Puiuti de Randunici 2008!! (419)
Raspunsuri - Pagina 13
bubu05 spune:
Vreau sa va zic ca sunt rupta...toata saptamana m-am trezit de la 6...azi am avut la serviciu petrecerea copilasilor de 1 iunie, s-a amanat din cauza de greva metrou si alte alea...a fost asa frumos dar super obositor...ne-am intors din Pipera cu metroul, ce i-a placut lui Stef!
Am vazut si eu garofita scumpa de Livi si am citit de Zana
"sora" de Mufarin, frateeeee
Kya, ai pus-o!![]()
In rest, zau daca stiu ceva...sunt pe dinafara, nu mai stiu ce faceti, ce ziceti :(
Sper sa intru in we mai mult...
Olgutzika spune:
M-a secatuit
, am rapus-o in final.
Naty, nu deliberat, ca sa o calesc, o tin asa pe Sof, asa dorm si eu acum...numai ca eu cand simt ca mi se face frig, ma si invelesc
Eu si pe timpul iernii stau in casa ( si dorm ) in tricou si in pantaloni scurti si musai desculta, nu suport ciorapi in picioare decat daca sunt si in pantofi/adidasi. Nici ea nu e o friguroasa, dar probabil ca a fost prea mult pentru ea...O sa trecem si peste asta, soacra-mea e urcata pe lampa de suparare pe noi 
Maine am eco la Chitescu si fac si triplu test ( ca sa imbogatesc clinica Polisano
). Asa ca apar spre pranz...
Livi, o dulcica garofita Iris
.
Olga
16+ cu Sara-Maria si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Olgutzika spune:
Am uitat sa va spun ca a nascut o prietena acum cateva ore, natural, un baietel de 4,150
. A vorbit Ioana cu ea si ii spunea cum se uita la bebe cum roade prosopelul in care era invelit
. Asa dragut mi s-a parut, mi-o si imaginez pe Madi, diafana asa cum e ea, cum se uita la bebe micmic ( de 4150g
) cum roade la prosopel
. Am uitat cum e cu bebe asa de mic 
Olga
16+ cu Sara-Maria si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
natynic spune:
Si eu ma topesc cand vad bebei mici, dar pe Iulia tot asa mai maricica o prefer si abia astept sa mai creasca
Felicitari prietenei!
Olgu, adica unde apari, la spital? Daca da, da un tzarr (nu uita telefonul!!)-maine e o nebunie, am o mie de chestii de facut plus de scos mama din spital, de aranjat cu tratamentul acasa apoi, etc dar taaare bine mi-ar prinde o imbratisare de-a ta!
Apropo de asta...m-am interesat la Puls de conditiile lor de pus perfuzii la domiciliu. Raspuns: va achizitionati absolut tot-perfuzoare, branule, ser, medicamentele si perfuzia costa 100 ron (da, UN BULION!!) pe zi. Am crezut ca-mi scapa telefonul din mana...Montarea unei perfuzii pt care se asigura de catre pacient toate materialele costa 1 milion!!

(Bun, evident ca voi gasi alta solutie, dar va ziceam asa, ca idee)
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
natynic spune:
Si mai vroiam sa o pup pe Lyvy, desi timp de poze inca nu am avut

Si tot pt Olga: eu stiam ca nu e voie la soare in ultimele luni de sarcina. Motivul nu-l stiu clar dar personal banuiesc ca are legatura in primul rand cu deshidratarea (care in atare conditii poate fi periculoasa prin multe mecanisme) si in al doilea rand cu colorarea pielii in pete la expunerea la soare, datorita impregnarii hormonale-ma rog, asta e mai putin important dar na...
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
Nicoleta spune:
Salut.
Am vazut-o si eu pe garofita Iris, o dulcica!
Si am citit si de Kya care are o zvapaiata si jumatate! Lasa ca Victoras va fi cumintel!
Olga, bafta maine la test! Si intalnire placuta cu bebe la eco.
Va pup, am citit tot, dar nu prea mai stiu ce sa scriu. Am emotii cu zborul Omului.
La final ceva amuzant: am luat hartie igienica pentru copii cu "fotbal"! Astia chiar scriu info interesante pe ea, problema este ca sunt in germana si nu prea pricep (dar au poze, ani etc.) si ca toate ajung tot acolo... la canal... ![]()
Noapte buna! Si sa aveti soare maine, ceea ce imi doresc si eu!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

bitza037 spune:
hello
Dudule, merci mult de PM cu cartea, dar tot asa ca aseara nu se vede nimic, paginile sunt goale...trebuie sa descarc sau sa fac ceva anume???
?

am vazut si eu micutza garofitza frumoasa si scumpa foc!!!
si burtica,Lyvy????nu ne-o arati si noua?

Naty
bitza037 spune:
Luny, am facut azi mamaligutza la steamer...a iesit super...si nici greu nu s-a facut, pot sa zic ca mai usor si repede ca la aragaz.....am pus o ceasca de malai si doua de apa initial, am amestecat bine malaiul cu apa si l-am pus la steamer la 30 minute, si dupa vreo 15 am amestecat iar in ea, foarte putin si mi s-a parut ca ar mai trebui putina apa si am mai pus jumatate din ceasca cu care am masurat....si asata a fost tot.....nu m-a durut capul ca trebuie sa amestes sa nu se faca coloase, sau ca se lipeste, etc.....