Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 6
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor Buna fetelor La noi ieri a fost potopul... Am ajuns in fatza portii exact cand a inceput ploaia, dar nu am putut sa ne dam jos din mashina, am stat vreo juma' de ora ca zanatecii in mashina in fatza casei , noroc ca asta mica a fost cuminte si nici nu s-a speriat cand a dat si ghiatza. Week-end linistit home, cu gratar, o vizita scurta a nashilor fetei din Focsani, fata cumintzica, se intinde acum dupa jucarii, daca ma vede ca nu o bag in seama tipa la mine, i-a adus nasa ei o gramada de hainutze printre care o fusta de blugi si salopeta , ma rog lucruri marunte dar care fac viatza placuta Si eu tin scoica fetei in fatza , am dezactivat airbag-ul, si asta pentru ca eu conduc in general, sotzul nu merge cu noi in mashina. Cred ca daca ar conduce sotzul as sta in spate si as pune scoica acolo. Ayanna sanatate multa Dariei si daca nu-i dai antibiotic , macar s-o tii in casa. Lorex voi ati plecat in concediu? ti-a fost bine tare cred de nu ai mai intrat pupici la toate fetele pui mic |
Si mie imi plac week-end-urile linistite in familie...fain!
Referitor la masina...numai eu conduc, iar barbat-meu sta intotdeauna in spate cu fata. Daca plec singura e mai dificil, ca n-am scaun de masina, iar scoica mi se pare mai greu de asigurat cu centuri, asa ca evit pe cat pot sa plec de una singura dar mai sunt si situatii cand e musai sa ies.
La mine insa exista un avantaj major...traficul si locurile de parcare. Ambele libere...sau cel putin in limite rezonabile oricum...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Mai fetelor...de la ce vine 'colacei' ala din titlul subiectului? De la bulane sau de la colaceii aia de baie de la Miremia? Ca io imi inchipui numai bulane grasoase de bebelushi... mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
io cred ca de la cei de baita
ma bucur ca vine tatal tau acasa
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
ayanna_xem spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
io cred ca de la cei de baita ma bucur ca vine tatal tau acasa cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Pai si fetele care n-au?! Nu se simt excluse? Ia uite ce activitate slaba pe aici...
Bulanashe au toti, cu unul sau mai multi colacei...
cristies spune:
Decenuela, ma bagi in boale... cum adica sa-ti faci griji ca face la doua zile? Nu era ok si o data pe saptamana? Ca si al meu tot o data la doua zile face... Super ca te-a programat guru.
Apropo, super semnatura!
cristies spune:
Ayanna, experienta mea cu nea psihologul n-a fost neplacuta, doar surprinzatoare. Si mama Omida nu-mi apartine mie ci unui coleg care aplicase pentru un post pe relatii cu clientii pe care l-a citit foarte mult pe latura "sentimentala si relationala" si care cand a povestit ce a patit cu asta a zis ca "daca-i zicea ca la drum de seara se vede cu amanta el ii dadea un ghiul de aur, ca era chiar adevarat ".
alicredo spune:
va pup....
suntem bine! miss u all
ne auzim pe vineri...poate si azi mai tarziu dupa ce tragem un pui de somn cu tzitzi in gura
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
haircut spune:
LML pufilor de azi(cu sau fara colacei...)
Multumim Roxy de cinste
M-am distreat azi cu experienta lui Cristies cu psiholoaga
Multa sanatate si nopti linistite puilor care s-au vaccinat...noi am amanat vreo 2 sapt, ca si pe cel de 2 luni l-am facut mai tarziu si asa a zis dr Stanciu, sa decalam tot...a trebuit sa o vrajesc pe dr de familie care ma tot batea la cap ca nu-i problema...
Eu vin maine. La orice ora vreti. Si mie mi s-ar parea mai ok dupa 4, dar vin cand stabiliti.Pana la urma cine vine???
Ayana, ma bucur ca e bine tatal tau si i-a reusit 'aterizarea fortata'
Xela, Mamidepuiuti, multumesc
de Maia Ilinca (29.01.10)
miremia spune:
citat din mesajul lui haircut [ Eu vin maine. La orice ora vreti. Si mie mi s-ar parea mai ok dupa 4, dar vin cand stabiliti.Pana la urma cine vine??? de Maia Ilinca (29.01.10) |
Haideti sa ne hotaram la o ora. Fetele care doriti sa veniti intrati si spuneti cum va este mai bine.
Maine este greva la metrou pana la ora 12.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
ayanna_xem spune:
PLATEEAAAAAAA!!! LOREEEEEEX!!!
N-am un gong pe aici sau o trompeta ca asa as face o galagie...de-ar zbura cortina cat colo...
Fetili mele dragi...veniti maine?????
Ca sa stiu si eu cum imi organizez ziua...
...nu mai vreti sa vorbiti cu mine?...
ayanna_xem spune:
Vad ca nici bucurestencele nu stau mai bine la organizare...inca sunt in stabileli si ele...
..tre sa astept 60 de sec ca sa pot trimite mesajul..ce chestie...nu stiam