Sezatoarea canadiana (182)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ione81 spune:

lovely girls, lovely kids, lovely belly! lovely evening! merci!

vroaim sa va intreb daca stiti / ati incercat careva produsele mario badescu? nici nu stiu daca mai traieste, cremele erau facute de un roman la NY

http://www.mariobadescu.com/about-us

Sunt mandra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

ANKOOO sa-ti fie de bine! Facu'si cinste sper!

Si fiindca seara fu soo lovely, poze n'are nimeri? Pas bien!

Va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Saluti fetele

Si pt noi a fost o iesire super-super, prima fara tati . Ah, ce motivatie am acum sa iau carnetul . Mie si soimitei ne-a facut o mare placere sa va cunoastem si sa va revedem .

Burtica Dragaicei este delicioasa, Dragaica o frumoasa si tati mandru tare de ce are in casa. Ratoii sunt deja niste norocosi .

Trebe neaparat sa spun ca Victor m-a impresionat cat de tacticos si cumintel a papat el la bar . Si s-o laud pe Sophia cat de curajoasa a fost cu bubuta la genunchi . Pupici multi la toti siropeii, niste frumosi si niste eleganti cu totii .

Imi pare rau ca am spart gasca, dar intuitia a fost buna, soimita a picat lata in masina si a dormit pana acasa .

Dana, .

Diana si Simonna, sunteti niste sexoase, m-am uitat bine la voi, ce bine va sta cu tocuri!!

Doloress, vazusi ce ploi se anunta weekendu' asta? Pup mare. Auzi, eu dupa ce am plecat mi-am dat seama ca nici nu te-am intrebat daca nu vrei sa te aruncam noi acasa , scuze, scuze, sunt o nesi.... Ma ierti?

Ione, mi-ar fi placut sa vb mai mult, din tot ce mi-a trecut pe la ureche mi-a ramas faza cu ''ionela-la-la'' , esti funny, girl!

Asta e ''coltul'' unde am stat la masa, in rest multumesc fetelor care au venit sa ''vorbeasca'' cu soimita, mi-a facut multa placere

p.s. eu n-am poze

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ione81

lovely girls, lovely kids, lovely belly! lovely evening! merci!

vroaim sa va intreb daca stiti / ati incercat careva produsele mario badescu? nici nu stiu daca mai traieste, cremele erau facute de un roman la NY

http://www.mariobadescu.com/about-us

Sunt mandra!

Ione

Esti o mica comoara , cum le descoperi tu si ni le servesti pe tava . N-am apucat sa citesc, sunt bio?

La Multi Ani Marc!!!
La Multi Ani Tony!!!
Sa cresteti mari si frumosi si norocosi

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

'neata!

A fost intr-adevar o seara extraordinara! Atmosfera super si are dreptate Diana, cred ca a fost un dintre cele mai frumoase intalniri ale Sezatoarei de pana acum. Toata lumea la inaltime!

Am trimis cateva poze pe contul comun. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona75 spune:

La multi ani sarbatoritilor!

Anka - un mare bravo si felicitarile mele pentru carnet. tare as vrea sa am si eu curajul tau. mie nu-mi prea place sa conduc si tot aman inevitabilul.

unde pot sa vad si eu pozele de la intalnirea voastra? se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Bei, deci mie nu mi-a picat asa bine o intilnire de mult... cred ca de la piscina Danei nu mi-a mai fost chiar asa bine. Si cred ca tocmai pentru ca am fost multe (desi n-a ajuns toata lumea si tare rau imi pare!) si ne-am povestit si toata lumea a fost in verva si copiii au fost chiar cuminti si Andreea a fost asa emotionata! :)

Mamaana, am tot vrut sa dau reply with quote la mesajul tau, multumim de pupicii pentru Haplea :)

Pupez acum, ma duc sa ma uit la poze... m-am uitat de doua ori, sintem un grup tare frumos!

Un weekend fain sa aveti!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

M-am tot gandit cum sa incep mesajul dar fara prea mult succes, aseara eram prea euforica, emotionata, uimita, ca sa imi pot aduna gandurile......bine si ocupata sa pun poza noua la messenger ca sa ma laud in tara si nu numai
Sa le iau pe rand: euforica pentru ca a m-am simtit extraordinar de bine in centru atentiei , mi-a parut bine ca v-am revazut, chiar daca nu pe toate.
Emotionata petru ca e prima data cand un grup de suflete minunate, inafara familiei mele, s-au gandit la mine, s-au mobilizat pentru a-mi face o surpriza, pentru a-mi aduce o bucurie.
Uimita pentru ca, dupa cum bine stiti, in ultimul timp eu nu am mai scris la Sezatoare, anul trecut a fost unul foarte dificil pentru mine cu suisuri si coborasuri, cu vesti rele si vesti bune. Nu am mai avut puterea sa va scriu, mintea, timpul, gandurile mele erau fixate pe un anumit tel si anume cl de a avea un bebe. Nu am mai fost activa pe forum, nu am mai venit la intalniri, m-am gandit ca m-ati uitat, la un moment dat mi-a fost chiar jena sa mai scriu .
Nu mi-as fi imaginat in vecii vecilor ca o sa am parte de asa o surpriza, cu greu mi-am stapanit lacrimile aseara vreau sa va multumesc din suflet pentru organizare, pentru tot efortul depus si sufletul deschis pe care il aveti.
Sa va spun un secret, nu eram singura cu lacrimi in ochi, sotul meu a fost impresionat, nu se astepta, habar nu are ce e ala baby shower, cand a vazut tortul i-au dat lacrimile .

Ce mai o seara superba cu copii frumosi, oameni extraordinari..... printre care si nasica lui Bebe A....cred ca ati ghicit deja cine e

Diana si eu am fost impresionata cat de cuminte statea Victor, cum papa el acolo la masa de la bar, sper sa am si eu baietii asa cuminti.
Ione, Anka imi pare bine de cunostinta.
Diana, Simonna aratati fenomenal
Nelia sa-i spui Tudorei ca desenul ei a intrat in albumul bebeilor. Ai doua domnisoare frumusele foc iar de flacau ce sa mai zic, stiti ca beietei sunt slabiciunea mea.
Delia multumesc ca ai venit cu tot cu Soimita

Inca o data multumesc din suflet

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 28+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 8 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am intrat si eu sa va spun cit de bine si frumos a fost aseara... dar deja vad ca nu mai am ce spune. Dar sint cu totul de acord cu fetele care au scris ceva. Pregatesc si eu niste poze, nu stiu cind reusesc sa le si incarc, ca sint singura cu maimutelele... Ma bucur tare mult ca a iesit surpriza, aici e si meritul viitorului tatic, a ajutat mult la reusita. Ma duc sa vad pozele... si nu, eu nu m-am prins cine e nasica lui bebe A...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Am intrat si eu sa va spun cit de bine si frumos a fost aseara... dar deja vad ca nu mai am ce spune. Dar sint cu totul de acord cu fetele care au scris ceva. Pregatesc si eu niste poze, nu stiu cind reusesc sa le si incarc, ca sint singura cu maimutelele... Ma bucur tare mult ca a iesit surpriza, aici e si meritul viitorului tatic, a ajutat mult la reusita. Ma duc sa vad pozele... si nu, eu nu m-am prins cine e nasica lui bebe A...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

De Valen este vorba , ei ...vedeti ce nasica tanara si frumoasa are baiatu mamei

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 28+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 8 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput