Fulgusorii de nov.dec 2009 (74*)
Raspunsuri - Pagina 15
cryss_oana spune:
A_driana sa fie doar o usoara anemie.
Dienutze,multumescSa stii ca si eu am patit asa,se intampla numai cand eram plecati.Cand ajungeam acasa se linistea si adormea imediat,eu am pus asta pe seama oboselii.
A_driana spune:
die chiar asa din senin nu...numa daca are ceva pb...de obicei f obosit si somnoros...sau foame...
A_driana , de minunea mea David-Andrei
sunshine2009 spune:
Lady: esti totala: tocmai ai strigat catalogul !
sunshine2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryss_oana Eu am intrebat,cum am mai spus,pediatrul mi-a zis ca pana la 3 ani nu se umbla acolo.Am inceput si noi de cateva zile,mare lucru nu s-a schimbat,o fi prea devreme,nu stiu,am mai citit ca exista o crema pentru asa ceva,dar mi-e frica sa o folosesc fara sa vb cu dr inainte.Maine sun sa fac programare pentru controlul de 7 luni si il intreb si despre asta. Andreas-Georgian,comoara mea!!http://community.webshots.com/user/OanaAndreas?vhost=community |
felicitari si multa sanatate la junior!
Nici noua nu ne-a dat voie sa umblam la pielicica. Intreb la inceputul lui iulie, la control, inca o data exact cum e!
A-driana: super c-ai scapta, notele nu intereseaza pe nimeni cata vreme sunt de trece si-ti convin tie!
lorelix spune:
BUna seara,
Andreas Georgian, multa SANATATE!
Laura, felicitari pentru mersul Sophiei..spre bucatarie....cu siguranta avea de gand sa prepare un
Adriana, sper sa nu fie vorba de o anemie serioasa
Camy, ce fel de biscuiti i-ai cumparat lui Flavius?
Alina, sper ca ai OBSERVAT ca nu mai sunt razboinica...ce rost are?
cele mai noi intrate pe forum!
Ziua nu am timp sa intru pe net, papa/kk bebe, spalat/mancare..in casa...deci ocupata fulltime.
Sper sa nu va suparati pe mine ca intru mai rar
Acum sa ma laud si eu cu performantele lui daniel: A INCEPUT SA FACA FLOTARI, adica se ridica in manute si dupa se lasa usor pe burtica.....este un scump.....il IUBESC ENORM!
LORELIX
de Daniel-Matei
sa fie SANATOS!
Minunea mea: Daniel-Matei nascut pe 13 nov 2009
cryss_oana spune:
Sunshine,multumesc,acelasi lucru le doresc tuturor copilasilor si parintilor:multa sanatate!!
Lorelix,multumesc pentru urari si pentru primire!felicitari pentru progresele puiului
cryss_oana spune:
Am pus si eu cateva poze noi cu puiul la bustul gol si mama in costum de baie
Executat,am vazut pozele e sooper dulce fetitasi ce cocheta e de mica,are un costumas superb.Intradevar e o campioana.Sa stii ca nici al meu nu sta bine in fundulet,adica sta ce sta si cade,asa ca si eu stau langa el,tot asa se taraste si el,dar funduletul nu-l ridica asa des...sa ma laud si eu cu ceva:isi desface pampersul cand il schimb,asa ca trebuie sa fiu foarte rapida cand il inchid la body
Laura B spune:
Lady, m-ai facut sa rad bine pe ziua de azi!
(Mi-am amintit si de un banc veeechi, tocmai de pe “vremea mea”:
Unul, cu niste hartii in mana, in fata unui sediu de militie, il intreaba pe un cetatean care tocmai iesea:
- Aici se bate la masina?
- Nu stiu,ca pe mine m-au batut manual.)
Si acum, ca sa-ti raspund la intrebari, al meu sotz si-a dezvoltat un sistem interesant de auto-aparare/supravietuire: cateodata nu aude si nu vede nimic! Enervant catodata la culme, totusi trebuie sa recunosc ca si de ajutat ajuta, desi e loc si de mai bine Evident, ma ajuta ambele fete si in casa, pentru ca altfel nu m-as descurca. Doar ca unele lucruri le fac doar eu, altele doar el, iar la altele e musai sa fim amandoi.
Sophia nu merge in patru labe pentru ca funduletul ei e prea gras … de fapt, sa fiu corecta, muschiuletii mainilor inca nu sunt foarte puternici. Sistemul de inaintare e urmatorul: se intoarce pe burtica, ridica putin popoul, apoi impinge in picioruse, ridica iarasi popoul, din nou impinge in picioruse, si tot asa. Sta in fundulet dar prefer sa o sprijin ca vad ca nu rezista mult si se tranteste cu putere spre spate, sincer mi-e teama sa nu se loveasca cu capul de ceva (chiar de podea si ar fi rau).
Si acum, sa ma www.flickr.com/photos/11882381@N02/sets/72157624073559893/" target="_blank">laud cu campioana mica
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
Laura B spune:
Vai, Criss, mi-ai luat-o inainte cu pozele Le-am vazut, cel mic e un dulce! Pare in largul lui in apa; totusi usor obosit, vad . Dar inteleg, si Sophia adoarme dupa inot in masina, in drum spre casa.
Te rog frumos sa-ti editezi mesajul si sa scoti cuvantul "balenuta"; eu sunt in pozele mele complet sub apa din motive bine intemeiate, daaaa?....
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner