Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (162)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Scumpa, la Dechatlon Nu stiu daca aveti hmm Ma duc sambata sa imi iau si eu echipament, ca nu mai am nici pantaloni de grasuna ce sunt mai nou (nu ma mai incape nik) si nici casca si cotiere (io in genere ador contactul cu pamantul ). Daca vrei sa luam casca pt Lolai, baga un semn

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

ROBERT scump si drag

AMELIA

LUCA bine ai venit pe lume!!!! Multi pupici pt mami!

Gabitzam am admirat si noi pozele cu Raducu!!!!! Mai e nevoie sa spun ce baieti frumosi ai?! Ce scump e Andrei in varianta de lup!!!

Micaela ce frumos.....ai stat si tu printre copii!!!!!

Simonix ce dulce e Robert cu casca !!!!

Simonacip ufffff mama lor de sefi !!!! Sa ne spui ce ai rezolvat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Robert

sa ai parte de tot ce are viata mai frumos si sa te fereasca DD de toate. Pupici lui mami si multa sanatate.

[Amelia Gabriela

sa cresti frumoasa si iubita de toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Scumpa care decathlon, da' ce stam noi la capitala? nu e decat la voi si in antwerpen. Casca am cumparat nu o sa ii iau doua numa' asa ca nu imi convine mie. Da si eu tre sa iau casca, desi pana la urma as putea folosii una dintre astea de experiment. Cotiere nu, nu ma gandesc la ciclism montan ci la asta de placere..adic anu facem noi viteze cu Lorelei . A meu tre' sa isi repare tzoagla ca una noua mai la anu' iar a mea e veche si antica da' merge. Scaunul e montat pe a mea
O sa mi-o innoiesc cand om avea de prins dupa ea roata pentru Lorelei.

Ah de vacanta, noi ne-am rezervat in Padurea Neagra all in. Distractiv e ca anul trecut am fost in Alpi la 650m (cabana, am urcat noi sus de tot) acu' in padurea neagra stam din start la 1300m dar de urcat mai sus nu cred ca avem unde. Oricum e in zona plina cu terme, aproape de izvoarele dunarii, zona e minunata speram ca si vacanta va fi.

Si de data asta singuri, fara bunici, fara cumnati...doar noi!

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Daca sunt copii fani oraselul lenes, e un spectacol la green city, sambata de la 12. Noi ne ducem ca Daria e inebunita dupa ei.

Daca vreti sa imi vedeti fata la prima ei serbare http://picasaweb.google.com/mihaela0610/PrimaSerbare#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Superbe poze cu Andrei de Gabitzam, m-am distrat. ce haiosi sunt!
Micaela s-a facut tare frumoasa Daria si cu costumatia aia
Simonix arata f serios Robertzelul echipat asa!Casca verde e intr-adevar super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Simonix, pe cuvant daca mai stiu de unde-i colecteaza! Din casa nu mai pot fi ramasi din-ainte, ca am spalat si dezinfectat toata casa, jucarii, TOT! La copii, sa se joace nu am mai dus-o de vreo 3 saptamani! Acum (inca) astept sa ma sune pediatrul! De ieri!!! Si e mai rau, febra incontinuu de ieri dimineata, de fapt de ieri noapte. Azi noapte la 12 avea 39.9, i-am dat medicam, a scazut intr-o ora! abia la 38.9. acu' dimi are iar 38.7. i-am dat iar medi de 40 de minute si abia incepe sa scada... acum cred ca e raceala, stranuta non-stop, abia papa, a si tusit putin...
scuzati greselile, scriu din picioare, cu Victoria-n brate...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dragele mele si multumesc din suflet pt urarile frumoase! Va imbratisez pe toate cu drag!

Am iesit azi din spital si sunt f bucuroasa, acasa ma organizez altfel. A venit colostru si sper sa apara curand si lapticul. Bebe e cuminte deocamdata si abia astept sa vina maine si Vlady si sa le fac cunostiinta.

Uitati aici un filmulet din spital reprezentandu-l pe Noul membru al familiei.

Va pup

ALI, mami de Vlady si 38+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Uitati aici un filmulet din spital reprezentandu-l pe Noul membru al familiei.

Va pup

ALI, mami de Vlady si 38+ cu Luca

Bine ai revenit!!!

E superb Luca!!! Sa fie sanatos si tu la fel!

pupici,

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

M-a sunat pediatrul a zis sa o duc la urgente, ca nu are nimic disponibil si oricum la urgente ii vin analizele imediat... va scriu cand ne intoarcem, il asteptam pe daddy.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput