Sezatoarea canadiana (182)
Raspunsuri - Pagina 8
nelia spune:
Asa, le-am luat pe toate la rind si la Valen ma oprisem si eu, dar bine ca mi-ai confirmat, ca sa nu stau pina la botez sa ma gindesc oare cine e... Dar cum l-ai ales!?!
Am vazut poze, ce grup vesel si frumos sintem! Si asa am vazut si gradina minunata a Roxanei, care are ca si casa, al carei fan m-am declarat deja... si bijuteriile ei. Scuze, eu nu le vazusem pina acum, sint su-per-be! Si am vazut-o pe Haplea, o dulceata de fetita, cu niste ochisori in care te pierzi! Si veselie mare si acolo (ca si la noi - unul calare peste celalalt), harmalaie, fericire... ce mai, copilarie! Si ce papa ea micuta acolo singurica, de toate si numai alimente bune si sanatoase.
Am trimis si eu poze de la intilnire, aparatul meu e nou si cred ca nu stiu exact cum face poze in interior sau poate mai bine de atit nu le scoate, ca nu e din ala performant. Si e si un filmulet din momentul tortului, nu se prea intelege ce e acolo, dar reda atmosfera, toti vorbeam in acelasi timp! Si am mai pus poze din ziua in care s-a incheiat sezonul la inot... Am pus linkul si parola pe contul comun.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
ankalaura spune:
WOW, dar chiar ce frumos!
Dragaica, sunteti o familie grozava, si cand o sa fiti in 4, o sa fie si mai si!
columbiana spune:
am lasat bagajele nedesfacute si-am fugit sa vad pozele , merita! am avut placerea sa o cunosc pe Anca, deja pare canadianca de cind lumea:)0, sa le vad pe Delia- care e atit de tinara, si Doloress (sper ca data viitoare vom avea timp mai mult sa povestim toate); restul a fost o mare placere, ca intotdeauna
Andreea, bine c-au trecut bebeii cu bine si fara contractii peste emotiile parintilor
Zavalita, te asteptam intre noi, ce mai faci?
Mihaela, am vazut pozele de la ziua lui Marc, ce fericit e acolo intre jucarii; cum mai stati cu mutarea?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
columbiana spune:
Nelia, nu a intrat mesajul pe contul comun (stau la pinda la poze ); ai schimbat parola la contul tau drophots?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
ankalaura spune:
Pana ma duc si eu sa vaz cateva pozici, sa intreb o chestiune:
Ati primit pachete din Ro? Maica-mii i s-a pus ideea de a le trimite la fete un pachet de ziua lor.
I-am zis sa nu puna valoare, altfel ar plati si ei foarte mult, sa nu fie prea greu... I-am zis sa nu se apuce sa puna ciocolata sau mai stiu eu ce, sa intrebe la noi ce e voie, insa nu stiu daca ce e voie in Romania e voie aici. Ca ea vroia sa le puna nu stiu ce oua Kinder.
Au si ei dreptate, stiu ca fac o bucurie copiilor, nu stau sa se gandeasca la procedura vamala
Intrebarea e: care e procedura? Se platesc taxe la primire? Posta mi-l aduce acasa?
Azi am avut o zi proasta, ma enerveaza ca ploua mereu in weekend, desi imi place ploaia, dar eu am stat blocata in casa cu dooj'de kile de rufe, mancare de facut si copii chitaitori. I-am zis maica-mii sa nu cumva sa le mai ia haine ca nu mai vreau!!!
Cum am ultra-umplut masinile, nu s-au uscat frumos, ci s-au sifonat, asa ca acum mi-am facut rost de calcat
Iar sosul bechamel, ca un facut, nu a iesit! Ce m-a enervat!
Noroc ca mai aveam o rezerva de doi spanaci. I-am trantit si pe aia, spanacii, in oala, separat.
ANA - esti prea draguta, ca si Nelia de altfel, nu stiu ce canadianca par eu, dar uite ca nu stiu de unde sa iau aparat de taiat ouale fierte in felii! Deci mai am multe de invatat...
Ma mir si eu uneori ce de-a gadget-urile mi se par de o importanta absolut vitala, ca aparatul asta de taiat oua fara de care nu pot sa traiesc, mi se pare vitala o salata orientala acum, cand nu mai am nici o idee ce sa fac pentru cina, desi nu stiu daca am facut salata orientala de 3 ori in viata mea.
Si cu ocazia asta imi dau seama ca nu am gogosari murati
ankalaura spune:
Observati in poza a noua din albumul Roxanei cum se tine Andrei de burta, parca el ar duce doi nazdravani acolo
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankalaura Observati in poza a noua din albumul Roxanei cum se tine Andrei de burta, parca el ar duce doi nazdravani acolo |
Asta i-am zis si eu cand am vazut pozele , el mi-a zis ca are Sindromul ala in care sotu trece prin aceleasi trairi cu sotia insarcinata: daca mie mi-e greata ii e si lui greata, daca pe mine ma doare spatele il doare si pe el spatele, etc....
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 28+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 8 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
nelia spune:
Anka, asa, aparat de taiat oua fierte zici? Sper ca glumesti totusi, nu stiu sa-ti spun de unde sa-l iei nici de aici, nici de prin alte parti pentru ca nici nu stiu ce-i ala..., e prima data cind aud de el, acum, de la tine... Dar daca platesti bine, vin eu si le tai cu arta, nu asa... Glumesc, dar ma distrezi! Pune o poza, sa nu mor proasta...
Si eu observasem poza cu pricina, cred ca a capatat si el gesturile gravidutei, prin si din simpatie. Sper sa nu-i vina si sa nasca atunci cind o veni sorocu'... Oricum, mi se s-a parut ca este deja un tatic tare implicat!
Ana, da, i-am pus o parola, pentru ca am pus prea multe poze si sint si cu voi si nu vreau sa le las publice. Dar e mesajul pe sezatoare, acum m-am uitat. Restul fetelor le-ati vazut? Iti trimit pe PM acum. Bagajele de unde, ati fost undeva? Sper ca Tudor e mai bine. Unde sint pozele lui Mikiion?
Tudora are niste bubite pe piele, pe piept si pe spate, pare urticarie si e prima data cind face. Nu e de la restaurant, ca de dimineata se plinge ca o maninca pielea, dar m-am tot uitat si nu vazusem nimic. Oare ce poate fi? La gradinita a fost un caz de scarlatina, dar am citit si stiam de fapt, ca aceasta incepe cu febra mare, git inflamat, si apoi apar bube... ori ea nu are nimic in afara de acele bubite si de mincarime, o maninca toata pielea.
Chiar asa, Zavalita, tare rau imi pare ca nu ai putut sa ajungi. Si Cami la fel, si Codritu... Sper sa ne intilnim mai des, mi-am dat seama ca reusita intilnirii a venit si de la faptul ca ne-a dat camera separata. Asa, am putut sa stam si noi, oarecum, linistiti la masa.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
ankalaura spune:
DRAGAICA - apai esti norocoasa, ce sa zic Daca o sa te tina de mana cand o fi sorocu'... super! Al meu a zis ca nu se poate asa ceva, ce, vreau sa lesine??
NEL - nu fac domne misto - www.egastro.ro/Files/aparate01mare.jpg" target="_blank">uite-l
Cand eram mici, cantam la el, ziceam ca e chitara
Eu am vazut pozele puse de tine, cu parola din mesaj.
Cu bubitele, nu stiu sa zic... Sunt si rozalii? Sunt maruntele?
Eliza mai facea asa de la soare, dar la cum arata meteo la noi, nu s-ar explica. De scarlatina nu am habar, dar m-as indoi sa fie asta...
Aaa.. sa va zic ce NU stiu inca:
- ce se face cu banii canadian tire
- ce se face cu rapini, tete de violon (incep sa citesc,... google sa traiasca...)
si ce nu pot sa inteleg:
- morcovii cruzi plimbati prin nu stiu ce trempeta....Asta e chiar anapoda complet!
Si poate nu ma uitati cu intrebarea despre coletele din Romania!