indemnizatia dupa PROTESTE / continuare...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Si la fel daca in banca intra o parte mica si restu iau in mana la negru....
poprirea pe cont se face dupa 3-5 luni desteptule....caz concret....si daca contul e gol?

Daca incasezi odata sa zicem 150 milioane si nu platesti darile la stat aferente lui,si lasi contul gol la ce poprire?la tine acasa?da nu ai bunuri pe firma..bleah..da` se vede ca tu nu ai ce face capcaunule ti-am mai spus.du-te si te informeaza....

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

si ce sa reclami?ca nu-si platesc darile?Ar trebui sa stii ca totul trebuie sa se faca cu acte...pe vorbe nu face nimeni...in acte are datorii le are inregistrate....banii i-a cheltuit...care e problema?

Darile catre stat se declara trimestrial sau lunar..si daca nu platesti?poprirea nu se pune imediat..ai timp sa lasi contul gol.....oho oho./.....parchetul nu se sesizeaza doar de astea......

--- Edit pentru limbaj ----

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

eumada, tu incurci si userii (eu n-am adus popririle in discutie, asa ca nu ma pomeni vis-a-vis de ele), si tarile (nu suntem in cuba sau in coreea de nord sa stigmatizam toti patronii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Eumada, incurci si subiectele... Ti-ai deschis singurica subiect in care sa versi venin pe patroni ( "nemernici" si "emoticonu cu vomatul", dupa cum i-ai caracterizat chiar tu), lasa fetele sa vorbeasca despre indemnizatie aici, ca fac treaba buna .

Pentru fetele care s-au organizat si au sustinut indemnizatiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Buna fetelor ,
in legatura cu noua indemnizatie redusa aveti idee daca recalcularea ei va insemana dinnou intarzieri de 1-2 luni la plata?
Eu ma gandesc ca e posibil dar ...sper sa nu ne faca si aeasta surpriza

Fake Magazine Covers - http://covervision.com

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Alina.n ai putea avea mare dreptate spunand asta..cu intarziatul...
deci...luna viitoare sa ne asteptam la bani...cine stie cand......ca luna asta ii primim normal....sau asa ar fi normal!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Camy te pup si Dumnezeu sa ne dea putere sa va dea putere .

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/myalbum17mai.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

cum de nu mai scrie nimeni aici???gata v-a pierit avantul, patosul, repulsia fata de conducatori,...sunteti resemnate va sa zica

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

in nici un caz resemnate

eu personal , ca sunt atinsa si la salariu de am ajuns sa iau 2 lei ... la mine la job , cum voi vedea o miscare ceva , ies in strada si pentru taierea salariilor

trebuie sa am grija de starea mea , dar familia mea ma stie , mi se spune micul taliban

Mergi la inceput

am uitat sa spun

asemenea guvern de incapabili care recunosc chiar ca ne-a mintit si ca au furat ... , asemenea guvern , impreuna cu basescu , IN OLANDA ERA DAT JOS !! cunosc pe olandezi si se fura si la ei , dar cei care fac asta isi dau demisia , fara comentarii
numai noi putem sa ii lasam pe astia sa doarma noaptea
diana

Mergi la inceput