Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adriana_78/Adriana_78.jpg)
Adriana_78 spune:
Alysh, sper ca nasterea a decurs bine si acum il tii pe bebe Luca in brate!
Lori, bine ati venit!
F frumoase pozele! Robert cu slip - baietel mare deja
Micaela, voi ce mai faceti?
daca e serbarea finala eu as duce ori un buchet de flori ori o cutie cu bomboane
Danicris, eu as continua cu alaptatul, daca ea e vioie si ea in greutate; acum pt. 200 grame diferenta eu una nu i-as baga lapte praf
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Reallaura spune:
Fetele, a nascut scumpa de Alysh:
"S-a nascut Luca, un blondin dulce foc, 3.800 gr si 57 cm"
Alysh felicitari!! cat de grasun si inaltut!! sa va traiasca! recuperare rapida!
Danicris ce reflux sa aiba Andra?? Pai Ilinca mea vomita si pe nas, a vomitat si in jet de cateva ori, mie imi e si frica sa o ridic sa ragaie uneori ca s anu verse..si a luat 1500 gr in prima luna. EU zic ca nu are nici o legatura ce spune pediatra ta si sa continui cu alaptatul! Evident ca e decizia ta, dar mie mi se pare ca a luat f bine in greutate
Lorich superbe poze, ce familie frumoasa, abia astept sa vedem si samburelul ce e si cum arata!
Alex&Sara ce ma bucur ca totul e ok la gradi si la voi!
Lumi nu prea stiu cum arata bubitele de diverse boli, eu nu le-am facut si nici astia micii inca. POAte e totusi de la vreo indigestie!
SImonix ma bucur ca a trecut varicela! sper sa se reacomodeze usor la gradi Robertzel!
Ylari hai nu te supara pe mama ta, si ai mei mai au scapari de genul asta, dar mi se pare ok, fiecare cu grijile lui...poate nu se mai impacienteaza asa la o raceala, considera ca boala ei e cea mai grava. sa nu te superi pe ea!
Alex@Sara spune:
Bun venit bebe Luca .Sa fi sanatos,cumintel si papacios,sa o lasi pe mami sa se refaca cat mai repede.Alysh,felicitari si sa auzim numai vesti bune despre voi
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Danicris spune:
Bine ai venit pe lume, Luca, sa fii sanatos, sa aduci numai bucurii familiei tale.
Alysh, felicitari si refacere rapida.
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Alysh,felicitari mamico !!! Ce bucurie, sa fie bine venit pe lumea asta bebe Luca, sa fie sanatos si sa aiba o viata minunata!
Fetele mele dragi, va multumesc pentru urari, mi-au dat lacrimile!
Am vazut poze de Loredana si mi s-a facut dor de mare Pupam puiul Robert.
Noi l-am sarbatorit pe Raducu in familie doar, dar a fost simpatic, el oricum a fost fericit. Am cumparat tort de la Maria, f.f bunut.
Pe seara am plecat la Mall si pe nepregatite s-a ales Raducu si cu un carut nou. Il uitasem pe al lui acasa, si cu ocazia asta ne-am uitat la carucioare in Carrefour. Altfel nu eram foarte hotarati, desi caruciorul deja era jalnic, super hartanit de doi copii.
Am gasit un carucior Bertoni Sun la 199ron, foarte bun raportul calitate pret, ma declar foarte multumita. E si o culoare draguta, verde mar.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Felicitari Alysh! Recuperare rapida!
Sa va traiasca bebe Luca cel blondin, sa fie fericit si sanatos!
Lorich superbe poze!!! Mi-ai facut o pofta... nu pentru mine ca nu prea le-am avut niciodata cu marea, pentru pitic insa tare as merge, ii place mult apa.
Ce frumoasa e poza cu Robert care doarme pe tine, tu arati super, ce fain ca incepi sarcina asa subtirica! Sunteti o familie tare frumoasa! si Patrick s-a uitat tare interesat si a comentat cica baiat-apa-joaca.
Luminel mi se pare o iritatie ceva, o reactie alergica. Zice bine Bellanne poate e de la noul tratament. Cam asa avea Patrick cand a facut reactie la antibiotice.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/belleane/belleane.jpg)
belleane spune:
Gabitam: Ii luasem si eu Elenei unul roz frumusel tot bertoni sun. Dar Elena nu-l mai vrea. Anul acesta n-am mai folosit carut. Am fost in piata cu ea pe jos si 2 persoane nu reuseau sa o prinda; Fugea printre oameni si de vreo 2 ori am crezut ca s-a pierdut. Acu vrea cu role. E indragostita de ele: le pupa, le culca, le da sa manance....si merge prin casa singura pe ele. Sunt primele role ale Anei si cred ca daca am vrea noi ar alerga pe afara impreuna pe role.
Dar cred ca nu e prea indicat.
Danicris spune:
Saru'mana de sfaturi si incurajari, fete dragi. Da, o sa fac asa cum imi dicteaza instinctul, eu nu vad nici un motiv pentru care sa-i dau ori lapte de la san in biberon ori supliment.
Imi cer scuze, nu pot sta prea mult desi imi doresc sa adresez cateva cuvinte fiecareia dintre voi, zilele acestea am ceva de lucru de la serviciu si tre' musai sa termin repede. Va imbratisez cu mult drag pe toate si va multumesc inca o data.
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Bine ai venit pe lume pui scump, Luca! Alysh felicitari pentru barbatelul inalt si bine facut! I-a fost atre bine in cuptoras!
Fetelor, multam de aprecieri, vizionari, sunteti niste dragalase! Doloress nu, nici pe departe nu=s subtirica, am ramas cu 5 kg de la sarcina cealalta si nu am mai dat jos vreun gram. Sunt bucuroasa ca zilele astea desi am mancat ca sparat si foarte multe dulciuri nu am luat nimic. O fi de la cele 99 de trepte pana la plaja si de la zecile de trepte urcate cu Robert. Ce-mi palce cum a sintetizat Patrick , foarte concis si adevarat "copil-apa-joaca"
Gabi sa-l stapaneasca sanatos Raducu pe carut!
Miha sa va fie de bine mutarea si spor weekendul ce vine!
Simonix ma bucur ca au trecut bubele, cred ca o sa-i fac si eu vaccinul, dar dupa trim. I, ca sa nu am alte sorprese.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 7+