Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
LA MULTI ANI RADUCU SCUMP!!!! Sa cresti mare, frumos, fericit si voinic!!!
Adriana, suntem casatoriti doar civil si imi doresc foarte mult sa facem si cununia religioasa. Asta implica nunta (petrecerea de dupa) si niciodata n-am fost pregatiti material ptr asa ceva. Dar eu sincer am ajuns sa ma gandesc numai la slujba, nici nu vreau balamuc dupa aceea, asa ca incet incet ne-am hotarat. Am comandat verighetele, apoi vrem sa propunem unor prieteni sa ne fie nasi si gata, fara petrecere, fara nimic. Oricum nu de aia o fac, vreau doar sa fim uniti si in fata lui Dumnezeu. Ceva frumos, foarte restrans.
Mi_bebelina, de cand cu gradi s-a reglat foarte bine scaunul Evei. Mi se spune ca mananca foarte bine si face un scaun pe zi.
Of nu stiu ce sa mai fac cu raceala asta, suntem varza toti... Eva are o mie de muci, nu sta sa-i scot, se ineaca cu ei, tuseste de rupe, se ineaca si cu chestia aia (aseara a reusit sa scuipe si a dormit bine dar pana dimineata a produs la loc in gat). Suntem pe ambroxol de azi dimineata (pana atunci i-am dat stodal care nu mi s-a parut a avea vreun efect - la mine a avut ca nu am asa secretii abundente ca ei). In rest e super ok, n-a facut temp (eu da, 38) si e foarte activa (eu as zace non stop daca as putea)
Of ce m-a enervat si mama acum la pranz... Stia ca suntem bolnavi toti (ii spusesem ieri) si n-a dat niciun telefon sa vada cum suntem nu de alta. Am sunat-o eu pana la urma, mi-a zis numai prostii, cate in luna si in stele in final ma intreaba ce facem, i-am zis ca suntem bolnavi, ce sa facem, ne e rau, si i-am reprosat ca i-am mai spus asta dar nu ma asculta, niciodata nu e atenta la ce-i zic la telefon, o intereseaza numai problemele ei, facturile, covoarele, mancarea, vecinii si atat... A fost foarte contrariata, chestie care m-a enervat si mai tare asa ca i-am zis ca vorbim alta data. Doamne! Nu stiu cum sa va explic ce simt... doar ca e foarte aiurea... s-a rupt asa de tot si de toti, cred ca e mai linistita asa, ok, ea sa fie sanatoasa si fericita... dar ma doare si nu inteleg cum de eu nu ma pot baza pe ea pentru nimic, asa cum o fac alte fete de varsta mea, nu am pretentia sa imi creasca fata, ca a incercat si a iesit un rahat dar nici asa fratioare sa nu se implice deloc, cu nimic, sa nu dea ea un telefon sa vada ce facem, ca doar suntem toti bolnavi, de curiozitate sa vada ce face fata daca de mine nu o intereseaza... Hai ca mi-am varsat si eu naduful... scuze...
Lumi draga mea, eu nu i-as da nimic doamnei respective, mai ales ca n-a zis nimic. As fi, desigur draguta la o sarbatoare, etc... dar tu vrei sa-i dai suma asta pe luna, sau cum? Nu ma intelege gresit, pana la urma tu hotarasti cum faci. Doar ti-am zis parerea mea. Pupici.
Danicris scumpa mea daca tu esti impacata sufleteste si simti (ca mamicile au asa un simt pe care nu il intrece nimeni si nimic) lasa fata linistita si continua ca si pana acum! Daca zici ca fata e in grafic si a luat bine in greutate...
Mii de pupici
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Alysh spune:
Buna fete scumpe,
Multumesc din tot sufletul pt urarile frumoase, am mari emotii, sper sa va dau vesti bune. Vreau sa treaca repede noaptea si sa-l vad pe bebe. Am o imaginatie nebuna cu anestezia, cu cum va fi bebe, regret ca n-am facut DT si TT....am luat-o razna
Vlady e bolnavior, am ajuns cu el la Budimex sambata, are Herpangina, sunt niste afte/ vezicule in gat, mi-a tot facut febra, nu papa mai nimic, il dor groaznic, e super marait, offfff, sper sa se descurce mama cu el si cu tratamentul.
Laurita, pup scumpa mea, te anunt maine ce-am facut ca sa le poti da tu vestea fetelor.
Luminel, sanatate multa, imi pare rau de problemioare, sper sa vii cu vesti bune de la Parhon. Am vazut poze frumoase cu Cristiana
Ylari, nu, nu, nu te-am confundat, am stiut ca tipa aia sexy esti tu. Chiar arati minunat. Nu te mai supara cu mami a ta, asta e, toti avem probleme, toti simtim nevoia sa ni le spunem....poate nu si-a dat seama cat sunteti de bolnavi, cine stie....sunt convinsa ca va iubeste mult.
Dani, urmeaza-ti instinctul, asta e sfatul meu. Iar daca as fi in locul tau as proceda exct la fel, n-as baga nici un biberon atata timp cat copilul ia in greutate, e activ....nu vad motive sa schimbi ceva, sincer!!
Mihaser, sanatate multa lui Eli!
Va pup dragele mele, sa ne "revedem" cu bine curand!!!
PS: Dar tre sa bag un mesaj separat de LMA
ALI, mami de Vlady si 38+ cu
Luca
Alysh spune:
LA MULTI ANI, IASMINUTZA!!!!
LA MULTI ANI, ARIANA!!!!
LA MULTI ANI, RADUCU!!!!
SA FITI SANATOSI SI FERICITI, NOROCUL SA VA INTALNEASCA MEREU, SA AVETI PARTE DE O VIATA SUPERBA!
ALI, mami de Vlady si 38+ cu
Luca
mihaser spune:
Salutare! Raducu! Sa cresti mare si frumos!
Fetele oare ce o fi cu Iulia de nu a mai scris? Sper ca sunt bine!
Alysh stai linistita ca o sa fie bine bebe...da-le naibii de teste. Abia astept sa vad bebele pufos!
Am uitat sa va spun...Mi s-a recomandat ptr tuse siropul coughend...Se gaseste la naturiste! O sa-l incerc si pe asta.
Va pupacim!
Alex@Sara spune:
La multi ani pt toti copilasii serbati zilele astea .Sa cresteti mari,frumosi si sanatosi.Sa fiti cuminti si mereu inconjurati numai de oameni buni
.
Alysh,nastere usoara si refacere cat mai rapida sa te poti bucura pe deplin de bebe
Eu va cer un sfat i legatura cu gradinita:am inscris-o si pe Sara,de maine ar trebui sa mearga si ea si nu stiu daca sa merg si eu sau nu.O sa fie impreuna cu Alex,ii ia de acasa si ii aduce sotul d-nei care are gradinita.Sara e ffff atasata de mine,urlaaaa,dar urla,nene ,daca nu ma vede 2 minute ,nu stiu cum se va adapta.Dar trebuie sa se adapteze,ca eu nu mai rezist cu ea acasa....urla si plange si daca se stropeste cu un strop de apa,si daca ii cade slapul din picior,si daca nu o schimb in momentul cand ii cade mancare pe hainite.......si as putea continua la neeesfarsit.Am avertizat-o pe dna Steluta de la gradi,ca e urlatoare fata mea,dar mi-a zis sa nu imi fac griji ca ea are 35 de ani de experienta,a fost educatoare la stat,si a mai vazut copchii deastia.Uofff,deja imi vine sa plang cand ma gandesc la sufletelul ei,dar poate fiind cu fratiorul ei impreuna sa nu se simta abandonata de mami
Si cu transportul,parca Luminel intreba.Noi plateam 150 ron/luna pt Alex,(pana in 3 km de gradi e 150 ron,intre 3 si 6 km e 200 ron)dar acum ca am negociat pt amandoi,ne-a lasat sa platim numai taxa de gradinita,transportul fiind gratis.Deci 300 ron reducere ca ducem 2 copii la ei.Dar la voi,daca d-na nu a zis nimic,eu zic sa intrebi,si daca e din "partea casei",bravo ei.
Sper sa vin cu vesti bune despre proaspata gradinareasa
aaaa,ce s-a mai intamplat cu supozitorile de la Simonix?le-a trimis,le mai trimite?Va rog scrieti-mi si mie pe PM cand o fi cazul de distribuit ca poate nu o sa citesc pe aici
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Doloress, da, imi aminteam de nepotica, ca nu au gasit nici o explicatie, eu am intrebat de Patrick, ce au gasit in final? De la ce tot facea febra?
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
Ylari, draga mea, tocmai ca nu stiu cum sa fac sa fie mai bine (nu vreau sa fiu "nesi"); orice parere e binevenita si va multumesc la toate.
Sanatate multa si nu mai fii suparata pe mama ta, poate nu si-a dat seama cat sunteti de raciti, o fi zis ca e doar un guturai. Sau poate e de la problemele hormonale pe care le are. N-o judeca prea aspru. Sper ca nu te superi ca ti-am zis astea!
Alysh, sanatate multa si rapida lui Vlady...offf, asta-ti mai lipsea acum...
Tiza, succes micii "gradinarese"! sper sa nu se lase cu prea multe urlaturi!
Doloress, o sa vezi ca nici n-o sa-ti dai seama cand au trecut anii si o sa te trezesti cu Patrick mai inalt ca tine!
Mi_bebelina, felicitari ca ati scapat de pampers!
Dani, fa cum iti spune tie instinctul, nu intotdeauna trebuie sa urmam orbeste ce spun doctorii...sunt si ei oameni nu dumnezei.
Lui Cris i-a aparut ca un fel de eruptie pe maini si pe burtica, de fapt niste pete rosii, ca nu sunt in relief...am incercat sa fac niste poze nu stiu daca se vede bine. Nu se scarpina, n-are febra, mananca normal, e vioaie...v-ati mai confruntat cu asaceva? Ce-ar putea fi? eu ma gandeam la o intoxicatie ceva...i-am dat aseara un iaurt care expira astazi (nu m-am uitat ca tampita)
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Simonix spune:
Salutare :)
Am cam tras chiulul, nu prea am avut timp de forumit ... am intrat acush nitel si vaz ca cineva intreaba de supozitori: le-am pus la posta ieri, pe adresa de Cleo. Imediat cum marfa se livreaza va anuntzam ce si cum
Sa urez si eu un LA MULTI ANI vesel sarbatoritzilor de zilele astea, sa fiti fericiti si sanatosi si iubiti si norocosi toata viata !!!
De asemenea, NASTERE USOARA si BEBELUSH LUCA SANATOS pentru Alysh Sa auzim numai vesti bune
Noi suntem bine, a trecut varicela asta, ma rog, perioada aia mai grea, acum mai sunt bubele in coaja, dar nu au mai aparut altele, piticul e in forma, am iesit in weekend, ca in fiecare zi de altfel, si de maine la gradi cu el. L-am tocat azi toata ziua cu Naima sa stie maine la ce sa se astepte. In rest am stat mai tot weekendul pe balcon, noroc ca avem doua - cand e prea mult soare pe unul si ne topim - zbang pe celalalt, care e pe umbra. Deci am tot facut schimb de balconi
Ii place sa se dea cu bicicleta sau isi cara toate masinile si le plimba pe acolo. Azi am iesit si cu bicicleta mare, i-am luat scaunel si gata, toata vara o sa biciclim toti trei. A stat tare cuminte, ii place la nebunie, are si casca de protectie, e super incantat. Asa imi place orasul asta, ca are piste de bicla largi, parcuri paduri peste tot, langa casa, nu trebuie sa mergem nu stiu unde ... Pur si simplu iesim din bloc si dam in padure
Deci ne-am aerisit foarte frumos, azi a fost si niste ploaie, cat sa ne racoreasca, dar oricum pe balcon nu ploua, si am stat acolo, eu citesc si bebe se joaca.
Vorbeati de olitza, nici eu nu il stresez pe al meu, am profitata ca am stat in casa si e cald si l-am tot lasat n fundul gol: rezultat - un maldar de pantalonashi uzi Dar kk face numai la olitza, chiar si cu pempars imi zice. La pishu cred ca se intampla chestiunile foarte repede
si nu are timp sa ma anunte. Eu una incerc sa ii limitez accesul la oala - am remarcat ca adaca ajunge pe ea "preventiv" nu face nimic si nici nu mai se scoala de pe ea, ii place sa stea acolo, ba chiar mi-a zis Bobo ca intr-io zi a adormit pe olitza
Deci e pe post de joaca. Asa ca o tin ascunsa sau mai pitita asa si doar daca il vaz sau daca imi spune il pun. Cand e vorba de vizite sau iesit afara sau somn - ii pun pempars. Avem toata vara sa ne dezvatzam, nu ma grabesc deloc, vad ca are conceptul, stie ce insemna si are si buna vointa, dar mai trebuie rabdare. Oricum mie ideea de oala nu imi place deloooc
Stiu copii de 6 ani si ceva care fac pe oala inca ... Acush, nah, la un Robert de doi ani mai merge, dar la unul care incepe scoala anul asta nu stiu ce sa zic. La gradinitzele de pitici pe aici am vazut WCuri mici pt incepatori, acum e drept ca nu stiu, or avea si olitze, habar nu am . Vom vedea din toamna.
