Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (162)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Hai Alish!
Nastere usoara si refacere rapida!
Hai bebe Luca, te asteptam printre noi sanatos si vioi!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Alysh nastere usoara si bb sanatos si mancacios!!!
Abia astept vesti...am niste emotzii de parca as naste eu

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 27+ si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna fetele!

Credeam ca-i pranz, ne-am trezit de la 6 si e inca dimineata!!!! Ne-am intors si noi in Romanica aseara, acum ne intram incet-incet in ritm.

Despre concediul cu copil 2 ani.... hmmm pe de o parte mai bvine decat la 1 an, pe de alta nu chiar; adica te intelegi mai bine cu el, a fost mai relaxant, dar mult mai activ decat anul trecut asa ca a scos untul din noi, avea energie cat 10! Vremea a fost capricioasa, cand soare, cand nor, cand ploaie, cad rece, deci bunutza daca mergi cu copil mic, numai ca am gresit un pic in singura zi calda tare, adica nu l-am bagat in camera pe la 11 asa si desi era cremuit, cu sapca, am intarziat un pic pe la piscina si ne-am trezit cu un copil "ciudat". Initial avea niste ochi ciudati dupa nani, apoi marait, si dupa ce i-a trecut asta a inceput sa faca febra. Asa ca ne-am intors cu antitermice la bord. Acum e ok, insa pofta de mancare e zero. I-am facut acum ciorbita de pui, sper sa pape, febra nu a mai facut, deci e bine.

Daca tot am fost primele (din Ro) la mare anul asta sa va accentuez fetelor, aveti grija cu copiii si soarele, se face praf si concediul plus firca de rigoare ca nu stii cum va evolua, plus raul copilului care de fapt e primul pe lista. Noi am fost norocosi, am scapat usor, nu a fost insolatie, ca ar fi fost mult mai rau.

In rest, hotelul superb, cea mai mare camera de hotel in care am fost vreodata, prioveliste superba, mare+munte (parc), la etajul 9. Mancarea nu a fost foarte variata, dar am avut ce sa-i dau lui Robert, numai cade la zi la zi er mult mai preocupat sa alerge cu ta-su pe scari, sa ia "'tu" adica liftul si sa se plimbe cat se poate. S-a conversat si zambilit cu toti nemtii, lumea il dragalea in toate liumbile si el pestele in apa.

Cam astea-s impresiile de vacanta. o s apun simpoze cand am ceva timp.

Alysh eram sigura ca te gasesc cu doi copilasi! Hai nastere usoara si sanatate lui Vlad!

Dani eu sunt foarte multumita de trici nlui Robert - e smart trike zoo, e cam scumpa insa nu se simte diferenta la manevrat intre ea si carucio, are de toate, roti cauciuc, parasolar, e faina. Acum astept sa dea si Robert din pedale la ea.

Eu tot asa as merge pe instincul meu, adica nu i-as da inca supliment.

Laurita trimit o imbratisare calda (si bronzata)...m-ai impresionat si speriat cu ce ai scris, desi nu e ciudat, e doar adevarul, nu intotdeauna e piece of cake cu doi, ba cred ca foarte rar e. Doamne ajuta sa va descurcati si sa ajunga si Miric la ganduri mai bune, sa inteleaga ca e la fel de iubit ca si pana acum!

mi bebelina samburelul din burtica a fost foarte cuminte, nici nu am stiut ca e acolo, am urcat zeci de trepte, Robert m-a calarit cat se poate, el e ca [red[]Patrick de Doloress[/red] desi intarcat e numai cu mana la "tzitzi" si doarme cu capul pe burta mea. Maine am programare la eco sa vedem ce a mai facut el, samburelul acolo in tot timpul asta, cum s-a mai dixtrat.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

IASMINA, ARIANA, MARIA si RADU

Alysh nastere usoara!!!!!!!!!

Luminel sanatate multa !!!

Danicris eu as merge pe instinctul tau si nu i-as da supliment!

Ylari ma bucur mult ca v-ati hotarat sa faceti si cununia religioasa !

Lorich bine ai revenit !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

neata tuturor,ca desi de dor si pustiul ce il am in casa,sunt si tare ,ca am vb la gradinita si Saratzina mea nu a plans deloc,deloc.A mancat singurica tot,sta pe langa Alex si studiaza terenul si pe fiecare in parte,inca nu s-a aventurat in jocurile lor,dar nu mai are multe.Principalul e ca nu a plans si nici nu ar da semne ca o va fece,e fascinata de tot si toti .Cu somnicul nu va avea pb,ca la ea nu conteaza,daca ii e somn adoarme si pe jos,si in picioare,si in fund. Mi s-a luat o piatra de pe inima,credeam ca o sa urle pana o sa lesine,la ce urlatoare e acasa .Acum mai trebuie sa ma obisnuiesc si eu cu pustietatea din casa,sa ma opresc din si sa accept ca am copii mari deja

Alyshsper ca esti deja cu bebe langa tine,iti doresc din suflet sa te refaci cat mai rapid si sanatate multa tuturor

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Am reusit sa pun si poze, pentru cine doreste si pofteste, in ordine inversa, de acilica

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna mamicilor,
La Multi Ani mladitelor si mugurasilor ce s-au sarbatorit zilele astea!
Pupici speciali Iasminuteisi luiRaducu

Alyshnastere usoara si bebe sanatos si papacios.

Daria e bine, putin mucioasa zilele astea, incep sa ma obisnuiesc cu 'neplacerile' colectivitatii.
Maine are serbare si am si eu o intrebare sa le iau ceva la Miss-e? Eu am oroare de dat, ca nu iau ce trebuie, ca e prea putin.
In alta ordine de ideei abia astept prima noastra serbare, gata am fetitza mare.

Cu casuta suntem aproape gata, mai avem mobila, normal pe care nu stiu cand si cu ce bani o vom lua, eu sper sa-mi iau frigider si masina de spalat saptamana asta si sa ne mutam in we.

Va pupam

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Lori ce pofta mi-ai facut de vacanta Superbe pozele, imi place mult de voi. Sarcina usoara ca n-am apucat sa iti spun , de cand tot zic ca te sun, nici n-am stiut ca ati fost in concediu.

Alex@Sara felicitari pentru Saratzina neplangaciosa in prima zi de gradi. Conteaza mult ca e cu Alex, nu se simte singurica acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare si de la noi,

IASMINA, ARIANA, MARIA si RADU

Luminel: sa stii ca tratamentul pe care l-a primit Cristiana poate avea efecte secundare, si petele de pe corp ar putea avea legatura cu el. Ar fi bine sa-i dai un hepatoprotector
gen Liv52 macar 1 luna dupa ce termina tratamentul si ceva antihistaminic pentru petele de pe corp. Cat despre medicul endocrinolog sunt multi buni la parhon. Sau poti sa te duci la cabinetul particular al unei doctore de la Parhon (pot sa-ti dau pe pm daca te interseseaza).

Mihaiser: sanatate multa puilor tai!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lorich: am vazut poze superbe de la Mare. Sunteti o familie foarte frumoasa. Mi-ai facut o pofta de concediu si mi-ai amintit de locuri pe unde am fost si am amintiri placute( inclusiv o poza cu clovnul)

Danicris:A luat bine in greutate deci e totul ok. Suge putin pentru ca sanii la al doilea copil sunt altfel. Si la mine sugea max 5 min. Presiunea e mai mare, si uneori Elena se ineca si apoi nu mai papa. Eu scoteam putin lapte si apoi ii dadeam ei sa pape sa mai scada presiunea. Mie doctora mi-a recomandat atunci sa mulg si sa-i dau din bibe sau supliment. Tu la ce doctora mergi la Medlife? Daca e tanara fara copii, e mai greu sa-ti dea sfaturi ref la alaptat. Nepotica mea e nascuta exact in aceeasi zi cu Andra si are 4000g si doctorul i-a zis ca nu e nici o problema ca are alt ritm de crestere. Dar nu e in Ro, acolo toti sunt mult mai relaxati.

Mergi la inceput