Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 15
piggy spune:
Alysh felicitari si sanatate maxima tuturor. V apupam cu drag!
Belleane m-am bucurat f mult cand ai povestit de role...Ilinca de vreo 2 luni isi doreste si nu am gasit masura ei (22). Voi de unde ati luat? Helpppp Vine ziua ei in curand si le astepata cu nerabdare! Chiar renuntasem la idee dupa ce am sapat pe net si prin magazine si minimic...
Lori am vazut si eu pozele sunteti ffff frumosi! Sarcina usoara sa ai!
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008),
28+
si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
belleane spune:
Noi am fost in weekend la parinti. Elena a fost super fericita. A mancat cirese din copac, capsuni, zmeura. Si a mai mancat: agurida, carcei de vie, flori de ceapa, mazare cruda, musetel; Era disperata sa guste din tot ce era fruct, leguma, orice; A fost cuminte in masina la dus dar la intoarcere a dormit vreo 10 minute si apoi a chitait asa incat am luat si un radar.
piggy spune:
Belleane draguzta Elena cu gustarile ei :) Asa e la tara...sunt multe tentatii. Si Ilinca atunci cand mergem la ai mei la tara e super incantata, pandeste toti caii si vacile cand trec la camp, mai imbratiseaza cate un pui, enerveaza pisica (e cam violenta matza si trebuie abordata de la distantza)
Iti pusesem o intrebare mai sus...cu rolele...cred ca nu ai vazut-o ![]()
28+
Micaela06 spune:
Bine ai venit bebe Luca! Felicitari mamico 
Adriana suntem bine, in pline crize de pesonalitate
Deja are preferinta la imbracaminte/incaltaminte si dimineata e un chin sa o imbrac, vrea numai cu rochita sa poata face piruete, figuri...
Piggy cum ma 22? pai a mea poarta 25, e deja uriasa ![]()
Mie imi e frica sa ii iau role si asa e ea nazdravana.
piggy spune:
Fetelor am si eu o rugaminte- stie cineva care e legislatia pentru PFA? Tocmai si-a infiintat sotzul meu un pFA si as vrea sa ii tin eu contabilitatea si nu stiu de unde sa incep...
28+
piggy spune:
Micaela dragutza Daria cu hainele...si Ilinca are tendinte dar la ce gusturi are...incerc sa o tzin in frau
. Chiar ca traieste pe picior mare Dariutza dar oricum ai vazut ca e mai voinica decat Ilinca...deci e normal
Cu rolele e doar un moft, sunt sigura,dar e asa nerabdatoare sa aiba ca imi e mila de ea sa nu ii iau chit ca le tin in casa![]()
28+
belleane spune:
Piggy: nu sunt masura ei, sunt abia de la 26 in sus, noi nu vrem sa-i dam role pentru ca ne temem sa nu cada/sa fie prea grele etc. Dar e disperata dupa ele.Le ascundem si plange pana i le dam.

Le uitase intr-o perioada dar le-a gasit intamplator si iar si-a amintit de ele. Nu stiu daca e recomandat la varste asa mici dar stiu o fetita in parc care merge pe ele de cand era gagalice avea tot asa o surioara mai mare.
belleane spune:
Piggy uite aici cred ca o sa gasesti de toate : http://conta.money.ro/forum/index.php?s=ee9893fd3d143ce27cec3e50b7e7f90f&showforum=15
Noi tot 22 purtam.
piggy spune:
Belleane of cu rolele erai ultima mea speranta
Multampentru link...m-am inscris si eu pe forum poate imi raspunde cineva...nu as vrea sa imi dezamagsesc sosul![]()
![]()
28+
belleane spune:
Piggy: mai bine sa inceapa cu tricicleta apoi o fi ceva de n-au scos astia role asa mici. Si am mai vazut pentru copii mai energici niste tractorase fara pedale cu care se deplaseaza foarte usor si repede. Noi avem o masinuta cu winnie dar n-am iesit cu ea afara.