Fulgusorii de nov.dec 2009 (74*)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

A_driana sa fie doar o usoara anemie.
Dienutze,multumescSa stii ca si eu am patit asa,se intampla numai cand eram plecati.Cand ajungeam acasa se linistea si adormea imediat,eu am pus asta pe seama oboselii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

die chiar asa din senin nu...numa daca are ceva pb...de obicei f obosit si somnoros...sau foame...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

" 'na sara"
noi abia ce ne-am intors din parc...si am facut baitza..am baut ceiutz..si somn..la ora 22.oo..incepand din seara asta..ultima masa..sa vad cu se comporta peste noapte..se trezeste sa urle de foame sau nu..
alexxa...pur si simplu..i-am interzis sa isi mai cumpere tigari...bani de benzina si de urgentze atat...daca ii da unul altul o tigara..treaba lui.eu una l-am sfatuit sa se lase.sotzul meu nu ai iesit in strada azi.nici nu am auzit sa se organizeze ceva in Bacau.
lauriciu...dar Sophy...merge in patru labe???de ce zici ca s-a plicitisit pe spate...nu sta si in funduletz???la 7 luni?
sotzul tau chiar ca are "orbul gainilor"...si "surzenia melcului"..cum sa nu o vada si auda...in aceeasi camera cu ea???dar el nu te ajuta la programul de seara al lui DI???
ady..te-ai intors de la examen. mamy????cum a fost?
cryss..ce cadou i-ati luat lui Andreass??
sunshine..unde "ai apus"???
restul "moatzelor"...sunteti in vacantza..v-a dat Base vreo prima...pe shustache???
eu intind rufe, fac un dus..pap ceva, papa si fii-mea...mai citesc cat pot si somn.
o noapte cu cer instelat va doresc..si vise "canadiene"...
nighty night

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Lady: esti totala: tocmai ai strigat catalogul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cryss_oana

Eu am intrebat,cum am mai spus,pediatrul mi-a zis ca pana la 3 ani nu se umbla acolo.Am inceput si noi de cateva zile,mare lucru nu s-a schimbat,o fi prea devreme,nu stiu,am mai citit ca exista o crema pentru asa ceva,dar mi-e frica sa o folosesc fara sa vb cu dr inainte.Maine sun sa fac programare pentru controlul de 7 luni si il intreb si despre asta.

Andreas-Georgian,comoara mea!!http://community.webshots.com/user/OanaAndreas?vhost=community

felicitari si multa sanatate la junior!
Nici noua nu ne-a dat voie sa umblam la pielicica. Intreb la inceputul lui iulie, la control, inca o data exact cum e!

A-driana: super c-ai scapta, notele nu intereseaza pe nimeni cata vreme sunt de trece si-ti convin tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

shine..ai dreptate, 5 de trecere sa fie...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

BUna seara,
Andreas Georgian, multa SANATATE!
Laura, felicitari pentru mersul Sophiei..spre bucatarie....cu siguranta avea de gand sa prepare un
Adriana, sper sa nu fie vorba de o anemie serioasa
Camy, ce fel de biscuiti i-ai cumparat lui Flavius?
Alina, sper ca ai OBSERVAT ca nu mai sunt razboinica...ce rost are?
cele mai noi intrate pe forum!
Ziua nu am timp sa intru pe net, papa/kk bebe, spalat/mancare..in casa...deci ocupata fulltime.
Sper sa nu va suparati pe mine ca intru mai rar
Acum sa ma laud si eu cu performantele lui daniel: A INCEPUT SA FACA FLOTARI, adica se ridica in manute si dupa se lasa usor pe burtica.....este un scump.....il IUBESC ENORM!

LORELIX
de Daniel-Matei
sa fie SANATOS!

Minunea mea: Daniel-Matei nascut pe 13 nov 2009

Mergi la inceput

Sunshine,multumesc,acelasi lucru le doresc tuturor copilasilor si parintilor:multa sanatate!!
Lorelix,multumesc pentru urari si pentru primire!felicitari pentru progresele puiului

Mergi la inceput

Am pus si eu cateva poze noi cu puiul la bustul gol si mama in costum de baie
Executat,am vazut pozele e sooper dulce fetitasi ce cocheta e de mica,are un costumas superb.Intradevar e o campioana.Sa stii ca nici al meu nu sta bine in fundulet,adica sta ce sta si cade,asa ca si eu stau langa el,tot asa se taraste si el,dar funduletul nu-l ridica asa des...sa ma laud si eu cu ceva:isi desface pampersul cand il schimb,asa ca trebuie sa fiu foarte rapida cand il inchid la body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Lady, m-ai facut sa rad bine pe ziua de azi!
(Mi-am amintit si de un banc veeechi, tocmai de pe “vremea mea”:

Unul, cu niste hartii in mana, in fata unui sediu de militie, il intreaba pe un cetatean care tocmai iesea:
- Aici se bate la masina?
- Nu stiu,ca pe mine m-au batut manual.)

Si acum, ca sa-ti raspund la intrebari, al meu sotz si-a dezvoltat un sistem interesant de auto-aparare/supravietuire: cateodata nu aude si nu vede nimic! Enervant catodata la culme, totusi trebuie sa recunosc ca si de ajutat ajuta, desi e loc si de mai bine Evident, ma ajuta ambele fete si in casa, pentru ca altfel nu m-as descurca. Doar ca unele lucruri le fac doar eu, altele doar el, iar la altele e musai sa fim amandoi.

Sophia nu merge in patru labe pentru ca funduletul ei e prea gras … de fapt, sa fiu corecta, muschiuletii mainilor inca nu sunt foarte puternici. Sistemul de inaintare e urmatorul: se intoarce pe burtica, ridica putin popoul, apoi impinge in picioruse, ridica iarasi popoul, din nou impinge in picioruse, si tot asa. Sta in fundulet dar prefer sa o sprijin ca vad ca nu rezista mult si se tranteste cu putere spre spate, sincer mi-e teama sa nu se loveasca cu capul de ceva (chiar de podea si ar fi rau).

Si acum, sa ma www.flickr.com/photos/11882381@N02/sets/72157624073559893/" target="_blank">laud cu campioana mica

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Vai, Criss, mi-ai luat-o inainte cu pozele Le-am vazut, cel mic e un dulce! Pare in largul lui in apa; totusi usor obosit, vad . Dar inteleg, si Sophia adoarme dupa inot in masina, in drum spre casa.

Te rog frumos sa-ti editezi mesajul si sa scoti cuvantul "balenuta"; eu sunt in pozele mele complet sub apa din motive bine intemeiate, daaaa?....

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput