Sezatoarea canadiana (182)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Anka, eu stiam ca trebuie sa verifici daca-i merge semnalizarea si frinele;

n-ati vazut nici un lup mincat de oaie, nu-i asa ? toata scoala sustine la unison ca copilul a zburdat fara probleme pina cu cinci minute inainte sa ajung ; si copilul mi-a spus ca i-a fost rau de la pauza de prinz deja.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

ANA - si noi am adus ceva medicamente, dar sper sa nu le folosesc.
Sanatate lui Tudor!

MONI - multumesc de link. Acum reciteam si blogul pus de Delia acum ceva timp. Am gasit pana la urma un centru care inchiriaza, pe Jean Talon. Nu imi era prea confortabil sa ma duc maine la fata locului si sa am vreo surpriza sa nu fie masina sau mai stiu eu, mai ales ca nu cunosc zona absolut deloc. La telefon, SAAQ mi-au zis ca nu au nici un numar de telefon de la vreun centru, si nici de la Le Corbusier.. Nu am insistat, m-am descurcat pana la urma cu un anunt de le kijiji, dupa ce am google-it toate combinatiile posibile de location+examen+SAAQ+Laval....

Zice aici pe blogul susnumit... Ca inainte sa te urci in masina trebuie sa faci inspectia exterioara a masinii? Sa vezi daca e incuiat portbagajul si sa te uiti dedesubt sa nu curga ulei?

Anka, eu am inchiriat masina de la locul faptei, cu cateva min inainte de examen. Eu nu am facut inspectia tehnica exterioara a masinii, evaluatoarea mea a spus in timp ce ne indreptam spre masina ca se uita ea. Si a verificat franele si semnalizarile, atat. Bafta maine!! Va fi bine, sunt sigura
p.s. Am avut examen tot in Laval :)

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DELIA - pe unde te-a dus? Adica in afara de zona centrului, te-a dus spre zona de case? Presupun ca nu te-a scos si in autostrada...
Am emotii, mai nasol e ca daca nu il iau acum, imi expira dreptul de a conduce cu permisul meu inainte de a mai putea da o data. Tot din categoria "nasoale" e ca nu am condus aici decat de vreo 3 ori, in total nici 100 de km

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

DELIA - pe unde te-a dus? Adica in afara de zona centrului, te-a dus spre zona de case? Presupun ca nu te-a scos si in autostrada...
Am emotii, mai nasol e ca daca nu il iau acum, imi expira dreptul de a conduce cu permisul meu inainte de a mai putea da o data. Tot din categoria "nasoale" e ca nu am condus aici decat de vreo 3 ori, in total nici 100 de km

Nu cunosc deloc Lavalul, dar m-a dus pe bulevarde cu 3 benzi (e unul unde ai voie cu 60 km la ora, mi-a atras atentia ), am facut vreo 5 schimbari de benzi, pe la case doar vreo 5 min. Per total n-a fost chiar asa nasol, doar ca eu l-am picat. Stai linistita, eu am condus mai putin ca tine, deloc in ultimul an si tot m-am prezentat la examen. Si parcare cu spatele cand am ajuns inapoi. Multa bafta !

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

LA MULTI ANI MARCSa cresti mare si cuminte, multi ani de-acu-nainte, sa ai parte de fericire sanatate si multa iubire

Mihaela sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii in viata

Anka bafta maine la examen

Ana sanatate lui Tudor

Fetele intalnire placuta maine

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

salutare dragi canadience,

ma bag si eu ca musca-n lapte cu o intrebare. Am o prietena in Romania care doreste sa emigreze in Canada. Ma intreb, ar gasi la voi informatii utile pe tema emigrare? O puteti ajuta cu ceva linkuri, sfaturi, forumuri pe aceasta tema, etc ? Sa o "trimit" la voi?

Stiu ca ea se ocupa deja de partea de hartogaraie, etc, e informata de ce si cum ii trebuie dar ma gandesc ca sfaturi de la "insideri", chiar pe tema cum mai e pe acolo, daca cunoasteti persoane care au emigrat de curand, orice sfat...sunt mai binevenite. Ea ar emigra singura, nu are sot, copii.

de pe celalalt continet...de la o nemtoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Ana multa sanatate lui Tudor! Cum se mai simte?

La multi ani, Marc! Miki, sa va traiasca baiatul! Citi ani implineste?

Astazi nu merem la lucru, stam acas', facem sepuku! Vorba lui Gyuri Pascu. M-a sunat seful la 6 dimi sa-mi spuna ca e la spital, sa ma culc linistita la loc, ca nu-i rost de munca azi. Ce suparata-am fost!

Asa ca ne vedem deseara!

PS: In treaba cu agentia, nu stiam de Teotravel ca-s asa si pe dincolo, eu am fost ok cu ei, ca de-aia i-am si recomandat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

ANKOOO! Bafta la soferie si pe ei! Arata-le ce poti! Nu ai condus aici, dar ai condus destul, deci no problem!

ANA sanatate lui Tudor! Despre scoala, ce sa-ti spun...cam asa fac cand e vorba de supraveghere. Mai ales ca e mai maricel...nici nu-l baga in seama pana nu cade pe jos...si nici atunci

Sa petreceti fain la intalneala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Multumesc Pucku, Simi. Are 4 ani. Inca nu-i are, ci in seara asta la 9 jumate....
Din pacate stam cu frica de doua zile, ca noaptea face febra 40...Ziua e relativ bine insa, adica doar ii curge nasul. ...Mi-era frica ca nu pot sa-l serbez la gradinita.

Plus ca eu cu stresul mutarii( si mizeria inerenta) si al noului job n-am avut nici chef sa organizez nimic acasa. Am zis ca-l serbez la un centru de distractii la Montreal, cu unchiul si matusa si cu prietenii lui de acolo. Chiar daca va fi mai tarziu cu vreo luna......
Va avea tort la gradinita, iar eu am sedinta «importanta» si nu pot lipsi.
Cadoul e o corabie de la playmobil.....care ne va lua, potrivit instructionilor de pe cutie, o ora jumate sa o asamblam!!!!!!! Asa ca maine o sa avem ce face!!!!! sau in seara asta , daca sotul nu mai are rabdare.... Ca uneori am impresia ca eu cumpar jucarii pt. tatic , nu numai pentru Marc..... Noroc ca taticul si Marc au aceleasi gusturi Ce ma faceam daca sotului ii placeau masinile ..... Ca Marc nici nu se uita la ele....
By, ca pierd autobuzul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Anka, bafta la examen!

Simi, pai sanatate sefului, dar daca se poate, sa mai stea si el in spital sau pe acasa, ca sa se refaca. Dar va plateste?

Mikiion, la multi ani pentru Marc! Sa fii sanatos si sa aiba noroc. Si tie bafta cu mutarea, sa terminati cu bine totul si sa va linistiti cit mai repede. Abia astept sa ma intorc in toamna si sa ne intilnim, sa-mi povestesti cum a fost. Imi pare rau ca nu te mai prind acum.

Zavalita, tu nu mai zici nimic? Sau esti genul care... tace si face.

Panseluta, pai sa vina, ca uite, avem fete proaspat sosite si stiu mai bine decit noi ce si cum, care am venit acum citiva ani buni. De fapt, Anka stie deja si de aici ce nu stim noi, desi ar fi trebuit sa stim. Dar poti sa o sfatuiesti sa se uite pe ultimele capitole de la Sezatoare, sint pline de raspunsuri la intrebarile puse de fetele care abia au sosit.

Ana, sanatate lui Tudor!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput