Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
La nepotica mea? pai nu stie nimeni... Asta iti ziceam, ca a facut vreo 2 luni febra incontinuu, au testat-o pentru orice, au dus-o la cei mai tari doctori, au incercat toate antibioticele posibile si imposibile si nimeni nu stie de la ce facea febra. Nu avea nici un alt simptom, era destul de alerta insa ardea ca soba. A stat si in spital cu ea, cu perfuzii peste perfuzii, i-au facut manutele varza, saracutei, insa nimeni nu stia de la ce e. Pana la urma doctorita a tras concluzia ca a fost un virus nou, ciudat, cu care nu s-a mai intalnit. Dupa vreo doua luni a trecut de la sine, parca n-ar fi avut niciodata nimic. A mai fost bolnava de atunci, ca orice copil, cu otita, racita, mai o februta mica, insa n-a mai facut febra asa nelimitat ca atunci.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
La multi ani!
Maria
si
Raducu scump si frumos!
Sa va fie viata senina, sa fiti iubiti, sanatosi si norocosi!
![](images/user_woman.png)
Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi.
La multi ani, Raducu, pui frumos si scump de mami Gabitza, sa fii sanatos, norocos si fericit, sa ai o viata frumoasa. Te imbratisez cu drag.
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adriana_78/Adriana_78.jpg)
Adriana_78 spune:
La multi ani Raducu! Sa cresti mare si sanatos!
Ylari, despre ce verighete vorbesti? Nu sunteti casatoriti?
Luminel, 500 Ron sau 500 000 lei vechi? 500 Ron e cam multicel, 50 Ron e cam putin, insa daca ea nu a cerut nimic, cred ca e OK
Adriana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
La multi ani! MARIA, fetita scumpa de mami Virginia!
La multi ani! RADUCU, baietel cuminte si dragalas de mami Gabitzam!
Va doresc viata lunga si plina de bucurii! Multa sanatate si mult noroc!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Reallaura spune:
Intru inca odata pentru Ali sa-i scot niste motate si sa-i urez nastere usoara
IUbita, abia tea steptam cu bb Luca veseli si sanatosi! Sper ca si Vlady e ok
la multi anisori Iasmi, Ariana, Raducu sa fiti cumintei si sa va bucurati parintii
Inais, Iulia va mai asteptam cu poze si vesti.
Lumi nu stiu ce sa zic de transport, poate 100 Ron ar fi ok pe luna. Superbe pozicile cu fata. e tare frumoasa
Ylari ce frumos v-ati distrat! buchetul e super! ma bucur si de verighete! Ati stab cununia religioasa?
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 La multi ani Raducu! Sa cresti mare si sanatos! Ylari, despre ce verighete vorbesti? Nu sunteti casatoriti? Luminel, 500 Ron sau 500 000 lei vechi? 500 Ron e cam multicel, 50 Ron e cam putin, insa daca ea nu a cerut nimic, cred ca e OK Adriana |
Adriana, 500.000 lei vechi (50 ron)...sincer nu ma dau banii afara din casa...e adevarat ca e in avantajul meu, dar daca era contracost, trebuia sa-mi spuna de la inceput si poate nu acceptam.
Pe de alta parte, nu vreau nici sa fiu nesimtita si sa fac pe prostu'...vreau sa fiu rezonabila. Scz, v-am plictisit destul cu problemele mele
![](icon_smile_big.gif)
![](zana.gif)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
Laura, Mihaser, Doloress, saru'mana
Mai puneti si voi poze!!!!
Danicris spune:
Servus din nou, mamici dragi.
Fetelor, ma plang si eu la voi ca ma intelegeti cel mai bine.
Am fost la pediatra cu Andra. Luna aceasta a luat in greutate 660 g pe cantarul meu, pe al pediatrei 900 g in 5 saptamani. A luat foarte bine imi spune doctoreasa. Eu ii spun ca suge 5-6 minute la o masa, ea se suceste, nu e bine, mananca prea putin. Pai nu mai vrea, se satura, da tzatza afara din gurita, cica nu, sa ma mulg si sa-i dau din biberon. Pai de ce ar vrea biberonul daca e satula. Ea zambeste. Ii zic ca are 14-15 mese in 24 de ore, ea zice ca e bine, mananca putin si des.
M-a pus naiba sa o cantaresc saptamanal, de fapt la indemnul pediatrei am facut-o (la Vladuc n-am avut cantar, ce bine a fost !!!). Cand a vazut fluctuatiile saptamanale, iar s-a sucit, ca sa-i dau supliment, mi-a indicat si de care. Pai zic sa mai asteptam. A fost de acord, dar nu mai mult de 2 saptamani. Si sa-i fac echo abdominala sa nu aiba reflux. Pai la reflux citesc acum pe net ca bebe vomita in jet, Andra niciodata nu a vomat, doar mai regurgiteaza din cand in cand, nu dupa fiecare masa.
Ce ziceti de toate astea ? Ce ma sfatuiti ?
Eu nu agreez chestia cu completarea atata timp cat fata mananca, doarme bine, ia in greutate, nu ca la carte dar ia. Si la 2 luni are 5120 g, este in grafic, mie instinctul imi spune ca laptele meu este ok, sa nu ii dau supliment.
Va rog sa nu va suparati ca apelez la voi, stiu ca este off-topic si imi cer scuze, da’ stiu si ca sunteti niste dragute si de fiecare data am gasit sprijin la voi. Va imbratisez cu drag.
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
mi_bebelina spune:
IASMINA, ARIANA, MARIA si RADU , sa va fie viata linistita ca o zi de vara!
De-abia mai reusesc sa va scriu cate ceva, de citit macar apuc sa o fac in fiecare zi.
Danicris, eu cred ca cel mai bine ar fi sa faci asa cum simti tu. Daca ii dai cu biberonul in scurt timp s-ar putea sa nu mai accepte sanul si nu stiu daca ai vrea.
Ylari, foarte frumoase pozele, se vede ca v-ati distrat. Voiam sa te intreb, cum mai e Eva cu constipatia? Se pare ca la noi a functionat sucul de la o portocala in fiecare zi, plus ca de cateva saptamani parca mananca mai bine....si face kk cam o data la 2 zile.
Si sa ma laud, de ieri am renuntat la pampers in timpul zilei, ii pun doar noaptea si la pranz cand face nani...si n-am avut nici o surpriza neplacuta....spune ca face pipi sau kk, se tine pana aduc olita si apoi...victorieeeee!!!
Luminel, cel mai bine o intrebi pe sefa ta sau chiar si pe mamica cealalta.....e tot colega cu tine? Imi pare rau sa aud ca nu stai bine cu sanatatea. Neaparat trebuie investigatii.
Lorich, ce mai faci? Cum e sarcina?
Desiree, tot n-ati scapat mai de febra? Offffff, sanatate multa. Ce hotarare au luat Chelsea si iubitul ei?
Fug sa bag si eu un somnic.....ai mei dorm deja. Va pup!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza