Puiuti de Randunici 2008!! (419)
Raspunsuri - Pagina 14
gudinde spune:
Buna seara tuturor!
Am intrat sa va pupacesc si fug inapoi la invatat!
Despre noi ce sa va zic, serbarea la gradi de 1 iunie a iesit bine, copilul super fericit.
In rest, nu prea stiu ce sa va zic ... sunt cam mutulica.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori!
Naty imi pare sincer rau ca mama ta are probleme din nou. Din pacate este foarte greu la noi sa asiguri un tratament corespunzator unui batran cu probleme. E nevoie de multa energie si bani.
Cu Pulsul, iti pot spune ca atunci cand am chemat noi salvarea, consultul si perfuzia ne-au costat 2 milioane si ceva, apoi cand au venit pt analize au mai zburat 4 milioane. Este excelent daca reusesti sa gasesti o alternativa, din pacate la noi inca nu a venit dr de familie. Eram programati saptamana asta, dar ... cine stie poate aia viitoare daca-si aduce aminte sau are chef.
Deci, uneori nu exista alternativa si atunci sunt f buni.
Multa, multa sanatate si putere sa treci peste toate.
Olga soacra ta pe lampa, chiar si mental este o privelisteeeee.
Tin pumnii maine la analize si felicitari prietenei. E un bebeloiiii. Recuperare rapida si usoara mamicii. Eu cand aud de nastere naturala la bb de peste 4 kile ma infior.
Luny tin pumnii sa treceti peste perioada asta mai grea.
Am citit ultimele pagini ale topicului si erau mai multe lucruri pe care vroian sa le zic, dar m-am luat cu una-alta si parca nu mai zic nimic.
V-am pupacit, va doresc un weekend placut si insorit si spor la invatat tuturor celor care au examene in aceasta perioada.
Simo27 spune:
Naty,nu poti sa vorbesti cu o asistenta draguta-chiar de la tine de la spital- sa vina in fiecare zi acasa sa ii puna mamei perfuzia??Eu asa as face!
In legatura cu ripostarea la lovituri,nu consider ca daca da inapoie e bataus ,ci se apara!Copii sunt tare imprevizibili...si daca vad ca pot lovi si nu li se intampla nimic,dau in continuare-iti zic din proprie experienta
,ca am incasat multe fara sa ripostez si vara-mea era deja "obisnuita" sa ma plezneasca.
Olga,eu sunt tare friguroasa.Noaptea exact ca Naty dorm
!Nu pot dormi in camasi de noapte,dantelarii,etc
ca ma ia frigul.Cand sunt la mare,dorm cu pantaloni scurti si tricou,dar in rest,nu ma risc
!
Si copii sunt diferiti:David doarme cat mai lejer,vara-iarna tricou insa Sam ma mosteneste!
Sanatate Sofiei
Nico,sa zici ce ai primit frumos
Irina,maine fac si eu mamaliga.Chiar ca suna tare usor de facut!
Vad ca Livi ajunge si Soacra mare
!Vai ce mare a crescut Iris
,o scumpa
Maria,sa va fie de bine Ieseala in 2!Asa as vrea si eu o zi doar cu sotu
-cand s-or insura baietii![]()
Oana,vreau poze cu baietii tai ca mi-e dor de Stefu
Ce am mai ras de finut:de pe tava nu a luat 3 obiecte ci 6
,ca dragutu lua cu amandoua mainile
!Apoi,dupa ce a suflat in lumanare-de fapt fratele lui a suflat
-s-a dezechilibrat si a cazut cu mainile in tort
!am ras cu lacrimi
Simo27 spune:
Gudinde
,tot din proprie experienta
iti zic ca nu e asa de greu sa nasti natural bebe peste 4 kg.Uite,nasterea lui Sam a fost mult mai usoara ca a lui Siluan,mai mic cu 500 de grame.Dar recuperarea mai grea la Sam..depinde de organismul fiecaruia!
Noapte buna
ramo_cata spune:
am intrat sa va zic si eu noapte buna si sa-i dau un
oanei ca de mult n-am mai pupacit-o...
olga tin pumnii stransi pentru maine 
va
pe toate si sa auzim numai de bine..noapte buna!!!!
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Simo27 spune:
Siluan tot asa:galbejit,miorlait,gungureste chiar daca abia are voce,eu il cert ca nu doarme-el rade si ma vomita
:de-astea!
Sincer ,nu vad o ameliorare dupa 1 sapt de prednison
Si acum ma duc sa ma culc ca maine iar sunt nervoasa ca nu am dormit destul
dudurutza spune:
pentru toata lumea si ceai bunutz aromat pr prietena noastra draga Gudinde 
O zi minunata va doresc!
Olgutzika spune:
Neata!
Nu v-am multumit aseara pentru raspunsurile voastre, o fac acum si va si
.
Naty, la Polisano Baneasa ma duc, nu la spital. Sa ai o zi usoara usoara!
Gudinduta,
.
Ma striga, va scriu cand ma intorc.
Va
pe toate pe toate!
Olga
16+ cu Sara-Maria si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela Dar am vazut copilasi de varsta ei caftind peste gura prin parc ..mami de TEA ![]() Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau. |
stela copii fac ceea ce vad acasa, din pacate daca asta vad acasa asta fac

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
'neata si de la noi, Daci e la cresa, eu pe acasa, imi fac curaj sa mai fac cateceva. de cand am ramas fara job mi-am propus sa mai aduc casa la lumina, pentru ca atunci cand lucram preferams a ma joc cu fica-mea decat sa frec si sa arenjez mereu, acum am ceva mai mult timp.
ieri am dormit la pranz de la 1 jumate la 3 jumate si tareee bine mi-a prins
Daci a avut 3 serbari de 1 iunie, una sambata la tati la servici, alta duminica cu copii la locul de joaca si ultima chiar pe 1 la gradi. La gradi a trebuit sa o costumez insa nu am gasit nimic pe masura ei(v-am spus ca e balerina) asa ca i-am dat o rochita frumoasa si i-am spus ca e printesa...si a fost foarte convinsa ca e printesa. Mai greu a fost cand am ajuns acasa cu ea de la serbare ca a trebuit sa ii spal desenele de pe fata...si nu vroia.
la ea la gradi e un caz de scarlatina, drept urmare marti le-a facut exudat si ne-a dat ospen preventiv 6 pastile de 500 unitati, e crunt insa sa i le dau, ca trebe sa i le indes bine pe gat ca la curcani si apoi dai cu apa 

mai avem 2...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica