indemnizatia dupa PROTESTE / continuare...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

In primul rand imi cer scuze fata de voi ca din greseala..de scriu in general cu Eva in brate i am postat gresit....
In al doilea rand tin sa va spun din ce am auzit eu ca luna asta e totul nneschimbat...dar din iulie...depinde ce scrie de aplicabilitatea lor cand or aparea legile alea...
Intrebarea e...oare faptul ca s-a iesit in strada nu a folosit?Ce e de facut mai departe?Mie oricum mi=-e scarba de guvernul asta si de toti cei care ii iau apararea.

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

deci in orice alta tara , acest presedinte si acest guvern era demis , era out , numai noi putem sa convietuim cu aemenea ticalosi , numai noi putem sa stam sa ne uitam cum ne fura si ne mint

ati vazut fratilor cati bani se baga in linia de mijloc de pe bulevarde , chestia aia cu stalpisori de cauciuc , de unde au frate bani ??? si ia si pielea de pe noi
acuma , ca la idioti..., au dat bani si pe pavajele care ne atentioneaza ca acilea e statia de autobuz !!! beyyy , de unde aveti bani si ce e asta ? chiar va bateti joc de noi
daca va lasam , meritam

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/myalbum17mai.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

eu ii voi da in judecata asa cum am spus

astept sa apara legea sa vad care e demersul cel mai potrivit

voi cere si pagube morale, desigur

va voi tine la curent la mom respectiv

PS: din pacate o dictatura se profileaza la noi..
deja oamenii de prin institutii ..si nu numai, vorbesc in soapta pe la colturi, sunt sub teroarea zilei de maine, le e frica de stabilitatea locului de munca, sunt mai mult sau mai putin 'santajati'
....

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

eu ii voi da in judecata asa cum am spus

astept sa apara legea sa vad care e demersul cel mai potrivit

voi cere si pagube morale, desigur

va voi tine la curent la mom respectiv

PS: din pacate o dictatura se profileaza la noi..
deja oamenii de prin institutii ..si nu numai, vorbesc in soapta pe la colturi, sunt sub teroarea zilei de maine, le e frica de stabilitatea locului de munca, sunt mai mult sau mai putin 'santajati'
....

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

spun si eu asta de mai multe zile

in plus basescu ar fi vrut ca noi sa fim cu bataie , cu haos , dezordine, ca sa cheme armata si apoi dictatura la care viseaza

a vazut ca nu i-a iesit , ne mai coace noua ceva

daca scap de nenea asta , ma imbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

S-au virat banii la voi? La noi azi inca nu erau virati. Iar pe la Directiile responsabile nu se stia nimic. Probabil se amina iarasi plata in ideea ca poate or aplica ceva retroactiv.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

deci nu se mai poate !!!

guvernule si baSescule , voi chiar nu intelegeti, ati aratat in ce hal ne-ati adus !!! voi nu intelegeti ??? DUCETI-VA ACASA !!!

am o intrebare pentru Mirela si deprecopii, intr-o tara libera , democrata unde au murit tineri ... , am dreptul sa scriu JOS BASESCU !??

IF THEN ... ELSE

daca nu am voie , asta e dictatura

daca am voie , toata stima pentru voi ca pot sa spun ce simt

deci : mie imi scade salariul, mamei mele [fosta angajata la Inst. de fiz. atomica] ii scade pensia, bunicului meu ii scade pensia , tatalui meu [doctor in fiz - chimie , cercetator si profesor] ii scade salariul si pot continua

daca voi , pdl-istii va imaginati ca eu va voi lasa pe voi sa va bateti joc de noi va inselati amarnic ; si inca ceva , daca va imaginati ca veti scapa de mine emigrand de la mine de acasa , iar va inselati amarnic , nu plecam nicaieri si daca nu va dati demisia , "mor cu voi de gat " ... nu va dam liniste cat veti sta acolo cocotati in corcodus

uaaaaaaaaaa BASESCU !!!!!11
uaaaaaaaaa PDL!!!!!!!!!!!

pot sa fiu singura din acest forum care am aceasta parere , nu ma intereseaza , eu si securistu meu dupa mine, of course, sa nu credeti ca niste securisti nu "au grija" ce spunem , daca spunem direct , spun ca am jignit ... , cunostem placa
diana

Mergi la inceput
Mergi la inceput

blaga a spus la tv ca stia de situatia tarii din 2009 primavara , da ne-a mintit

in ungaria , asa a facut unul si a iesit scandal in strada si si-a dat nenea demisia

blaga , tu nu iti dai demisia ? sau in romania nu se da demisia ... e o lege pe undeva unde nu e voie sa iti dai demisia ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

O intrebare am si eu: da' salariile domnilor parlamentari tot asa cu intarziere se dau?

Mergi la inceput

asteptam sa iti raspunda un parlamentar ... sa vedem ... sau baietii cu ochii albastri

Mergi la inceput