Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (162)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Copiii mei sunt bine. Nu mai au febra sau altceva.DOamne AJuta!
Desiree, ooof, te cred ca esti terminata cu febra asta. Nu pot sa inteleg ce poate fi. Atita timp!!!! Sanatate multa, mai insista la pediatrul asta, sa gasiti odata cauza febrei..
Gabitzam, frumoas au regizat povestirea, mi-a placut in special lupul
Eu n-am somn...DIrectoarea m-a chemat ieri probabil nu-i mai convine ca mi-a aprobat decalarea asta...OOOf, greu e cu oamenii suciti. AM zis ca-mi caut altceva de lucru..dar cred ca nu am sanse prea mari anul asta poate nici celalalt. Trebuie sa ma inteleg asa cum e cum nu e cu oamenii astia suciti, asta e. Oricum sunt dezamagita per total de sv asta. Mincatorie si birfa si invidie. Siiila!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Desiree of, te inteleg...

Gabitam ce frumoasa serbare! M-am delectat si cu pozele si cu comentariile! Lupul nu era chiar asa fioros, mai ales cand s-a deghizat in bunicuta... hehe simpatic tare. Dar au modificat povestea? Sau au lasat-o asa horror cu spintecat de burti si scos bunici si fetite?

Simona ce faci mami la 2 noaptea pe net? Lasa stressul cu serviciul, nu merita strofocarea!

Bellane felicitari pentru absolventa de gradinita! Urmeaza scoala... noroc ii dorim, sa aiba parte de dascali buni si mai ales inimosi.

La multi ani!
Robert - baiat frumos
si
fluturica Amelia
Sa cresteti mari, fericiti si sanatosi!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Robert si Amelia! Sa cresteti mari si voiosi!

Pup toata gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, fete dragi.

La multi ani, Robert, pui frumos de mami la fel de frumoasa Lori, sa fii sanatos, norocos, fericit, sa ai parte numai de bucurii.

Lori, sa-ti traiasca flacaul, sa iti aduca mereu zambetul pe buze, sa ai o sarcina usoara in continuare si Dumnezeu sa iti dea un copil la fel de reusit ca si cozonacelul drag. Te imbratisez.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Fete dragi, i-am cumparat lui Vladuc tricicleta insa nu m-am abtinut si i-am dat-o deja, desi era pentru ziua lui. Acum ma gandesc sa-i mai cumpar un cadou, o jucarie ca doar de astea se bucura, nu de hainute, etc. M-am gandit la un laptop insa toate sunt de la 3 ani. Voi ati luat la copii ? De la ce firma, ce model, le-a placut la copilasi, se joaca cu el ? Dati-mi si mie un sfat, va rog. Multumesc frumos.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

La Multi Ani Robert! Lori sa ai parte numai de bucurii din partea baietului tau

La multi ani tati de Raducu si tati de Daria

Simona, ce aiurea cu sefele astea... si eu am una care ma streseaza, dc nu ii convine ceva nu mai imi raspunde la mailuri (noi asa comunicam, ca este in LA) si eu ma stresez ca poate nu le-a primit... Nu te mai supara ca nu merita.

Noi am avut ieri serbarea, o sa va pun si poze , dar copilu meu a stat cuminte doar la un cantecel, ca apoi m-a vazut si a trebuit sa stau si eu acolo pe scaunel printre copii.
Ei doar au stat pe scaunele si au cantat cateva cantecele, a fost foarte scurt, oricum sunt micuti si nu cred ca aveau rabdare pt mai mult.

Ma intorc si eu la muncile mele, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Bine ai venit Luca!!! Sa-ti fie viata luminata, sa ii bucuri pe ai tai si sa te bucuri de ei!!! Revenire rapida Alish.

La Multi ani,

frumoasa si scumpa Amelia
si
dulce si frumosRobert

Sa fii fericiti dragilor!!!

Dani noi nu i-am luat nimic special de ziua ei. Adica i-am luat, dar fiindca au venit mai devreme le-am montat atunci si nu a mai primit nimic, doar niste panglici pe cadoul deja montat . Inainte sa o am pe Lorelei eram sigura ca decum se naste ma reped si cumpar un laptop, apoi am zis ca astept totusi pana la un an, acum zic ca astept pana il cere ea. Pentru Lorelei nu cred ca e necesar.

Apropo de ocupatie cu copii. Poate v-am spus ca uneori facem din ziare avioane si barcute si alte chetsii, cum faceam si noi cand eram mici. Acum am ajuns la faza ca isi alege pagina din revista si vine cu ea la noi "anon, anon" sau "baca, baca" si se uita cum ii construim avionul iar apoi il arunca dintr-o parte in alta. Acu' ma gandesc ca e cazul sa cautam trestie sa facem zmeu...abia astept.

Plastelina e ocupatie de fiecare seara. In uikend insa m-am gandit sa ne distram mai special cu ea. I-am facut un patut mic albastru cu perna si paturica rosii, o masutza verde si un scaunel tot verde, pe masa o farfurie portocalie minuscula cu niste bobite de diverse culori, o canita mica, o olita similara cu olita ei, si un omulet mic mov . Mai, s-a jucat cred aproape un ceas cu omuletul ala, il punea in patut il invelea ii canta, il punea la masuta, se facea ca bea din minuscula canita ii dadea si lui, punea omuletul pe olita si ii zicea "nee, nee, pipi op pot doen " (nu, nu, pipi se face la olita). Am ras cu lacrimi. Omuletul a trebuit sa fie refacut de cateva ori ca il tosanea de cate o chestie, dar pe restul le-a avut intacte pana la final.

Ah, i-am cumparat casca de bicicleta si seara cand nu ploua dam o tura de padure pe bicicleta. Eu pedalez ea admira natura din scaun si se distreaza cand trecem peste hopuri in padure.

Gabitza super fain la spectacol, superb lup...l-a vazut Lorelei l-a certat. Lorelei cearta mereu lupul ca ori o inghite pe bunica, ori pe iezi, ori porcusori, nu e de treaba .

Desiree sanatate maxima!!!

o zi buna tuturor,

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare :)

In primul rand FELICITARI pentru mami Alysh - sa te bucuri de baietii tai, toti trei . Bine ai venit pe lume, bebe LUCA voinic

Apoi, LA MULTI ANI Robert cu ochi albastri de Lori, sa cresti mare si frumos, sa fii sanatos si iubit si norocos

LA MULTI ANI pentru Amelia de Melly, sa ai o viata frumoasa si linistita, plina de lucruri bune

In rest, SANATATE pentru Victoria de Desiree - sper ca efectiv sa fie un ghinion faza cu febrele, si noi am trecut prin ele si uite... au trecut Cat despre virusi, chiar daca piticii nu sunt in colectivitate ei tot culeg de zor, de la mami, tati, etc etc. Este o faza normala si cred ca nici unul dintre astia mici nu va scapa, ceea ce de altfel este cat se poate de ok. Asa se calesc ei. Si e drept ca de cele mai multe ori paracetamolul e sfant. Noi am consumat litri cred

Am vazut poze de Robert de Lori la mare Superb, de-abia astept si eu ... Anul asta ne induram si ne luam si noi vacanta, ne-am gandit mult ... ar fi al treile an de cand nu am avut vacantza. Pana la urma o sa mergem pe Coasta de Azur, in Sudul Frantei, am gasit un sat de vacanta si am rezervat un apartament, mergem cu mama mea si cu piticul, evident, iar acolo o sa mai vina si fratele meu cu prietena si cu inca doi amici din Ro. O sa fim o gashka Daca ma satur de plaja etc, il las pe ala micu cu mamaie si noi dam o tura pe Coasta, ne plimbam Eeeeh ... dar asta e prin septembire :) deci mai avem de asteptat.

Vazut si poze de Andrei LUP FIOROS Super dragutz party-ul, spectacolul, mai mai ce artisti acolo. Si Miss Corina este ... ca o papusha Dar ce putini copii intr-o grupa - am numarat vreo 6-7 parca. Aici grupele au in genere 20 - 25 de copii.

Dani - nu stiu ce sa te sfatuiesc cu laptopul, Robert are unul de pitici mici (o chestie cu butoni, nu mare branza). Ce mai face Andra ?

Cam atat... noi suntem ok, copil in forma, vesel rau, cumintel, scump, dulce, vorbretz de ne capiaza , ne lasa cu gura cascata cate stie si ce propozitii face, nu ma asteptam sa fie sa de rapid, toti imi ziceau ca piticii bilingvi dupa trei ani incep cu vorbele ca lumea, am si eu aici exemple de copii de genul asta si chiar ma asteptam sa fie mai incetunel asa. Super fain ca si traduce, nu stiu de unde stie FR atata, uneori vreau sa il testez si ii zic chestii destul de greutze, zic eu, pe care de la mine nu le-a auzit, si el intelege, repeta frumos, spune si in RO si in FR, nu stiu cum...In fine, deja are perle, pe care am inceput sa le notez, sa mi le amintesc mai incolo Cand se joaca singurel vorbeste cu animalele, masinile etc si inteleg tot ce zice, deja nu mai face tirade din alea balmajite, acum chiar zice chestii cu inteles, chit ca repeta el acolo ce zice ... dar rar sa nu il pot intelege. Si chiar are chestii de zis, pentru ca acum pune adjective la toate lucrurile (de ex vede un urs - ala nu e doar urs, e urs maro/alb, depinde, sau urs cu ochi albastri, sau maimuta cu ochi rosii, sau vede un nenea care bea apa/bere, sau vede un elefant care face dush hihi etc. Descrie tot ce vede. Deci dintr-o chestie oarecare face un carnaaat mare (seamana cu mine haha). Bobo e cam speriat ca o sa faca asa ca mine hihi si o sa il doara capul de la doi vorbaretzi. Este minunata faza asta, imi creste inima cand il aud

Gata, fug la munci !

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Ah, Esme - ce coincidenta :d si noi am luat casca de biciclist la copil si il plimbam pe meleagurile patriei, voiam chiar sa facem niscai excursiuni in weekend, trecem pe la voi? Sa ne biciclim impreuna. Al meu la inceput era cam mirat ia uitati ce fatza

http://picasaweb.google.com/poze.robert/CuBiclaMare#5479754911509897714

La final insa aplauda, era in extaz :) Cu "PETA" mare (aka bicicleta).

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Ah, Esme - ce coincidenta :d si noi am luat casca de biciclist la copil si il plimbam pe meleagurile patriei, voiam chiar sa facem niscai excursiuni in weekend, trecem pe la voi? Sa ne biciclim impreuna. Al meu la inceput era cam mirat ia uitati ce fatza

http://picasaweb.google.com/poze.robert/CuBiclaMare#5479754911509897714

La final insa aplauda, era in extaz :) Cu "PETA" mare (aka bicicleta).

Iui sunt geloasa, casca verde...noi am gasit pe marimea ei (si ceva ce s atreaca de ctc io) alba cu fluturi roz, mor numa' cand ii vad...ma gandesc sa iau un marker permanent sa colorez fluturii in alte culori.

Daaa...biciclim maria ta!!!

Esme

Mergi la inceput