indemnizatia dupa PROTESTE / continuare...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

nu stiu cami cu cine ai vorbit tu prin parcuri dar stiu ca exista o realitate

si asta e urmatoarea: oamenilor le este frica, sunt presiuni care se exercita asupra lor sub diverse forme ... (directe, indirecte, la nivel psihologic, etc)
atunci cand ai niste rate la banca, un copil de crescut eventual....
te gandesti de doua ori la curajul despre care vorbim
e delicat si nu putem judeca....
... este parerea mea

PS: propunere: maine haideti sa iesim in parcuri, sa punem pe carucioare mici mesaje: 'nu ne distrugeti viitorul' 'lasati-ne sa crestem langa mami'

spre ex din motive de transport dubios, posibil greva - personal as alege parcul Moghiorosh
ana, elara, raluca si mai am cateva prietene care ar veni, sigur mai gasim la fata locului mamici solidare

daca fiecare reuseste sa stranga un grupuletz cu un mesaj... e ceva!!!

in parcuri vor fi spectacole pt copii, va fi presa
chiar m-a sunat in seara asta o jurnalista sa ma intrebe daca mai protestam

i-am spus ca nu organizat ci spontan, eu protestez continuu, maine desigur vom protesta

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si eu am vb cu media....am anuntat ca va fi spontan
si eu voi scoate la imprimanta cateva foi A4 cu cateva mesaje!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

am venit de la protest...am fost 4 mamici...o bunica si 2 copii
Norocul nostru ca iesisera pensionarii la protest si am dat si noi 2 interviuri...

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

am descins in parc cu mult aplomb si noi

entuziasmul ne-a sarit repede caci nici macar party uri de 1 iunie de copilasi nu am zarit

mai si picura...ce sa zic,

am ales apoi sa merg cu copiii undeva inauntru sa se poata da si ei pe un topogan ceva (AFI)

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

vad ca subiectul incepe sa-si piarda interesul....
De fapt...ce vorbesc????? ieri am vazut cu cata usurinta se "adapteaza" lumea la cerintele guvernanitlor!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

si mie mi se pare putin ciudat ce se intampla. cred ca este si din cauza saturatiei la care ajungi dupa ce urmaresti canalele de stiri cateva zile la rand. ti se face o sila de nu mai vrei sa stii de nimic. poate oamenii (mamicile) si-au luat putin liber sa isi revina. pentru ca oricum nu este chiar nimic clar in momentul de fatza. nu vedeti ca a trecut 1 iunie si chiar nu s-a intamplat nimic? iar opozitia parca e o curca beata, azi zice ceva, maine altceva? din cate inteleg pericolul real este totusi acela ca statul sa intre cu adevarat in imposibilitate de plata. caz in care nu ar mai conta nici 15% nici 25% nici nimic. si guvernul in loc sa faca ceva, se tine de declaratii in contradictoriu. in conditiile in care se desfasoara lucrurile la noi, si in conditiile in care ne parvin informatiile prin media (trunchiat si duduind de interese ale diversor oameni), nu ma prea mira ca lumea sta cumva in expectativa. nu stiu... e doar parerea mea.
pe mine personal ma intereseaza sincer ideea de a ajunge la judecata cu statul in eventualitatea in care se va demonstra ca nu au baze legale sa faca ceea ce vor, si in masura in care se vor si adopta cu adevarat masurile. protestele de strada si media mi se par frectie la picior de lemn in tarisoara noastra unde nici un mecanism nu functioneaza cum ar trebui. ati vazut la germani... l-a criticat cineva nitel pe presedinte pentru niste declaratii si el si-a dat imediat demisia... la noi?? presedintele declara ca era sub influenta bauturilor alcoolice cand a fost de acord cu pensia minim garantata si nu se intampla nimic... daci nu functioneaza mecanismele astea. nu dati cu rosii .

Mami de (28.10.2008) si bb2 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ca la noi la nimenea......fettelor ce ne facem daca statul intra in incapacitate de plata?Ca eu sunt si contabil si vad ca nenorocitii de patroni nu platesc...stiu foarte multe cazuri cand are bani dar isi plateste vacante sau excursii si prostii in loc sa achite darile si salariile...asta ce inseamna?nesimtire...daca acesti patroni si-ar plati darile ar fi bani la buget.....nu credeti?

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

alinushca d ce sa dam cu rosii? ca ai si tu dreptate...dar mai cred ac daca toata Romania asta ar face ceva...si nu doar din gura...ar fi bine. Solutii sunt pt a avea posibilitatea sa plateasca...dar din pacate, nu are cine in tara asta

Si eu ma minunez de cata nesimtire in tara asta..de cata nesimtire pe capul lui Base si a tuturor de pe acolo.
Ma gandeam cat de penibili sunt...si cu toate astea nu au deloc rusine..

Mi-as dori ca lumea sa fie mai bataioasa....sa-si apere drepturile..ca de noi tine daca mai stau sau nu astia in scaunele lor atat de confortabile...

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Ca la noi la nimenea......fettelor ce ne facem daca statul intra in incapacitate de plata?Ca eu sunt si contabil si vad ca nenorocitii de patroni nu platesc...stiu foarte multe cazuri cand are bani dar isi plateste vacante sau excursii si prostii in loc sa achite darile si salariile...asta ce inseamna?nesimtire...daca acesti patroni si-ar plati darile ar fi bani la buget.....nu credeti?

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Daca patronu' nu-si plateste darile i se propesc conturile. Ar trebui sa stii asta daca esti contabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada
eu sunt si contabil si vad ca nenorocitii de patroni nu platesc...stiu foarte multe cazuri cand are bani dar isi plateste vacante sau excursii si prostii in loc sa achite darile si salariile...asta ce inseamna?nesimtire...daca acesti patroni si-ar plati darile ar fi bani la buget.....nu credeti?

Cred ca primul pas spre normalitate ar fi ca patronii nesimtiti sa fie reclamati la parchet de catre ... contabilii care le tin registrele.

Mergi la inceput