Dani - nu stiu ce sa iti zic cu Andra mica, eu posed una bucata de copil care nu a excelat la capitol greutate, el a facut 3 kile de-abia dupa 3 saptamani si ceva de viata, deci ... Niciodata nu mi-a fost ca la carte la aspectul asta, nici acum nu este, ma uit la alti copii de varsta lui cat sunt de grasunici si bucaloshi, el efectiv nu este asa si nu cred ca va fi. Cu cantarul, si eu am avut si il cantaream saptamanal pe pitic dar pe mine nu m-a influentat negativ chestia asta, pur si simplu eram curioasa. Mama se panica uneori dar ce puteam face, efectiv nu se ingrasa si pace. Eu una as da san in continuare, cred, fara sa incerc supliment inca. Fiecare insa face cum crede. Am in jurul meu exemple de copilashi alaptati exclusiv care nu au excelat cu greutatea cand au fost mici, dar mamicile nu au cedat si nu s-a intamplat nimic grav, copiii sunt sanatosi si frumosi si deja il intrec pe Robertzone
Gata, fug, naniii
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Alysh
Nastere usoara! Abia asteptam sa vii cu poze si vesti!! Multa sanatate lui Vlady!
Desiree pai avea si pneumonie si otita, si noi tot mergeam din doctor in doctor si toti ziceau ca nu aud nimic la plaman. Apoi i-am facut radiografie si au vazut ca e pneumonie, am inceput antibioticul si febra tot nu scadea, atunci am ajuns la doctorul care il avem acum care i-a descoperit si otita. I-a dat doua antibiotice noi de la care a facut alergie, le-am oprit asa ca febra mergea in continuare, pana la urma ne-a dat un al patrulea antibiotic care a fost OK. Sau ca i-am dat eu de aiurea doza dubla, nu stiu cert e ca asa i-a trecut pana la urma si de atunci Slava Domnului e OK! Deci asta a fost experienta noastra cu febra, insa era racit bocna, se vedea, deci la noi explicatiile erau clare.
Danicris eu zic sa schimbi pediatra Mie mi se pare ca a luat foarte bine in greutate si mai ales ca e in grafic! NU te descuraja, asa se face mai mereu in Romania, daca nu ia in greutate sa rupa cantarul la noi nu e bine, recomanda imediat lapte praf, indopam copilul si gata. Fara sa se gandeasca ca exista posibilitatea ca mai apoi sa refuze sanul. Numai copilul bolfos e sanatos in mentalitatea romaneasca cand nu e deloc asa! Fetele iau mai putin, asta e ritmul ei de cresetere, eu zic sa nu i-l schimbi. Parerea mea.
Al meu avea reflux, stii cum trebuia tinut? Cel putin o ora in sus dupa fiecare masa. Daca nu varsa tot in jet! Sa vezi cum ieseam afara, ii dadeam de mancare si apoi il luam in barte, normal alcineva ducea si carutul pentru ca daca il puneam un minut jos ca sa-l schimb sau ceva voma tot in jet! SI asta pana pe la vreo 6 luni, nu are nici o poza in primele 6 luni fara babetele. AL meu era la limita inferioara mereu, normal, ca a fost prematur si doctorul era cat pe ce sa-mi dea premiu de fiecare data cand plecam cu el din cabinet.
si sa iei decizia cea mai buna, normal numai tu ca mama care stai zi de zi cu ea stii ce e mai bine de facut!
Alex@Sara bafta cu gradi!!!
Simonix si al meu sot uraste oala cu patima La noi a stat olita vreo 2 saptamani asa prin casa, dupa aceea Gabi a ascuns-o. Si mie mi se pare destul de in plus, daca avem reductor si scunel din ala de la Ikea, de urcat pe el.
Eu una am zis ca nu ma stressez si nu stressez copilul, dar ma stresseaza el pe mine Tot week-endul ne-a innebunit de cap cu Toilette, si dimineata s-a trezit si se tragea de pampers : Toilette, pipilica! Asa ca face frumos ca un baietel mare la toilette, se si sterge apoi, trage apa, tot tacamul. Am avut dreptate sa nu-l stressez cu asa ceva, singur s-a invatat. I-a vazut pe cei mari la gradi si vrea si el sa fie ca ei. KK inca nu l-am pus sa faca, insa nu face ca nu mananca nimic, la noi gradinita e salvarea. Fetelor cum vine week-endul intra in greva foamei. NU-i place mancarea mea, nu stiu ce sa mai zic.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Doloress, da imi amintesc de doza dubla. Se mai intampla, asta e, noi am facut radiografie la plamani si era curat, nu se vedea nimic... urechile curate, gatul ok, urina buna... deci, de la ce? Numai virusul mai ramane... unul dupa altul... dupa altul... la naiba de virusi! Nici la copii nu am mai dus-o de vreo 3 saptamani, deci, de unde ii ia, frate???
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!