Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 17
simonacip spune:
Neata fete, incepusem si aseara un mesaj lung si l+am pierdut.
asa ca revin acum cu La MUlti ANi!!!! intirziat dragilor Iasminutza, Ariana si RaducuSa fiti sanatosi si fericiti!
Alysh, moama ce grasunel si inaltut, faci copiii mari, ca si mine, si Vlady tin minte ca a avut 3900...Sa fie sanatos si sa va intregeasca familia asta frumoasa!
Lorich, aveti niste poze superbe!Eu sunt topita dupa fiu-tu, e frumos de pica! Burticutza cum mai e?? Piggy, cred ca la anul abia poti sa-i iei role, nu stiu cazuri sa mearga asa repede...Doar dc le iei cu 4 roti poate. David are aproape 6 ani si abia a pus role in picioare, incearca cu greu s ainvete...Bine nici nu prea am iesit, recunosc, sper weekendul asta dc vom fi sanatosi.
Luminel, imi pare rau c-ai avut probleme, of biata de tine. Sa mai investighezi oricum, sa nu stai asa.Sanatate amindurora!
Mihaser, sanatate si lui ELi...e bine fata acum?
Micaela, super c-ati terminat. Abia astept si eu sa terminam, dar oricum nu facem inca mutarea tot din motiv d emobila, dar cred ca va iesi fantastic...Deja au terminat casele de la inceput si ies nemaipomenit. Mi-am facut si 2 dressinguri unul pt copilasi si Ciprian si unul pt mine
M-am scos...Gresie si faianta de unde ai luat?Pui ceva poze pt idei??![]()
Doloress, e scump foc Patrik...SI nici n-ai sa vezi ca renunta, abia a prins gustul baiatul haha!!!
Desiree,Victoria e bine? Nu stiu ce e ce nu e dar si eu m-am trezit simbata cu febra la David, febra mare 39,5, apoi duminica desigur Matei 39,9...Antitermice si atit. Si fara cresa si gradi. Acum David e bine, Matei inca face, sta cu mama...dar sper miine sa-l duc. Culmea e ca nici nu tuseste mai mult ca de obicei, nici burtica nu da semne ca ar fi ceva, deci cred ca oaresce virusel au capatat amindoi...ASta e
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Gabitzam, am vzt si pozele voastre acum. E dulcel foc Raudcu, ce mult a crescut!
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Lorich spune:
Buna!
Fetelor
si
pt asa cuvinte frumoase! Mi-e drag si mie de mor puiul asta de om, deja am certuri mari cu ta-su ca cica-s prea moale cu el, ca faca ece vrea din mine, dar daca sunt topita... ce sa fac!!? "Stric copilu' " cum zice ta-su.
Simonacip burticuta e aproximativ ok. Azi am fost la dr. am auzit prima data inimioara, m-am indragostit, eu crae pana cum nu prea aveam cine stie ce senzatii si sentimente vizavi de asta, dar avem o frica legata de placenta sau locul lui de domiciu, care are o zona unde nu-i lipit bine si mi-a dat tratament si repaos, umintenie , liniste!! Cum sa fac asta??? Cand il apuca pe Robert crizele prin parc, tre sa-l car in brate sau sa innoptam acolo...sunt un pic speriata, sper sa ma descurc.
Stefany Cristi are un frate 9cu care seamna ff tare) dar e in America, oricum aproape
Bafta multa cu cautarea de gradi!
Azi vine mami meu care va sta cu Robert vreo luna si ceva, dar mi-a picat fatza ca vine racita, mi-e sa nu fie virus sa incepem prost aceasta despartire de mami. O s-o "maschez" de lausa, n-am ce face, oricum am ziua intoarsa pe dos. Noroc de inimioara aia auzita...
Gabi frumaos epoze si frumosi baieti! Si noi tot de la Maria am comandat torul..am cerut masina rosie, insa, sa vedem ce-o isei, ca cica erau alea ca lovite de trasnet la auzul cererii noastre (care era luata din catalogul lor de pe net!). Mai..ii creste parul lui raducu intr-o veselie...
La multi ani Tudor Gabriel!!!
Sa ai parte numai de bucurii, sa cresti frumos, sanatos si sa aduci mereu lumina in viata lui mami si tati! Mami, Elena felicitari pt baiat de 2 ani! Mai treci pe la noi!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 7+
gabitzam spune:
Acum am venit de la gradinita de la Andrei, au avut serbarea de sfarsit de an a grupei mijlocii. Au pregatit sceneta cu Scufita Rosie iar Andrei a fost lupul
Au fost tare nostimi, emotionati, mai uitau replicile, mai isi puneau fusta in cap fetitele, statea educatoarea intre ei si le zicea ce au de zis.
Andrei stia toata piesa cap-coada, ca aseara m-a pus pe mine sa joc diverse roluri, si el imi spunea ce sa zic si el imi zicea si replica, ma punea sa fac si interpretarea cu gestui ![]()
Dar acolo cand sa zica de-abia le auzeai glasurile. Au mai si cantat ceva catecele, poezii, a fost dragut. Noroc ca a fost cald si s-a putut tine serbarea in gradina din spate, au facut cortina pe o sarma legata de copaci ![]()
Lori, tu ce faci cu serviciul, ca in 2 zile ar trebui sa te prezinti la program, nu?
belleane spune:
Gabitam: eu am avut astazi serbarea de sfarsit de gradinita.

ce fata mare am.
Piticul a participat si el la serbare a fost maestru de ceremonii: spunea in gura mare Bravo, bravo si aplauda frenetic, apoi fugea la leaganele si toboganele din curtea gradinitei, iar venea iar fugea la locul de joaca; brrrrrr si voiam sa-l duc la gradinita din toamna. Vai steaua educatoarei.

Mai ce tort delicios, ma bag si eu la o feliuta

Victoria_mami spune:
Simona, nu suntem bine. Azi dimi s-a trezit cu 38.3C. Astept sa ma sune pediatrul. E deja o luna de febra!!!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
gabitzam spune:
Ia, sa vedeti si lupul meu cel fioros la serbarea de azi: http://picasaweb.google.com/gabitza.marin/SmartKidsSfarsitDeAnScolar2010# ![]()
De fapt a fost si iepuras azi pt scurta vreme, nu doar lup ![]()
A fost tare haios.
Victoria_mami spune:
la ora 4pm avea febra 39.3C si i-am dat Advil si acum, la 5:30pm a scazut doar la 38.9C. Si pediatrul nu a sunat. Of, cred ca v-am innebunit de o luna, iertati-ma, dar pe mine m-a disperat febra asta.
_
22.05.2008
Victoria_mami spune:
Am vazut lupul fioros de Gabitza
_
22.05.2008