Fulgusorii de nov.dec 2009 (74*)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Primele dati mi-a aparut probabil, din cauza ca el dormind noaptea foarte mult, recupera ziua nevoia de mancare. Adica noaptea 10 ore de somn, in restul de 14 ore vine sa manace cam la 1/2-2, max 3. iar distanta de 10 ore brusc dupa 2 e mult...
Acum la a 3-a chiar nu sunt f sigura.
In primul rand a aparut in zona unde el de obicei isi tine barbia. Fiind si al meu acuma in perioada de crestere a inceput as-mi vina foarte des si noaptea sa manance, si din cauza asta am inceput sa-i dau culcat sa pape. Doua dezavantaje: mai adorm si eu si si el, inseamna ca nu goleste cum trebuie sinul, si 2, si-a schimbat pozitia la supt. Zona unde este barbia, este cel mai mult antrenata si deci produce si mai mult decat restul sanului (de asta se recomanda toate pozitiile si nu predominant numai una!) Automat schimbandui-o si negolind complet...iaca buba...
Asta este, cand isi spune oboseala cuvantul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

trebe schimbata pozitia la supt des? frateeee, io n-am schimbat-o niciodata ...de cand s-a nascut suge tot la mine in brate, ca-i zi ca-i noapte......mie culcat nu-mi place sa-i dau...nu stau comoda....iar alta pozitie n-am incercat....ca daca a fost bine tot cu asta, de ce s-o schimb?

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Stai linistita,ca si eu am pozitia preferata , si tot in brate.
Mai o schimb numai de antrenament al canalelelor, nu neaparat de placere.
Culcat functioneaza la mine numai daca pun sub mine o pernuta, in asa fel incat sa fiu un pic mai inalta decat BB. altfel el nu prea ajunge, eu sunt posesoarei numai unei cupe B+... Cele un picut mai dotate, va rog sa ma corectati, poate ca si la voi nu functioneaza decat tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari,

am fost la vaccin, mucosii s-au comportat exemplar, nu au plans deloc, exemplar s-au comportat si la mami si tati la serv unde am fost in o scurta vizita- la cererea publicului; chiar au stat sa-i hhraneasca colegii cat socializa mami

stam ok la proba cantarului eva 8.259/68 dragos 7.800/70... daca ne rasportam la start...ehehehe

nu am timp sa citesc in urma, trebuie sa pregatesc niste fructe, ca in deplasare am papat lapte si le-am sarit

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

atunci putem face lista cu profesiile noastre pe prima pag!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

LauraB i-am pus ceva rece...i-a trecut, el este vioi, e ok, se pare ca nu s-a lovit tare...

Gabitza ati scapat acum pana la 1 anisor de vaccin..gata! Felicitri pt greutate!!!!!!!

noi am venit de la o tura de parc...si soacra face o prajitura buna...buna...abia astept sa pap

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

noi nu iesim azi in parc pt ca am facut vaccin

dovleacul de placinta se da la bebe aburit sau copt?
mersi

mucosii

Mergi la inceput

am pus si eu (sper) linkul la semnatura catre poze mai noi.....

mucosii

botez si altele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

noi nu iesim azi in parc pt ca am facut vaccin

dovleacul de placinta se da la bebe aburit sau copt?
mersi

mucosii

cel mai bun gust il primeste, daca se coace in cuptor la 180 de grade timp de aprox. 40 de minute. pentru asta, dovleacul curatat de samburi se unge cu unt,se pune pe folie de aluminiu, iar daca incepe sa se usuce, se pune si pe deasupra folia.
Se poate si opari sau fierbe foarte incet cu unt.

in sfarsit am iesit si noi la plimbare pe vreme frumoasa. e a patra zi din an cu soare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

buna sara,
gabitza frumoase ,greutati' aveti........desi suntem din aceiasi zi noi suntem mai mititei
da auzi, daca face vaccin n-are voie sa iasa afara?...
io dupa vaccin am stat toata ziua cu el afara...a zis pediatra ca de ce sa nu stau, doar ii un copil sanatos, care n-are nimic ci doar a primit un vaccin...sa stau linistita, inca imi recomanda....
dovleac de placinta...cum ii ala?
vazut poze...mama ce falcute are eva...is tare frumosi ....ce interesant mi se pare mie cu 2
camy ce praji buna buna ti-a facut soacra?

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput