Puiuti de Randunici 2008!! (419)
Raspunsuri - Pagina 15
mstela spune:
Neata.
Intrebare pentru cunoscatori:
Daca un copil a stat bot in bot cu altul caruia tocmai ii aparuse varicela,confirmata imediat mai apoi,dar la acel copil nu s-a manifestat inca microbul,desi sunt sanse enorme ca acel copil sa nu scape (la carte spune ca si pana la 21 zile poate fi perioada de incubatie).Intrebarea ce ma macina:in tot acest timp in care microbul e posibil sa fie in organism in stare latenta,se poate transmite??
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
cami33 spune:
stelutz, eu stiu ca perioada contagioasa incepe cu 2-3 zile inainte de aparitia eruptiei si tine pana in momentul cand toate veziculele au format cruste.
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
dudurutza spune:
Daciana
pe mami a ei ocupata, inca 2 si a scapat de pastile!
Stela, asa stiam si eu, ca inainte cu cateva zile de eruptie pana sunt uscate, atata tine pericolul!
stai linistita, eu asa zic.
Simo, ce tare finutul 
Olga, bafta la doctor!
lui Sof
pentru Naty
aliceionescu spune:
'Neata, fetelor!
O cafea calda, cu aroma de Buzau, pt toata lumea:

Foarte, foarte interesant subiectul de discutie cu agresivitatea, mi-a prins tare bine sa va citesc. Sunteti grozave!
Imi pare rau ca nu am avut si timpul sa scriu parerea mea, dar o sa revin eu.![]()
Sa nu va suparati daca am sa-i scriu cateva cuvinte doar lui Mimo, deoarece am concluzionat ca ia o pauza din cauza mea...
Mimo, draga mea, n-am sa fac comentariul literar al cartii, comentariile literare au fost inventate de niste oameni care au crezut ca sunt atat de destepti, incat numai ei pot intelege cartea respectiva si, gratie lor, muritorilor de rand li se vor deschide si lor ochii...Am urat de cand ma stiu aceasta notiune de "comentariu literar". Da, discutii deschise pe tema unei carti, oricand. Sa ne spunem parerea. Atat. Nu mai intru in amanunte, nu are rost. Nu pot spune decat atat: Daca as fi carte si daca m-ar comenta cineva, mai ales gresit, as fi foarte nefericta...Si m-as simti inutila...Si as muri de tristete...O sa-ti spun, in schimb, de ce am crezut ca o sa-ti placa. Pentru ca am crezut ca o vei descoperi pe Tanti Roz, cea plina de imaginatie si umor, cea atat de sensibila sub carcasa ei roz...Am gandit ca seamana cu cineva...Poate m-am inselat...Am vrut sa las totul sa curga de la sine si subiectul sa fie uitat, dar m-am gandit ca ai lasat mingea in terenul meu si astepti sa ti-o trimit inapoi. O trimit, cu o
si un
. Si nu lua o pauza, aici se discuta de copii, e pacat...
P.S. Un Oscar exista in fiecare din noi, depinde de fiecare daca il lasa sa moara sau nu.
Va doresc spor la ciripit, am ore multe si azi si suntem pe ultima suta de metri cu plecarea.
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aliceionescu 'Neata, fetelor! O cafea calda, cu aroma de Buzau, pt toata lumea: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cu aroma de buzau oricand servesc....mi-e dor de Buzau, de caldura, de adierea vantului, de arsita de la umbra...

alice m-ai bagat in butoiul cu melancolie 

cat despre comentarii ai dreptate...si eu am urat sa le invat

off ce ma mai chinuiam cu ele 

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
mimonix spune:
Eu am o prietena care , cand se cearta cu sotul ei, zice asa: "ma simt de parca m-a aruncat in aer undeva departe, la mii de ani lumina si nu stiu cand o sa vin inapoi" Eu sper ca reactia mea complet nejudecata si brutala sa nu te fi aruncat ,draga Alice, pe tine, la mii de ani lumina departare
Nu am lasat mingea in terenul tau, am lasat-o pur si simplu si am fugit. Run ,Forest, run
Ia-o asa si hai sa trecem mai departe 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mstela spune:
Multzam
...stati asa,ca nu am fost coerenta.
Teama mea este daca o pot tine pe Tea in preajma celui care are probabil microbul in organism in stare latenta,inca "neexplodat".
..Nu se stie daca acel copil a contactat microbul care se poate afla acum in organism in perioada de incubatie,dar e f probabil sa-l aiba,atat timp cat a stat "gura in gura" in acele 3 zile contagioase cu copilasul ce are acum varicela..s-a inteles ceva?
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Aha,Cami
,deci inteleg ca nu ar fi o problema sa stea Tea in preajma copilului ce poate avea microbul in organism..cu riscul de a nu-i aparea aceluia varicela a doua zi.
Mimo,te-am visat o buna bucata de timp azi noapte
...Daca imi fac timp sa-ti povestesc,mori de ras.

mami de TEA
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dudurutza Daciana pe mami a ei ocupata, inca 2 si a scapat de pastile!mami de Daria |
dudu, da sunt foarte ocupata

acum am pus sa fac niste compot de cirese

si mai am si niste capsuni ce asteapta sa se arunce in cratita 
sper doar sa termin pana la 4...ca dupa avem program de plimbareala

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
amira_roxana spune:
eu sunt happy, am vazut pozici frumoase cu gineri-miu pletos (ce frumos e!!!!!!
) si cu o garofitza scumpa rau
. de thea ce sa mai zic, cum se spala ea pe dintisori si am ochit inca o asemanare cu fii-mea: aceeasi pantaloni de blugi![]()
Amira o sa primeasca in we o noua tunsoare...o sa va arat dupa ce a iesit. ea e fan bile, de fiecare data cand iesim cu ea trebuie sa-i cumparam bile...
back to work!