Puiuti de Randunici 2008!! (419)
Raspunsuri - Pagina 11
daciana.t spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui dudurutza pentru Zana cea cuminte, normal ca e iubita de toata lumea ca ea e o scumpica![]() pentru mami de Zana!Kya eu am patit-o anul trecut, un baietel din vecini de la ai mei o impinge pe Daria sa-i ia bicicleta, ea se uita la el, la noi, si el o ia de par si ea cu ochii in lacrimi zice mama, tati, atat.Eu ii spun ca nu-i frumos baiatului ca ea il lasa pe bicicleta, la care zice mama lui, lasa Daria sa vezi cum ii ca nu ii dai tot timpul cand vrea el, am amutit si eu si al meu si parintii mei. Mama lui ii una care stie de toate, stiinta, medicina, moda, orice, are 26 de ani si acuma da bac-ul. pentru subiect.mami de Daria |
dudu ai amutit...eu cred ca intram in parul ei si il coafam...adica copilul tau il trage pe par pe altul mai mic...si tu ce faci? tot pe ala mic il certi?

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
blanka, imi pare rau ca nu ati reusit sa pelcati...
simo multa sanatate mamei tale
si tie multaaaaa putereeee

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Claudia
si mami de
mstela spune:
Next page:
Cristina
Cuscra,ce-am mai ras de povestea cu paruiala verisoarei.![]()
Naty,of,sanatate mamei,sa-si revina...si tie multa putere.Ai grija de tine!

Olgu,te intrebi ce m-am intrebat si eu cand m-am pomenit cu gatul umflat dupa ce am bagat fuckin'inghetata si apoi lapte rece de la frigi
...Si am ajuns la concluzia ca: nu racim de la frig/inghetata/lapte rece,ci doar ca atunci cand ne e frig,cand bagam rece,sensibilizam organismul sau zona,slabim imunitatea si astfel devenim mai predispusi la "agatarea" oricarui virusache din jur..sau poate unul existent in stare latenta in organism se activeaza imediat asa..
(explicatia mea babeasca)..o fi sau n-o fi?
Sanatate Sophului si tie si Sarei.
Dar acum sa-mi explicati voi cum am facut eu infectie in gat dupa inghetata+lapte rece..de ce infectie?? ca din moment ce am dat in frisoane,febra,dupa mintea mea cred ca a fost o infectie
..
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
daciana.t spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mstela
Daciana ,pai tocmai de-aia am folosit AR TREBUI cu majuscule sau "should",ca nu-mi dau seama ce s-o intampla prin gradinite,dar imi place sa cred ca educatoarele stau permanent printre copilasi si sunt foarte atente asupra lor..Si,atentie,mi-am dat cu parerea doar asupra copilasilor de-o varsta cu ai nostri,fiindca Kya a pus problema ivita la Sanziana,am spus ca habar nu am cum o fi cu copiii mai mari,cum o fi in pauze ..nici nu vreau inca sa ma gandesc ...invat si eu din ce spun mamicile .mami de TEA ![]() Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau. |
stela, deci la Daci la cresa sunt maxim 8 copii la grupa ei de varsta tot a incasat-o fica-mea si ca sa fie tot tacamul perfect ii este asa de frica de baietelul respectiva incat imi spune zilnic ca o bate, desi baietelul nu e la gradi...ci acasa

deci timp de conflincte exista si cand sunt mici, iar Daci e genul de copil care desi se bucura de colectiv se joaca singura retrasa intr-un colt, daca vine la ea un copil sa ii i-a ceva plange 

daca eu sunt lanag ea e si mai jale...nu are deloc metode de interaciune cu ceilalti 

mai ales cand este impinsa, o se i-au jucariile, este batuta..."dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Claudia
si mami de
mstela spune:
Next page (Nu stiu ce am azi de-s asa agera![]()
):
Ramo,influcid la sensi blu.
Vezi pe net la dona/sensiblu/help net,da o cautare dupa produs.
Sanatate Andreiului.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
Vine soarele. Incet, dar sigur. Si AMR 18 pana imi vine si sotul. Ore.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

mstela spune:
Wau,uite ca a venit Ariel
cu explicatia stiintifica despre frig..Merci de zbor-ul la treburi
.Sper sa apuc sa bag si eu o comanda de minerale pana nu se termina.
Kya,cum e Zana?
Hai sa va zic de-ale Teodorei:eu nu-mi amintesc sa fi fost caftita de cineva,dar nici ea nu a caftit pe nimeni..e cumintzik afara..ea e leu in casa ei.
Dar am vazut copilasi de varsta ei caftind peste gura prin parc
..
E asa comica in parc
,sa va spun:cand ajungem in parc,ea cu jucariile ei in maini,si pune ochii pe alta jucarie din mana vreunui copil,se duce la el,pune o mana pe jucaria lui, usor, si cu cealalta mana ii pune jucaria ei in brate...sa faca schimb
..e asa comica,si vrea copilul nu vrea,e "obligat" prin zambetele ei sa accepte jucaria ei si sa i-o lase pe a lui![]()
.Normal ca nu merge cu totii copiii asa,daca nu merge se retrage si se duce mai departe.
Mor dupa ea cand o vad
..Dar cateodata persista,vazand ca acel copil nu vrea jucaria ei,si tot persista sa i-o puna in brate..si-i spun ca baietelul nu vrea sa ia jucaria,sa o lase jos,iar daca el nu vrea sa i-o de ape a lui,sa asteptam sa se elibereze..Altfel,ea nu se repede sa ia vreo jucarie din mana copilului fortat,doar daca este libera..daca-i ia cineva jucaria din mana nu zice nik..doar se uita lung si se conformeaza..e ma blegutza..am invatat-o, cand ajungem in parc sa lase jucariile jos sa se joace si ceilalti copii si ea sa ia doar jucariile care sunt libere.si asa face
..Dar are grija la plecare sa-si adune toate jucariile ei...are o memoriee,nu uita vreuna..si chiar se nervozeaza daca stie ca plecam si copilul nu da drumul la jucaria ei.![]()
mami de TEA
mstela spune:
Gata,plec la masa acum ca am si uitat sa mananc.
Numai bine...si fara ploaie,daca se poate...s-a innorat tare

mami de TEA
Simo27 spune:
Naty,cat te inteleg cu relele care nu vin singure
Multa sanatate mamei ,tie
si tatalui -putere!
Olga,si mie dr mi-a zis ca nu am voie sa stau exagerat la soare si in apa sa intru dupa ora 10,si sa nu stau mult-dar eu eram cu probleme...Cu Sam in burta,am fost la mare pe la 12 saptamani iar cu Silun la 8
!
Ariel,ma bucur ca v-a mers bine la BE!
Luny,Mufarinul e asa de scump
.e ca un Duracell
.Cand vad reclama aia cu iepurasul,parca il vad pe Mufa![]()
Ramo,sanatate lui Andru
Azi tai motul unui finut-ce repede a trecut timpul
,numai cand va anuntam ca a venit pe lume...

Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);