Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 16
Victoria_mami spune:
Lori, ce frumoase poze, ce frumos baietel
Mi-au placut mult de tot 2 poze: unde doarme Robert cu tati lui si e o poza in iarba, cu floricele mici albe. 
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
gabitzam spune:
Am pus si eu cateva pozici de ieri, de la aniversarea de doi ani a lui Raducu, vedeti aici: http://picasaweb.google.com/gabitza.marin/Raducu2Ani#
stefany_p spune:
La multi ani Raducu!!!!
o felie de tort as vrea si eu...l-ai facut acasa sau l-ai comandat?
stefany_p spune:
Bebe Luca, bun venit pe lume...!!!!!
auzi ...57 de cm...a dus-o bine in burtica![]()
Lorich, bine ati revenit... eu am emotii la drum cu Iustin, nu ma incumet sa ajung la Niagara, e tare mofturos...si voiam sa zic ca in anumite ipostaze sotul tau seamana cu-a meu![]()
Victoria_mami spune:
Alysh si tati, felicitari!
Vlad, felicitari, fratior mare, sa ai grija de fratiorul tau mic. 
Bebe Luca, bine ai venit! Sa cresti mare si sanatos si sa ai o viata frumoasa si implinita si fericita!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
gabitzam spune:
Stefany, este comandat, ca eu sunt ultima persoana din lume pe care ai sa o vezi facand un tort in bucatarie
Daca nu ar trebui sa le fac copiilor, nu m-as apropia de bucatarie.
Luminel spune:

Bine ai venit pe lume bebe blondin si dolofan Luca! Alysh, felicitari pentru asa baiat mare! Wow, 57 cm, ce lungan! Sa va traiasca! Recuperare rapida! 
Belleane, Doloress multumesc mult. La reactie alergica la medicamnete nu ma gandisem, ca le-a terminat de joi si ei i-au aparut ieri. Dar probabil ca si dupa cateva zile poate sa faca reactie alergica, nu?
O sa-i iau Liv52, merci Belleane. Si ma intereseaza si doctora endocrinolog, da-mi PM, te rog.
Lorich, v-am vizionat pozele, sunteti niste frumosi toti, iar Robert ma termina cu privirea aia a lui. E superb!
I-am vazut si pe Raducu dragalas si pe Andrei smecheras. Tortul arata foarte apetisant...cred ca a fost delicios
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Doloress spune:
Gabita ce baieti zambareti ai tu acolo! Toti trei!
Tare scumpel Raducu cu frisca pe nas!
Doloress spune:
Desiree uite Coralie a lui Patrick la gradinita facea febra de ceva vreme, fara nici un alt simptom, acuma au dus-o la doctor si i-au facut analize, erau toate bune si frumoase. Asa ca au concluzionat ei ca e mononucleoza. Insa nu e sigur.
Acuma asteptam si noi sa vedem, sper ca Patrick sa nu ia nimic, desi cica perioada de incubatie a virusului poate fi si de pana la 18 luni!
Mai rau e ca se cheama boala sarutului si cum Patrick toata ziua o pupa pe Coralie.... Acuma ducem munca de lamurire cu el sa n-o mai pupe.
stefany_p spune:
ce pasional e Patrick, m-ai facut sa zambesc![]()
noi cautam gradinita in continuare, nici nu pot sa cred ce-mi vad ochilor