Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 4
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj Tu fetelor,fac sondaj bebelusii vostri de 4 luni(alaptati exclusiv) de cate ori fac kk pe zi ? si ce consistenta ? Cat e ok ca numar de kk pe zi pt un bb de 4 luni si ce consistenta ? cea mai fericita mamica :) |
A mea facea de la o data in sus (pana pe la maxim 3 ori pe zi), consistenta semi-lichida. Insa ieri nu a facut si nici azi inca.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
mamidepuiuti spune:
cristies multumim pt pozele cu caluti [daca erau albi,era si mai bine ,ca avea bunicul meu o iapa alba ]
ayanna ,pacat de atata munca
kk ,alexul meu face rar cam de 2 ori pe sapt...moale...
micki ...teoria e ok...practica e grea
xela ...tu singura cu cei 2 puiuti 2 sapt = slabesti 2 kg...je singura cu cei 2 puiuti 4 luni=nici o modif imi vine sa
io ma tot gandesc la cum m-a laudat cristies sa-i fac lui radu cinaboane si o sa slabesc sigur...la minte...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
decenuela spune:
doamne ce s-a mai scris....cand voi reusi sa recuperez?
jiji face 1-2..dar in medie 1 data pe zi...galbui, lichid oarecum..crec ca asa cum trebuie.
am reusit sa-mi fac programare la guru stanciu ..pe martera viitoare...sper sa-mi zica de bine...
maine si poimane am un fel de pregatire pt licentza pt ca nu se mai da....cum se dadea odata..lucrare+ examen...ci examen si proba practica bla..bla
e ca naiba..nu stiu cum sa fac sa ma duc si eu macar cateva ore...lapte n-am pt jiji...asta manaca de rupe...noaptea tre sa-l schimb pe la 5 e full scutecul..si pe la 9 la fel...
sa vad ce zice dr...cred ca trebuie sa-i dau friptane...mi-e frica sa nu-l infometez cu ambitia mea de a-i da exclusiv lapte.
astept niste mere de la tara...ce sa zic..vedem.
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
decenuela spune:
faza f tare e ca je sunt cu jiji mic si jiji mare...la distantza de un perete...si vb pe mess...ca-n filmele cu prosti...mai imi face si propuneri...indecente
sincera sa fiu, am vz cand eram gavida un documentar pe zone...cu o fetitza de la nastere pana la nu stiu cate luni. practic aratau evolutia ei prin prisma controlului pediatric. pai mai >oameni buni"...astia la noi masurat..cantarit...fontanela..capul..trunchiul..la cristies am auzit mai multe operatiuni.
vreau sa stiu si eu un dr care sa faca un control , asa cum trebuie, sa-ii verifice toate reflexele..si ce mai e...doamne in ce lume traim...
ajungi sa fii autodidact
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
rox_y spune:
intru si eu pt o clipita
Pt ca azi implinim 5 lunite
dam si noi un suc si ceva bun de papa cu ce vreti voi
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui rox_y intru si eu pt o clipita Pt ca azi implinim 5 lunite dam si noi un suc si ceva bun de papa cu ce vreti voi 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi |
LML bebe Diana...Sa fii sanatoasa!!! Sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii.
LML tuturor pufuletilor de azi!
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
Ruxita spune:
citat din mesajul lui rox_y intru si eu pt o clipita Pt ca azi implinim 5 lunite dam si noi un suc si ceva bun de papa cu ce vreti voi 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi |
La multe lunitze Dianutza!!! io imi iau de pe platou o tarta cu fructe...
blue_flower spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj Tu fetelor,fac sondaj bebelusii vostri de 4 luni(alaptati exclusiv) de cate ori fac kk pe zi ? si ce consistenta ? Cat e ok ca numar de kk pe zi pt un bb de 4 luni si ce consistenta ? cea mai fericita mamica :) |
Al meu e alaptat exclusiv la san, face cam de 2-3 ori pe zi, ca o omleta moale, medicul meu de familie zice ca e ca 'jumari de oua'..., nu stiu cum sa descriu consistenta ...
Uneori face si mai des, depinde ce mananc.
Azi a facut pana acum de 2 ori.
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
Ruxita spune:
Vreau si eu un PM cu un tel mobil de legatura cu cineva care vine maine la intalnire... sa facem lantul slabiciunilor de numere de tel... sau sa se desemneze o mare organizatoare pe care sa o sune toata lumea...
ayanna_xem spune:
Ce mai faceti fetelor? Slabuta activitate...
La noi vremea s-a mai potolit, s-a mai inseninat si cerul... in gradina toate-s pleostite, dar mama mi-a zis sa nu-mi fac griji ca isi revin...daca iese soarele.
Tata trebuia sa vina azi acasa, dar din motiv de greva n-a functionat salvarea. Nu puteam sa-l luam cu masina personala pentru ca nu are voie sa se ridice inca...tot la orizontala tre' sa stea inca doua saptamani de acum. Dar oricum e mai bine...medicul ne-a garantat ca o sa fie ca inainte de 'zbor'. Are taica-miu asta un simt al umorului teribil (mai mult ca sa ne inveseleasca pe noi)...cica 'a vrut sa-si ia zborul, dar nu i s-a deschis parasuta'...
Si ca tot era sondaj despre kk......fii-mea a facut azi cam cu spume asa si cu niste mucozitati, oare o fi normal? Ca inainte facea cu boabe de mustar, dar azi era doar cremos si atat. Mentionez ca am inceput diversificarea...cu Nurofen.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana