Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 5
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela doamne ce s-a mai scris....cand voi reusi sa recuperez? jiji face 1-2..dar in medie 1 data pe zi...galbui, lichid oarecum..crec ca asa cum trebuie. am reusit sa-mi fac programare la guru stanciu ..pe martera viitoare...sper sa-mi zica de bine... maine si poimane am un fel de pregatire pt licentza pt ca nu se mai da....cum se dadea odata..lucrare+ examen...ci examen si proba practica bla..bla e ca naiba..nu stiu cum sa fac sa ma duc si eu macar cateva ore...lapte n-am pt jiji...asta manaca de rupe...noaptea tre sa-l schimb pe la 5 e full scutecul..si pe la 9 la fel... sa vad ce zice dr...cred ca trebuie sa-i dau friptane...mi-e frica sa nu-l infometez cu ambitia mea de a-i da exclusiv lapte. astept niste mere de la tara...ce sa zic..vedem. Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
asta e celebrul medic de la Budimex care a refuzat oferta englezilor de 65 de mii de lire pe luna???
Ruxita spune:
kaka noastra nu e ok intotdeauna - face mai apatos asa si ma bucur cand e ceva mai consistenta... si daca la 2 luni facea si de 10 ori pe zi, acum face maxim de 3 ori, ceea ce e de foarte bine... consistenta insa variaza in functie de ce mananc eu si daca in ziua respectiva ii dau sau nu suc de mar (o zi ii dau si o zi nu)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Ce mai faceti fetelor? Slabuta activitate... La noi vremea s-a mai potolit, s-a mai inseninat si cerul... in gradina toate-s pleostite, dar mama mi-a zis sa nu-mi fac griji ca isi revin...daca iese soarele. Tata trebuia sa vina azi acasa, dar din motiv de greva n-a functionat salvarea. Nu puteam sa-l luam cu masina personala pentru ca nu are voie sa se ridice inca...tot la orizontala tre' sa stea inca doua saptamani de acum. Dar oricum e mai bine...medicul ne-a garantat ca o sa fie ca inainte de 'zbor'. Are taica-miu asta un simt al umorului teribil (mai mult ca sa ne inveseleasca pe noi)...cica 'a vrut sa-si ia zborul, dar nu i s-a deschis parasuta'... Si ca tot era sondaj despre kk......fii-mea a facut azi cam cu spume asa si cu niste mucozitati, oare o fi normal? Ca inainte facea cu boabe de mustar, dar azi era doar cremos si atat. Mentionez ca am inceput diversificarea...cu Nurofen. mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
Ayanna, ne bucuram pentru tatal tau!
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui decenuela faza f tare e ca je sunt cu jiji mic si jiji mare...la distantza de un perete...si vb pe mess...ca-n filmele cu prosti...mai imi face si propuneri...indecente sincera sa fiu, am vz cand eram gavida un documentar pe zone...cu o fetitza de la nastere pana la nu stiu cate luni. practic aratau evolutia ei prin prisma controlului pediatric. pai mai >oameni buni"...astia la noi masurat..cantarit...fontanela..capul..trunchiul..la cristies am auzit mai multe operatiuni. vreau sa stiu si eu un dr care sa faca un control , asa cum trebuie, sa-ii verifice toate reflexele..si ce mai e...doamne in ce lume traim... ajungi sa fii autodidact Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
Ce misto! Si noi mai facem de astea cateodata si am ajuns la concluzia ca (virgula) comunicam mai bine pe mess decat face to face...mai ales in anumite subecte delicate.
De doctori nu comentez...ca sa nu ma'nervez.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
ayanna_xem spune:
Mai fetelor...de la ce vine 'colacei' ala din titlul subiectului? De la bulane sau de la colaceii aia de baie de la Miremia?
Ca io imi inchipui numai bulane grasoase de bebelushi...
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui decenuela doamne ce s-a mai scris....cand voi reusi sa recuperez? jiji face 1-2..dar in medie 1 data pe zi...galbui, lichid oarecum..crec ca asa cum trebuie. am reusit sa-mi fac programare la guru stanciu ..pe martera viitoare...sper sa-mi zica de bine... maine si poimane am un fel de pregatire pt licentza pt ca nu se mai da....cum se dadea odata..lucrare+ examen...ci examen si proba practica bla..bla e ca naiba..nu stiu cum sa fac sa ma duc si eu macar cateva ore...lapte n-am pt jiji...asta manaca de rupe...noaptea tre sa-l schimb pe la 5 e full scutecul..si pe la 9 la fel... sa vad ce zice dr...cred ca trebuie sa-i dau friptane...mi-e frica sa nu-l infometez cu ambitia mea de a-i da exclusiv lapte. astept niste mere de la tara...ce sa zic..vedem. Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
Pai daca 'full-eshte' scutecul atat de des inseamna ca are ce kkci...de ce iti faci probleme ca n-ai laptic? Eu ar trebui sa-mi fac griji, ca face o data la 2 zile...
micki_mica spune:
citat din mesajul lui rox_y intru si eu pt o clipita Pt ca azi implinim 5 lunite dam si noi un suc si ceva bun de papa cu ce vreti voi 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi |
Multumim pt tratatie!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta
ayanna_xem spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
la noi asa a fost ieri, dar eu am noroc ca pamantul e un pic in panta si nu prea s-au facut stricaciuni la stratuletze Noi maine nu ajungem ca tati nu prea e de acord, ca e prea mica inca de drumuri , nici la ma-sa la Roman nu vrea sa mearga cu ea, si nu as insista cu drumul mai ales ca e vremea care e... Daria cum e? de la Anastasia pt papusica pui mic |
Pacat ca nu poti veni...dar oricum nici eu nu stiu cum a ramas cu intalnirea, ca vad ca fetele n-au mai dat nici un feed-back...vin, nu vin...Barbat-meu vrea sa stie neaparat cum ramane cu intalneala ca sa ma tina sub observatie, ca cik n-are incredere in mine ca nu-i scot copchilu' afara...cik sa tin webu deschis toata ziua ca sa ne vada la ochisori.
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui miremia Mi-am adormit gaza cu galmutza de la vaccin si ma apuc de calcat. Ca tot vb de calcat, eu inainte de calcam o data la 2 luni. Acum m-am obisnuit sa-i calc mereu hainutele, iar daca mai ramane enrgie le calc si pe ale noastre. Am observat ca sunt mai aspre daca sunt necalcate. Este a treia oara cand scriu mesajul asta, sper sa fie si ultima. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
Draga de ea...are galmutza? Pune-i comprese reci ca sa nu o doara...
Si eu ii calc hainutele din acelasi motiv...mi se par mai fine si mai moi dupa ce le calc.
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui rox_y intru si eu pt o clipita Pt ca azi implinim 5 lunite dam si noi un suc si ceva bun de papa cu ce vreti voi 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi |
la multe lunite!
multumim de tratatie
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex