Sezatoarea canadiana (182)
Raspunsuri - Pagina 6
ankalaura spune:
SUNT SOFER!
Acusi ies dupa Eliza, sotul a chiulit azi de la scoala, ca sa gestionam emotiile zilei, asa ca sper sa ajung si la Boccacinos (dar nu in 4, ci doar eu cu Eliza eventual, sa vad in ce forma vine si ea de la scoala, azi noapte s-a cam foit si mi-e ca adoarme in autobuzul scolar!)
ankalaura spune:
LA MULTI ANI MARC!
LA MULTI ANI TONY!
Mihaela, Olga, sa va traiasca baietii si sa fie sanatosi!
crisflo34 spune:
Felicitari Ankalaura! Super!
LMA tuturor sarbatoritilor si multa sanatate tuturor!
Slava Domnului Sabina are analize ok si deci plecam si noi spre RO! Yupiiiiiiii!
Am fost si eu la principalul lui Cosmin si m-am refulat un pic! La mare lucru nu ma astept! Mama mia, Middle schools in Ontario sunt VARZA! Asta e! Noi sa fim Sanatosi!
Doamne Ajuta!
Cristina, mama Sabinei,
http://sabinac.netfirms.com/
oanagabriela spune:
La multi ani Marc!
La multi ani Toni!
Miikon si Olga, sa va traiasca juniorii, sa creasca mare, sanatosi si sa aiba mult noroc!
Ankalaura, felicitari pentru carnet Iti doresc sa ai numai succese in noua viata
ankalaura spune:
Multumesc frumos tuturor
Am fost si la Boccacinos. Ce mai, ma bucur tare mult ca am cunoscut asa fete grozave!
Doloress spune:
Foarte frumos a fost la intalnire, am vazut o burtica superba, fete frumoase si simpatice, copilasi scumpi tare, as mai fi stat vreo cateva ore, nici nu stiu cum a trecut timpul. De la cateva fete nu am apucat sa-mi iau ramas bun, am plecat in graba ca piticul era somnoros. Trebuie musai sa ne intalnim inca o data la o iarba verde ca eu data trecuta nu am putut veni. Si acolo sper sa stam mai mult si mai pe indelete de vorba.
Diana2007 spune:
Si eu, si eu, Super intalnire !
Nu cred ca am mai fost asa de multe mamici cu copii DC la o intalnire la Montreal, cel putin de cand vin eu.
Un weekend frumos !
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
cge spune:
Si eu am savurat intalnirea pe indeletePrietenii stiu de ce.
Ma bucur ca ne-am vazut.
Si am vazut niste viitori parinti tare frumosi si fericiti
Un weekend frumos,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Laura B spune:
La multi ani Marc! Mikiion, Sper ca e mai bine baiatul. I-a placut corabia (copilului , ca lui tati banuiesc ca ii place... )?
La multi ani Tony! Olga,
Ana, sanatate baiatului.
Anka, felicitari pentru carnet.
Poze de la intalnire?
la toate fetele
(Imi cer scuze ca scriu telegrafic, acum sunt pe post de minge de ping-pong intre Diana si Sophia)
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner