Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Tu fetelor,fac sondaj
bebelusii vostri de 4 luni(alaptati exclusiv) de cate ori fac kk pe zi ? si ce consistenta ? Cat e ok ca numar de kk pe zi pt un bb de 4 luni si ce consistenta ?

cea mai fericita mamica :)

A mea facea de la o data in sus (pana pe la maxim 3 ori pe zi), consistenta semi-lichida. Insa ieri nu a facut si nici azi inca.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

cristies multumim pt pozele cu caluti [daca erau albi,era si mai bine ,ca avea bunicul meu o iapa alba ]

ayanna ,pacat de atata munca

kk ,alexul meu face rar cam de 2 ori pe sapt...moale...

micki ...teoria e ok...practica e grea

xela ...tu singura cu cei 2 puiuti 2 sapt = slabesti 2 kg...je singura cu cei 2 puiuti 4 luni=nici o modif imi vine sa

io ma tot gandesc la cum m-a laudat cristies sa-i fac lui radu cinaboane si o sa slabesc sigur...la minte...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

doamne ce s-a mai scris....cand voi reusi sa recuperez?

jiji face 1-2..dar in medie 1 data pe zi...galbui, lichid oarecum..crec ca asa cum trebuie.

am reusit sa-mi fac programare la guru stanciu ..pe martera viitoare...sper sa-mi zica de bine...

maine si poimane am un fel de pregatire pt licentza pt ca nu se mai da....cum se dadea odata..lucrare+ examen...ci examen si proba practica bla..bla
e ca naiba..nu stiu cum sa fac sa ma duc si eu macar cateva ore...lapte n-am pt jiji...asta manaca de rupe...noaptea tre sa-l schimb pe la 5 e full scutecul..si pe la 9 la fel...

sa vad ce zice dr...cred ca trebuie sa-i dau friptane...mi-e frica sa nu-l infometez cu ambitia mea de a-i da exclusiv lapte.
astept niste mere de la tara...ce sa zic..vedem.

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

faza f tare e ca je sunt cu jiji mic si jiji mare...la distantza de un perete...si vb pe mess...ca-n filmele cu prosti...mai imi face si propuneri...indecente

sincera sa fiu, am vz cand eram gavida un documentar pe zone...cu o fetitza de la nastere pana la nu stiu cate luni. practic aratau evolutia ei prin prisma controlului pediatric. pai mai >oameni buni"...astia la noi masurat..cantarit...fontanela..capul..trunchiul..la cristies am auzit mai multe operatiuni.
vreau sa stiu si eu un dr care sa faca un control , asa cum trebuie, sa-ii verifice toate reflexele..si ce mai e...doamne in ce lume traim...
ajungi sa fii autodidact

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

intru si eu pt o clipita

Pt ca azi implinim 5 lunite

dam si noi un suc si ceva bun de papa cu ce vreti voi

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

intru si eu pt o clipita

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

LML bebe Diana...Sa fii sanatoasa!!! Sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii.

LML tuturor pufuletilor de azi!

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

intru si eu pt o clipita

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

La multe lunitze Dianutza!!! io imi iau de pe platou o tarta cu fructe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Tu fetelor,fac sondaj
bebelusii vostri de 4 luni(alaptati exclusiv) de cate ori fac kk pe zi ? si ce consistenta ? Cat e ok ca numar de kk pe zi pt un bb de 4 luni si ce consistenta ?

cea mai fericita mamica :)

Al meu e alaptat exclusiv la san, face cam de 2-3 ori pe zi, ca o omleta moale, medicul meu de familie zice ca e ca 'jumari de oua'..., nu stiu cum sa descriu consistenta ...
Uneori face si mai des, depinde ce mananc.
Azi a facut pana acum de 2 ori.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Vreau si eu un PM cu un tel mobil de legatura cu cineva care vine maine la intalnire... sa facem lantul slabiciunilor de numere de tel... sau sa se desemneze o mare organizatoare pe care sa o sune toata lumea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Ce mai faceti fetelor? Slabuta activitate...
La noi vremea s-a mai potolit, s-a mai inseninat si cerul... in gradina toate-s pleostite, dar mama mi-a zis sa nu-mi fac griji ca isi revin...daca iese soarele.

Tata trebuia sa vina azi acasa, dar din motiv de greva n-a functionat salvarea. Nu puteam sa-l luam cu masina personala pentru ca nu are voie sa se ridice inca...tot la orizontala tre' sa stea inca doua saptamani de acum. Dar oricum e mai bine...medicul ne-a garantat ca o sa fie ca inainte de 'zbor'. Are taica-miu asta un simt al umorului teribil (mai mult ca sa ne inveseleasca pe noi)...cica 'a vrut sa-si ia zborul, dar nu i s-a deschis parasuta'...

Si ca tot era sondaj despre kk......fii-mea a facut azi cam cu spume asa si cu niste mucozitati, oare o fi normal? Ca inainte facea cu boabe de mustar, dar azi era doar cremos si atat. Mentionez ca am inceput diversificarea...cu Nurofen.

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput