Puiuti de Randunici 2008!! (419)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Kya,cum e Zana?

Ieri in parc s-a dat cu trotineta pe acele rampe de metal unde fac bicliclistii si skaterii figuri!
- O mamica si-a facut cruce si m-a intrebat daca asa face tot timpul...
- O bunica nu m-a crezut cand i-am spus ca are doar 2 ani, si m-a intrebat daca am facut cu ea lectii speciale
Iar eu am zis ca fac infarct de cel putin 100 de ori din cauza nevoii ei nestavilite de adrenalina

Una din rampe si-a transformat-o in tobogan, si s-a dat pe fund, pe spate, pe burta cu capul in sus, cu capul in jos, ... a incercat inclusiv varianta alergarii in fuga pana jos.

Evident s-a si descaltat, si de la impactul frecvent cu asfaltul de la baza rampei si-a cam zdrelit pielea de pe degete. Dar se pare ca nu a deranjat-o prea mult. Sau probabil se gandea "no pain, no gain".

Daca si al doilea iese la fel de zvapaiat, ma impusc!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Ramo,influcid la sensi blu.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
multumesc frumos

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

simo dezmotare frumoasa

kya f tare Zana ta

poze

Mergi la inceput

MIMO scoate capu' ca te vad..ca de nu iote

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna fetele!
A venit cumnata mea, draga de ea, a scos-o acum pe Iulia in parc ca sa-mi intind si eu nitel oasele (ca un facut, dupa ce ca-s cu mama in spital am numai cazuri complicate pe la saloane si treaba gramada)
Explicatiile despre frig le-a dat bine Ariel. Frigul, recele e factor predispozant pentru toti virusii cu tropism (adica, pe romaneste, cu "dragoste") pt caile respiratorii. Acuma, sensibilitatea noastra la frig e clar diferita; nici nu-l percepem la fel, nici nu reactionam la fel. Iata, Sofi a dormit in tricou numai, cu usa balconului deschisa in timp ce eu zilele astea dorm cu usa balconului inchisa in pijama cu maneci lungi si BINE invelita! (asa ca ce-as putea comenta?). Apoi, treaba cu calitul de mic...o fi nene dar, precum zicea si Stela odata, atata vreme cat MIE acum imi e frig si-mi trebuie pulover sau jacheta nu am cum sa-mi las copilul in tricou si cracii goi. Mai departe, cum reactioneaaza fiecare la frig, e o loterie. De-aia eu una, decat sa risc muci sau gat umflat, prefer o haina in plus ca asta nu a omorat pe nimeni vreodata!
Despre bataie: mare problema! Iulia bate. In ultima vreme, dupa saptamani de explicatii indelungi ale mele si ale bonei, nu prea mai da ea prima (pe mine de fapt asta ma supara rau). Faptul ca riposteaza la agresiunea altuia nu-l vad ca pe un lucru atat de rau, desi in propria-mi filozofie ignorarea, vorba Nicoletei, doare cel mai tare pe agresor si pe cel ce se vrea in centrul atentiei. Dar e prea mica zic eu pt a-i explica acest lucru-ca a da si tu nu inseamna ca esti superior. Ehh, nu stiu cat de greu va fi cand va mai creste dar eu abia astept sa stam de vorba indelung, ca fetele, sa-i explic, sa-i dau exemple, sa-i dau chiar si libertate dar informand-o din experienta mea...Ca idee generala insa, eu le-as zice acelora dintre voi care se ingrijoreaza ca puii nu riposteaza sa nu se ingrijoreze; nu cred ca vrem vreuna sa avem copii agresivi, nu??

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Blanka, draga de tine, sper ca ati rezolvat deja!

Luny, chiar mi-a fost dor de Mufa ii tare dulce si cu treaba, tot timpul

Olga normal ca ne place de tine mereuSi mie mi-a zis fofologul meu ca e ok la mare, moderat, apa mult, relaxare, nu vad problema, sincer! Sanatate sa aveti, sa treaca carceiasii!

Ramo ce tare andru cu ochelarii, il maria pe el de scump.Sanatate multa!

Raluca, ce bunica, am citit si nu imi vine sa cred. Apropo de incasat, eu eram timida, dar m-am vindecat , si o incasam mereu, si nu e bine, trebuie sa ripostezi,altfel esti luat de fraier, parerea mea

Daciana,, da iti dai seama, si tot ea cu teoria...fereasca sfantul cate mame de astea sunt!

Stela, esti agera azi in 3, ca ai crezut ca-i 4, poate de-aia

Aoleu, Nicoleta ai inceput sa numeri orele asa faceam eu cand pleca al meu, cu lunile.

Simo, Micul ce face? Sa creasca mare si sanatos finutul

Kya zana scumpa si iute!

Naty, ai grija de tine, cat poti, si Doamne ajuta-ti in toate, mamicii tale sanatate!

Ariel, dar daca se termina farduturile, mai aduci nu?

Vroiam sa zic de mult, ca nu am mai baut un bombocino de.....ca imi placea intotdeauna de Gecko, cu postarile ei tonice, si ca lipsesc de pe forum si sa faca ceva! Sa ne anunti cand sa scoatem agitatele

Zoze, tu esti cuminte, da?

Mimo, si eu mai fac referate alor mei, despre multe ca acuma ii perioada mai aglomerata

Aseara am fost la Robin Hood, frumos, asa in 2. In ultima vreme cand o intreb pe Daria cum a dormit, raspunde: 'in pat', e delicioasa cu replicile ei, ca toti de altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

HIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!

Dor imi e de voi!!!

Am citit si eu capitolul asta asa mai repejor, si bineinteles ca ma milogesc si eu la careva randunica inimoasa sa-mi dea si mie inca o data link-ul cu catea de care vorbiti.

Noi suntem bine, toti 4

Iris a vut de 1 iunie serbare, si a fost costumata in garofitza, a fost o splendoare, poezia nu am prea invatat-o dar a fost suficienta rochita cu gofita. Poate reusesc sa mai pun si eu ceva poze ca n0-am mai pus de un an.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+22 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Gravidoase au mai aparut????

+22 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Asa sa faci, Lyvy, sa pui poze cu splendoarea Sunt sigura ca a fost frumos/emotionant...iti trimit cartea pe mail, daca imi dai pm cu el.

Mergi la inceput

deci, am revenit, iaca cateva pozici amestecate :

http://community.webshots.com/album/577855754EabCfX?start=0

+22 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput