Fulgusorii de nov.dec 2009 (74*)
Raspunsuri - Pagina 17
dienutze spune:
Neata, dragelor
Am vazut poze cu piticuti sportivi si cu mamici frumoase!
Camz, of, inca nu am experimentat buful pana acum, dar cred ca e groaznic pt mama! Cred ca e inevitabil!
Sunshine, mai am si eu noduli, mai ales de cand cu diversificarea. Fac dus si pun jetul de apa cat pot de fierbinte acolo, apoi o las sa suga bine de la sanul ala, pana acum am reusit sa scap de ei asa.
Laura, tot asa, taratoare din cauza de fundulet grasut, suntem si noi! Iar despre tati, cred ca majoritatea sunt asa, au sistemul de autoaparare f dezvoltat
Fetelor, va admir ca aveti forta sa dati si examene avand copil mic de crescut! Bafta multa!
Tiusca, ai colega de smotru si facut papica pt familiuta, azi! Acum incep si eu cheful...
Sa aveti o zi frumoasa!
busymummy spune:
Neatza, fetele
Sunt si eu la si raportez:
Lady a fost victorios sotul aseara
Mami de Vlad - 11.11.2009 si Andi- 5 ani.
Laura B spune:
Buna dimineata! Scriu dintr-o pozitie tare incomoda ca nu ma lasa Sophia, scuzati va rog ca voi raspunde scurt- promit sa revin.
Am avut de cateva ori noduli la sani in primele doua luni dupa nastere. Si acum imi amintesc durerile... Am scapat de ei asa: dusuri cat ma calde pe san, prosoape fierbinti pe nodul, masaj, pompat, strins din dinti si alaptat din pozitii diverse (ca tragea diferit cand ii schimbam pozitia) iar in timpul alaptatului faceam din nou masaj in zona dureroasa.
Camy, i-ai pus repede copilului ceva rece de la congelator pe cucui? Ajuta. Cand Diana era mica si-a facut cel mai mare cucui pe care l-am vazut vreodata cand s-a impiedicat si a picat in frunte. Eram afara langa ghereta unui vanzator de inghetata caruia i-am cerut niste gheata. Ne-a pus-o intr-o punga de plastic tip ziploc si i-am tinut-o Dianei pe cucui; in mai putin de o ora umflatura s-a retras semnificativ. Eu stiu ca dupa caderi cu lovituri la cap, daca nu e vreo rana sau diformitate evidenta, trebuie in primul rand sa nu te panichezi, ci doar sa fii cu ochii pe copil urmatoarele aproximativ 24 de ore: daca are greturi sau e somnolent, mergi cu el imediat la urgenta.
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
roxyaly spune:
hai neata
nu am intrat din motive de net nefunctional.
bine vad ca suntem mai multe si ma bucur tare.pup fetele cele noi.
My lady cu ce sa ma superi ? Doamne fereste.
Sa va zic despre Matei: zice Tata de vreo saptamana motiv pentru care a primit scaunel de masa, unde bineinteles ca nu mananca ci se joaca,
se rostogoleste toata ziua ca a descop[erit ca e interesant, si incearca si el sa mearga in patru labute, dar inca nu ii iese , se oftica si plange.
Adriana nu te stresa cu analizele ca o sa vezi pe 9 ca totul e ok.
Camy bravo pt, Flaviusica cu mersul lui in patru labute.harnioc baiat ai.
va pup
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
My_Lady0091 spune:
io-s la calcat haine....facut varza cu afumatura...si supica pentru asta mica.
i-am facut ananas proaspat...cu cereale de la milupa...si un varf de LP..a "halit" tot.in sfarsit a mancat ceva si ea.aseara a tocait 210 ml....la 22.30...azi dimi la 07.30...120 ml...tare aiurea mai mananca...a si slabit..sper sa isi revina
revin mai pe "racoare".
"kiss-uri romanesti"
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
cryss_oana spune:
Buna dimineata fetelor!!
Camy,si al meu a cazut odata,l-am lasat in pat si i-am pus si perne pe margine,dar nu stiu cum a reusit sa treaca peste ele ca nici n-am ajuns la bucatarie si am auzit o bubuitura si pe el plangand.N-a facut cucui,dar stiu si eu ca ajuta gheata,asa cum zice Laura.sa treaca la puiul mic.Cat despre bazin,aici e mult mai ieftin,pentru bebe e gratis,iar pe noi ne-a costat aproape 10 euro cu cabina pentru familie plus ce mai ei acolo.
Lady,nu ia lectii inca,am vrut sa-l inscriu ieri la bazinul de langa noi,dar era inchis,pozele sunt facut la altul care e mai departe.Vreau sa-l inscriu,n-ai vazut ce campioana are Laura?
Ma duc sa fac fructele la puiut,pe mai tarziu
A_driana spune:
'neata
noi chiar am dormit pana la 10...
am vazut poze de cryss si lauraB..mai si eu va invidiez, ce fericiti pareau copii in apa....tare fain tre sa fie...m-am tot uitat dupa balene....ramasei cu privirea....nici una....
camy nu esti mama denaturata, oricui se poate intampla, la varsta asta trebe sa fii cu ochii pe ei ca pe butelie.......cred ca te-ai speriat si esti suparata, si eu as fi.......sper sa nu fie nici o pb, cum a zis si lauraB sa fii cu ochii pe el 24 ore.....sau pt linistea ta poti sa-l duci la pedi sa vezi ce spune....
despre noduli, eu n-am avut decat f mici, care dupa un supt nu mai erau....dar asta stiu si eu, dusuri fierbinti, pus copilu la supt din sanul respectiv, pompat cat se poate de mult, masat...cred ca-i dureros si neplacut, dar asta este.....sper sa treaca fara pb....
A_driana , de minunea mea David-Andrei
sunshine2009 spune:
Buna dimineata s(ur)oare!
Ajung si eu insfasit la scris.
Asta micu' a reusit sa "inghita galusca", cum ii spun eu. Deja e a treia oara cand mi se intampla, fac tot tratamentul de comprese calde, masaj cu ulei( morcovi+coriandru+chimen+lavanda+trandafriri+galbenel+migdale+nuci+jojoba), pompez intr-una, asta micu face maraton in toate pozitiile la supt iar taticu mic imi face masj de vad nu numai stele verzi, ci toata bolta instelata! Imi ies ochii ca la melc de durere! Dar e musai, ca daca nu, cand incepe sa se inroseasca zona se ajunge la spital cu antibiotice.
Din pacate la mine totate astea functioneaza cam in 24 de ore, in ciuda tratamentului.
Culmea a fost ca de asta nodulul a aparut in zona in care el isi tine barbia de obicei....
cat despre inot, noi avem facuta primele 5 ore, platim 70 de euro tot cursul si e foarte fain ca sunt toti bebelusi de varsta lui din oras. Ii place la nebunie, ca interactioneaza cu ei. E ca un pestiosr in apa. De cand l-am dus, cand il bagam in vana acasa incepe sa dea din maini ca disperatul
A_driana spune:
shine deci si voi sunteti cu inotul...ce frumos....
da auzi, de ce ti se tot fac noduli? nu suge bebe regulat, adica tot la 3-4 ore?....daca ai spus, scuze....
A_driana , de minunea mea David-Andrei
cryss_oana spune:
Sunshine,imi pare rau pentru noduli,eu n-am patit niciodata,asa ca nu stiu ce sa-ti zic