Fulgusorii de nov.dec 2009 (74*)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Bine ca ai pomenit, "La multi ani" baiatului tau, Criss! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Multumesc la fel,nu-mi vine sa cred ce repede a trecut,parca ieri l-am nascut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

" 'na sara"
noi abia ce ne-am intors din parc...si am facut baitza..am baut ceiutz..si somn..la ora 22.oo..incepand din seara asta..ultima masa..sa vad cu se comporta peste noapte..se trezeste sa urle de foame sau nu..
alexxa...pur si simplu..i-am interzis sa isi mai cumpere tigari...bani de benzina si de urgentze atat...daca ii da unul altul o tigara..treaba lui.eu una l-am sfatuit sa se lase.sotzul meu nu ai iesit in strada azi.nici nu am auzit sa se organizeze ceva in Bacau.
lauriciu...dar Sophy...merge in patru labe???de ce zici ca s-a plicitisit pe spate...nu sta si in funduletz???la 7 luni?
sotzul tau chiar ca are "orbul gainilor"...si "surzenia melcului"..cum sa nu o vada si auda...in aceeasi camera cu ea???dar el nu te ajuta la programul de seara al lui DI???
ady..te-ai intors de la examen. mamy????cum a fost?
cryss..ce cadou i-ati luat lui Andreass??
sunshine..unde "ai apus"???
restul "moatzelor"...sunteti in vacantza..v-a dat Base vreo prima...pe shustache???
eu intind rufe, fac un dus..pap ceva, papa si fii-mea...mai citesc cat pot si somn.
o noapte cu cer instelat va doresc..si vise "canadiene"...
nighty night

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

a adormit si Flaviuselul meu...asa ca am timp de net...ca barbatu' e necajit....i-a pierdut fratele lui niste bani...asa ca acum sufera singur si neconsolat ...iar eu azi chiar nu am chef de ridicat moralul cuiva....

asa ca...mai bantui putin pe net..ca apoi ma duc la un si eu..si apoi .

Cryss_oana cred ca nu te induri sa-l duci in patut..ca si mie tare ddrag imi e cand il am langa mine...dar eu nu ma odihnesc daca stau cu el..asa ca prefer sa stea la el in patut...
Cat despr ce era scris acolo..in emniul ala...am mai scris si cuiva azi..la fel...iti alegi ori lapte..ori cereale..nu impreuna....ei dau cateva modele acolo
Iar cu fasolea...clar pastai..boabe ai voie dupa un an de zile!

LauraB hai ca imediat auzim si de Sophia ta ca se intrece cu Flavisu al meu la mers mai repede

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Lady,nu i-am luat nimic pentru ca azi a fost inchis si oricum vreau sa-i iau jucarii,iar pentru asta trebuie sa mergem la Huma sau SCS unde are Toy`S Rus sau alt magazin pentru copii.La mine in zona sunt magazine dar au hainute(asta i-am luat de 1 iunie) si eventual plusuri.Azi l-am dus pentru prima data la baie
Camy,nici eu nu dorm prea bine,dar nici Marius nu vrea sa-l mutam.Asa ma gandeam si eu ca fasole verde,iti dai seama ce-ar fi in stomacelul lui mititel daca i-as da boabe.Saptamana asta nu-i mai dau nimic nou,deja i-am dat cam multe:mango,avocado,prune,vita(n-a mancat),iaurt.Saptamana viitoare incercam pestele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Buna seara, dragelor...

Gata baitza, culcat Andi, acu l-am lasat pe sot sa se ocupe de Vlad, ca e tare vorbaret... "ca... caca.... bubu.... bebe... " nu-i mai tace gura si eu sunt un pic obo... asa ca l-am pasat la tati sa se converseze cu el.

toate fetele

Mami de Vlad - 11.11.2009 si Andi- 5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

"
sunshine..unde "ai apus"???

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

hahaha
n-am apus niciunde, din pacate ma lupt cu un nodul mare de lapte...nu reusesc sa-l sco inca si dooooaaaare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

sunt prezentaaaa....
la examene a fost ff bine, nu stiu cat am luat ca nu ne-a zis...a fost oral, profa nici n-a avut chef sa ma asculte...m-a ,executat' repede....suuuuuuuper
cryss despre analize am pana acuma vreo 4 variante...de la usoara anemie (care doamne ajuta asta sa fie) pana la altele mai urate
oricum in 9 imi spune pediatra...
apropo, am primit raspuns de la ,sfatul doctorului'...dupa el nu-i mare pb...
intr-adevar a trecut timpul fffff repede....alaltaieri(ca ieri am nascut ) anuntam familionul ca am 5 sapt de punctulet...si ,vizionam' fetze care mai de care mai surprinse....
lady esti criminala jur....rad de mor la mesajele tale....
lauraB....descucareata fata, daca nu-i era pregatit bibe, si-l face ea, ca-i fata mare....

mai fete, io acuma mi-am amintit, a treia zi dupa scripturi ca cineva (evident nu stiu cine) intreba daca decalotam baieteii......noua ne-a zis pediatra de cand s-a nascut ca in fiecare seara la baita sa tragem pielicica, cat se poate, sa spalam bine cu apa curata......si acuma suntem f bine, asa zice ea....si a zis sa continuam tot asa....

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Eu am intrebat,cum am mai spus,pediatrul mi-a zis ca pana la 3 ani nu se umbla acolo.Am inceput si noi de cateva zile,mare lucru nu s-a schimbat,o fi prea devreme,nu stiu,am mai citit ca exista o crema pentru asa ceva,dar mi-e frica sa o folosesc fara sa vb cu dr inainte.Maine sun sa fac programare pentru controlul de 7 luni si il intreb si despre asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna seara, fetelor

Oana, sa iti traiasca baiatul si sa va bucure viata!

Eu sunt un pic speriata, am venit urlaand din parc, o apuca asa deodata jalea, si nu ma mai inteleg cu ea!
Nu stiu, poate se aduna stres de peste zi...
Voua vi se intampla asa ceva?

Mergi la inceput