Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 20
xela_07 spune:
am intrat si noi putin intr-un moment de respiro (dorm am2 copii ) sa vad la cat e intalnirea de maine. am vazut .
multumim de urarile pentru ieri, eu abia mi-am adus aminte mai pe seara .
despre noi, suntem in general bine. eu incerc sa supravietuiesc cu am2 pe cap in timpul zilei (maine o parchez si eu pe Andreea sa vin la intalnire) dar e f f greu. simt ca o iau pe aratura uneori. saptamana trecuta ajunsesem la un grad aproape maxim de epuizare fizica si psihica. am dat vreo 2 ore apa la soricei si am luat-o de la capat, ce pot sa fac ... s-a lipit de mine si o raceala care m-a doborat vreo 3 zile ...
copii nu au fost muciosi decat o zi. pe Cristi l-am vaccinat azi. Andreea a fost la ziua unui baietel si nu stiu de la ce exact dar a facut o alergie destul de urata pe picioare si maini. trebuie sa mergem cu ea la alergolog ca vad ca nu i-a trecut si nu vreau sa ma joc cu alergiile astea.
am fost in weekend la o nunta, de la 21 la 1. a fost fain ca am mai avut si eu ocazia sa mai vorbesc cu al meu ca nu mai apucam sa facem nimic de cei mici.
in rest totul e OK, ne bucuram f mult de ei chiar daca e jale si cu cantec uneori. Cristi a facut si el prima intoarcere pe burta aseara exact ca sora-sa cand a implinit 4 luni. e vesel tot timpul si ma topesc de dragul lui. m-am emotionat rau la nunta cand ma gandeam ca se vor mari si ai mei si se vor casatori si vor pleca la casa lor .
merg sa citesc putin din urma, sa vad ce apuc sau daca apuc mai bine spus
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
xela_07 spune:
vreau si eu PM cu parolele noi pls
cristies spune:
Ayanna, eu sunt cam anti-psiholog, dar nu cumva sa crezi ca am ceva cu tine. Iti spun si de ce. Dintre toate cate le-am facut eu pana acum am avut o intalnire cu un psiholog sa vada daca ma potrivesc cu un job. Eu banuiesc ca si tu si Alexutzzza stiti despre ce e vorba (adica ce "spun" chestionarele) si de aceea o sa radeti cand o sa cititi in continuare.
Asadar am facut vreo trei ore teste de orice: d-alea de dus soricelul prin labirint la pisica, de potrivit cuvinte in succesiuni, intrebari care mai de care mai aburitoare, patratele, stegulete, 3d-uri si tot felul de alte chestii. In fine, le termin si a doua zi ma prezint la dl psiholog sa discutam cele raspunse. Cu testele mele in mana a inceput sa-mi zica de parca era mama Omida cu cartile de tarot: "sunteti ambidextra, confundati dreapta cu stanga, trebuie sa purtati ceasul la stanga ca sa vada lumea si sa se fereasca, daca cineva va spune ca e un prag sus mergeti cocosata pana treceti, nu va formati idei bazate pe sentimente ci pe logica etc, etc, etc... Nici nu le mai retin pe toate, nici nu vreau sa le zic pe toate (ca foarte multe nu-s de bine ). Eu am tacut (si e mare realizare) o ora cat a vorbit el.
Anyway, am obtinut postul respctiv dar experienta asta m-a lasat cu o reactie de cand aud ca cineva e psiholog. Am impresia ca vede prin mine ca prin vizorul de la usa...
Asa ca o vedeam pe Ruxita care-i dadea cu self-esteem-ul si pe tine te simteam ca pe dl. din povestea de mai sus, cum tragi concluzii si ii spui ca e sau nu pregatita pentru job.
Am uitat sa precizez ca psihologul nu ma cunostea, nu avusese decat cv-ul meu de la angajare pe baza caruia si-a intocmit chestionarele.
dandanaG spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
Nu-i gata supa??? Ca asa m-o palit o foameeeee... mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
ba da ba da
poftiti la masa!
a iesit suuper
cine mai doreste????
Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le mamidepuiuti, sa va fie de bine iesirea! Irina urla cu si fara cioco, mersi de intrebare, poate-i trece acum ca face 4 luni... |
sa inteleg ca are in continuare crizele alea de plans neconsolabil? Of of ...
satulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 vreau si eu PM cu parolele noi pls Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
trimis PM cu parola
mami de boboci Marcu (04.02.2006) + Madalina (19.01.2010)
cristies spune:
Ma bag sa fac capitol nou, ca tot intreaba Micky cum am ajuns la atatea mesaje... daca nu-mi mai tac tastele, ce sa fac?
satulica spune:
si eu mai din umbra....
pentru bebelusii cu vaccin, va spun ce-am facut eu, daca vreti sa incercati; am pus pe locul vaccinului o compresa rece (doar apa rece, nu din frigider) pe care am razuit o bucatica de cartof crud si am stropit cu spirt; am lasat-o acolo pana dimineata; si o doza de panadol cand am venit de la vacci8n; n-am avut probleme cu febra, dureri sau inrosire/intarire la locul vaccinului
la bebelusi
mami de boboci Marcu (04.02.2006) + Madalina (19.01.2010)
micki_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
si eu as putea gasi vreo 2 motive de neprezentare, dar nu ma mai incumet, iau la nevoie un taxi dus-intors (numai asa ma plimb de la 7 luni de sarcina...) si caut doar sa fie distanta scurta ca sa nu ma ushte taximetristii de bani... dar mai bine nu, vreau sa incerc si ratb-ul ca nu sunt baronesa, 139 e la 2 pasi de blocul meu, apoi fac legatura cu al doilea si gata, suntem la destinatie... cand esti cu carutul, lumea e saritoare, te ajuta de obicei... |
Stiu ca lumea e saritoare ca am mai plecat cu treburi pe ici pe colo. Dar din Iancului sa iau 335 pana la capatul lui 41 (Piata Presei) si acolo sa iau 41... Cam dificil. In ideea in care si ora nu ma prea avantajeaza. Ca de la soare si caldura i se trage cu pielea iritata...de nu pupa acum decat produse dermato-cosmetice, doar crema PP Antirecidiva de la Bioderma si gel tot de la ei si tot asa. Sotul lucreaza undeva prin Ghencea, Prelungirea Ghencea parca, si face acest drum zilnic (trece pe langa Moghioros) si mi-a zis ca in ziua cand a fost greva doar la RATB (ca ia metroul pana la Crangasi) el pe jos mergea mai repede decat convoiul de masini de pe langa linia lui 41. Si parca la ora 11 nu ma vad pe strada, inhaland gaze de la n masini si ascultand n claxoane in zi de greva RATB si Metrorex. Pe ploaie am venit fara nici o problema, in Tineretului. Si tot pe ploaie am asteptat 1 ora sa mai apara cineva. Dar in soare si caldura...nu-mi vine sa mi-l chinui...
Dati cu oo... (desi nu imi amintesc sa fi omorat pe cineva)
Cat despre taxi...nici nu vreau sa ma gandesc ce inseamna ca bani pana acolo... buget mic nene...ciuciu taxi. Fiecare si le stie, cat si cum se descurca.
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta