Sezatoarea canadiana (182)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Marc! Mikion - bafta cu mutarea!

Ana sanatate multa copilului!

Anka bafta la examen!

Ne vedem diseara, la 6?

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Olga, La Multi Ani lui Tony, sa va traiasca si sa va bucurati de cei doi copilasi reusiti! Ne vedem la party

Mikiion, La Multi Ani pt. Marc! Bafta multa cu mutarea. Nici eu nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta doar peste o luna

Ana, sanatate multa copilului! Poate ar trebui sa vorbesti cu directoarea sa-i spui exact ce vezi tu ca parinte

Anka, good luck la driving exam.

Simi, parca m-ai descris pe mine cu supararea cand nu merg la serviciu ...noroc ca mai am 3 saptamani pana la vacanta mare....yesssss am zis

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Nelia, mersi de raspuns. O sa-i spun prietenei.

Cineva povestea aici de febra la copii. Nu stiu daca procedura va e cunoscuta, e vorba de impachetari ale membrelor inferioare, pt a mai scadea febra. Am invatat-o de la soacra mea. Se uda niste prosopele subtiri in apa cu f. putin otet si se invelesc piciorusele (numai gambele !!!)si eventual si manutele (dar nu e obligatoriu). Piciorusele le inveliti apoi in prosopel uscat, ca sa pastreze prosopelele ude la interior. Din cand in cand repetati procedura.
Acuma nu mai sunt sigura, cred ca treaba functioneaza si fara otet in apa. Este o metoda eficace. Nu stiu daca merge si la bebei extrem de mici, aici as intreba un medic.

numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Sanatate bolnaviorilor!

Nelia pai bineinteles ca ne plateste, altfel mai saream eu in sus de bucurie ca stau acasa? Saptamina asta am lucrat numai joi, ca luni si marti am fost la Congres,miercuri sint libera de fapt si de drept, azi cu beleaua, mi-e sa nu fac vreun burn-out, ceva!

Ankutza mult succes la examen, daca nu l-ai dat deja! Il iei, n-ai grija! Eu l-am luat din prima, imediat dupa scoala de soferi (bine acum circa o suta de ani, nu mai vazuse ala picior de emigrant, se uita la mine, nu-i venea sa creada ca avem si noi doua miini doua picioare)

Hai ca chipurile azi aveam de gind sa fac curat la biblioteca din subsol Iau o carte, o rasfoiesc, o pun mai incolo, apoi vad un volum cu poezii de Cartarescu, nu ma mai pot desprinde si tot asa...E mai dezordine decit azi-dimineata! Mai bine m-astimparam.

Hai va pup, iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Panseluta, e binevenita prietena ta, unde vrea sa mearga?
Merg impachetarile si fara otet, ba chiar sunt mai recomandate, caci otetul poate sa macereze pielea, e totusi un acid, iar pielea copiilor atat de delicata

mikiion, Olga, La multi ani pentru cavaleri, sa va traiasca si infloreasca!
La multi ani Mark!

La multi ani Tony!

khristin, si eu astept vacanta de parca am carat pietre de moara tot anul scolar! Nimic nu facem vara asta, nici activitati, nimic, nimic! Ca la toamna incep scoala cu amandoi, nu doar cu unul, ca pana acum, asa ca trebuie sa imi adun puterile...

anka, bafta la examen!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Simi , nici o problema cu agentia, si la amica mea a fost super ok de vreo 5 ori de cite ori au luat bilet. Ideea e ca o singura data in care au avut probleme, nu s-au comportat ca o agentie serioasa. Asta aviz Simonei ca banuiesc ca de aia vrea cu agentie , sa fie mai safe.

Mikiion, La multi ani lui Marc si sa se faca bine sa se poata bucura (alaturi de tatic)de corabie.

Olga, de ce nu mai scrii pe aici? la multi ani lui Toni si te rog Cristina sa o pupi dulce din partea mea.

Pe diseara Montreal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mikion, la multi ani lui Marc! Sa creasca mare si fericit! Sa fie sanatos si norocos!

eu azi lucrez de acasa....mare necaz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

La Multi Ani Marc

La Multi Ani Tony

eu diluea apa caliie cu putin otet- asa pun compresele copilului dar pe miini le-am pus si pe frunte lui Tudor; in talpi ii pun cartof razalit peste care trag soseta; sa va povestesc reactiile de suparare a omului ca-s murdari si uzi cartofii .
Mihaela, apropo de jucarii, a'meu i-a luat lui Tudor un psp de Craciun acum doi ani; cine crezi ca fugea seara la culcare de la 21H cu psp-ul sub perna (cind noi ne culcam la miezul noptii de obicei:)); si acum negociaza cu copilul pe jocurile lui electronice.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

La Multi Ani Marc de Mikiion si Tony de Olga !
Sa fiti sanatosi si cuminti !

Eu sunt mai indulgenta cu agentiile de voiaj la ce greseli am vazut ca se practica (gen luat banii si neemis biletul sau emis si anulat). Cand e greva companiei sau defectiune, sau vreme proasta, compania aeriana trebuie sa se ocupe de pasageri de reprogramat, rerutat, etc.
Avantajul agentiei este ca poate vinde tarife bune pe mai multe companii.

Ne vedem diseara ca sunt in program cu invatatul, Sonia mi-a facut cadou trei zile la rand cate doua ore si jumatate de somn la pranz

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Diana, esti o fericita... eu nu sint, da' tot vin.

Simi, stiu, asa pentru o zi sau doua, dar eu iti urasem sa aiba refacere cit mai lunga si apoi mi-am dat seama ca urarea e buna doar daca te plateste indiferent cite zile stai acasa.

Eu intrasem sa va prezint un baiat de nota 10, nu stiu daca ati apucat sa cititi despre el: www.jordanromero.com A urcat el mai multe virfuri, dar tocmai ce a atins recordul mondial: cel mai tinar om de pe planeta (cel putin cunoscut pina acum) care a atins cei 8,848 m ai Everestului!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput