mari
am vazut poze cu "cele 2 balene albastre"....si cu puii lor...frumosi pui....iar mamele aratau "cam rau pentru o balena"...eu zic ca s-ar incadra la vreo foca, ceva.
lauriciu...acu am inteles...si al meu sot..tot pe acolo...
sunshine..rise please..sau arise
cryss...si voi luati lectii de inot?
busydoc...si a adormit cel mic cu tati aseara?dar tati si el e "dintolog"?
finutzo...am observat ca esti cuminte "ca si catelul lui Melinte".. ai patit tu ceva
ady...bine k e ok cu ex...cate mai ai...ca nush cum e cu masterul...sau dizertatia
pireliaaaaaaa, ronyyyyyyyyyyy....alohaaaaaaaa
romanitzaaaaaaa,madaaaaaaaaaa
andrutzaaaaaaaa,pishkoooooooooo
tiusca...macar o poza
dienutze...au fetele dreptate...posibil oboseala..indispozitie...e alintata...sau maraita din motive de foame, lipsa de centru atentie, pozitie inconfortabila...bine k nu ai tu iar procese de constiinta...ai inceput sa te obisnuiesti..apropo...tu ce job ai?
magdaz_inaaaaaaaa,gabitzaaaaaaaaaaa
lucy....cumatro...ce mai zici...toate bune in tara ta?
camy...deci facem lista cu mamicile in "inactiune"...si job-urile lor ? ce ii mai dai lui flaviusache azi de papa?
alexxa..cum a fost la protest..ce a zis sotzul?nu mi-ai rasp...mai mergi cu bicla?

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

camy...stai calma...se intampla tuturor mamelor...asta nu inseamna ca suntem toate denaturate...si Becca mea..face rostogoluri..nici eu nu las singura in pat...ca sigur cade, decat daca nu o inconjor de perne mari...eram s-o scap de cateva ori...deci chill out
roxaly....hai mah gagica,( te-am suparat noi cu ceva, adica mai mult eu)..de nu ne mai vizitezi??
Rebecca mea...acum are ocupatii:
1.isi roade degetele de la picioare;
2.trage totul de pe pat si roade:haine, foi, cearsaf, perne,prosop;
3.se intoarce in cada cand o spal;
3.e atenta la ce port eu, cand o tin in brate ma trage de sani, bluza, lantz de la gat;
4.nu vrea sa suga decat in fund;
5. de vreo doua zile repeta-n disperare "mamamaaa"..."dadaddaaaa", "tatataaaaaaaa"..."bababaaaaa"...si alte onomatopee ce nu pot fi redate cu acuratete...
6.deja si-a conturat bine imaginea 3D, nu mai vede ca la TV de vreo 2 saptamani(adica plat...ca asa vad ei in primele luni)

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Buna dimineata!
Ce-mi place ritmul in care se scrie.
Fetelor si eu va invidiez cu inotul,dar asa cum a zis si Camy la noi e prea scump.Of ce tara de r...t.
Sunshine-desi si eu alaptez n-am patit-o cu nodulii.Cred ca prin masaj trece.
Laura-exact asa se deplaseaza si Razvanel.
Mai eu innebunesc cand il vad cat este de mic si de cata dragoste e capabil.Pur si simplu ne pupa pe toti,si ca bonus ne si trage de par.Rade in hohote cand ne trage de par,si uneori cand este marait,ca sa-i treaca il las sa ma traga de par,si ii trece.La frate-sau e mai rau,ca el incepe si plange.
Al meu copil a fost un pic marait ieri,si ca si Dienutze am luat-o prin excludere si la final i-am bagat un supozitor cu glicerina.S-a descarcat baiatul si apoi a fost vesel toata ziua.
Azi am zi de smotru si de facut mancare.Placerea mea...
Va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Lady-sigur pun o poza ,dar stai sa le si descarc.S-a laudat sotul meu ca face treaba asta aseara,dar dupa o plimbare lunga de 2 ore,am uitat amandoi.Dar nu vreau sa ramai curioasa,asa ca o sa ma conformez cu pozele.Care e faza cu functiile,ne ajuta la ceva?E ciudat sa vezi pe prima pagina la fiecare mamica ,care este functia.Facem sondaj de opinie?Parerea mea.Eu sunt economist.

Mergi la inceput

I.Minulescu-Cantec de leagan

Nani, nani...
Dormi in paza nesecatului izvor
De priviri
Ce te-nfasoara ca-ntr-o haina de matase,
Nani, nani...
Ochii mamei au vegheat intreaga noapte,
Si-scum dormi, caci obosite dorm si florile din vase,
Si parfumurile lor,
Toate, unul cate unul, pe-al tau leagan se cobor
Nani, nani...
Dormi in paza Ursitoarelor,
Nani, nani...
Dormi in vraja-mpletiturilor de soapte
Ce patrund printre perdele
Si te-ndeamna:
Dormi, caci somnul a cuprins de mult gradina -
Lacul,
nuferii,
castanii,
stangeneii
si glicina -
toate dorm.
Dorm toate-n paza albelor priviri de stele...
Dormi si tu -
Prin candelabre, iata, adoarme si lumina,
Dormi,
Si somnul tau sa fie mai senin ca infinitul
Oglindit in necuprinsii ochi albastri de femee,
Visul tau sa fie visul Insulelor Boromee,
Visul tau sa fie totul,
Tot, precum e rasaritul,
Inceputul celor bune si sfarsitul celor rele.
Si anii
Sa te-mbrace-n infinitul fericirii.
Nani... nani...

Citat:

Mergi la inceput

tiusca.......yupiiiiiiiii..in sfarsit
cu functiile a fost ideea mea...decat kg..mai bine functii..si decat fiul tau amorezat de fiica mea(oricum nu se cunosc)...mai bine sa stie lumea ca "am muncit si noi si vom mai munci"...nu stam acasa pe banii Statului...drept dovada...busydoc si pirelia...care s-au intors la job.ti se pare o idee rea?......

Citat:

Mergi la inceput