Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Neata fetele,

Alexuzzza, si eu ma gandesc la Rotarix, doar ca pediatra lui Dani, care e specializata si pe hoemopatie, e oarecum impotriva administrarii mai multor vaccinuri deodata, zice ea ca e prea multa informatie pt cate kg are corpul lui bebe. Si a zis ca se poate amana administrarea Rotarixului si pe mai tarziu, inca cateva luni, nu mult, 3-4 luni.

Eu sper din tot sufletul ca Dani sa nu se mai trezeasca noaptea, sa nu ne mai intoarcem la perioada de trezit noaptea. Acum doarme toata noaptea, am inteles ca mai chiuie din cand in cand, dar nu se trezeste. Asta din ce imi povesteste sotul, ca el doarme cu copilul. Eu dorm f usor, ma trezesc imediat si nu mai adorm. El doarme adanc si se trezeste doar daca urla bebe. Asa ca el doarme cu copilul.
Azi dimineata m-am dus la ei pe la 7.30, al meu bebe era cu picioarele pe pereti, radea la maimuticile de la carusel, vedel nevoie mare....of, daca si seara ar fi asa linistit, ar fi copilul perfect.

ma apuc de munca, ca deja e 10 jumate, acus plecam la vaccin....

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

...sa nu-l doara vaccinul si sa nu aiba reactii neplacute dupa si sa nu-i afecteze programul de somn.

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Neatza si de la noi

Noi am avut un weekend linistit si relaxant, plimbari, vizite la prieteni, again Hard rock cafe niste sex in ziua a 14 fara protectie (eu am cezariana si sunt extra mega stresata, sotul zice ca daca nu a terminat inauntru nu ar trebui sa fie problema dar io tot ma stresez...).

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Daca nu au trecut 48 de ore ia pilula de a 2-a zi. Se poate ca sotul sa aiba dreptate dar la mine ultima oara cand m-am bazat pe asta a rezultat Sebi....

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Pilula asta de a doua zi e o chestie extrem de toxica si nociva...nu e recomandat sa o iei mai mult de o data, maxim 2 ori in viata...poate duce la sterilitate si multe alte bazaconii neplacute.
Nu pot explica exact, barbat-meu e responsabil cu partea farmaceutica si el mi-a zis treaba asta...de fapt asa l-am convins sa folosim preze, ca se lasa cam greu convins...stiti cum sunt barbatii, au impresia ca le ia din placere daca folosesc preze...dar cand a auzit de pilula de a doua zi, ar fi fost in stare sa accepte si abstinenta nu numai preze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Mey, ce activitate nocturna si diurna avem...

micki, felicitari pentru steluta si ginerelui pt sporul la suculete! Cum rezisti la ore asa mici?

plateea, cris.d, imi pare rau pt febra de la vaccin, pediatra mi-a spus ca e frecventa la tura a doua de vaccinare... Urmam si noi. cris.d, super pozele, ce mare s-a facut Ema si ce frumoasa era Ana la serbare! Nu ca n-ar fi frumoase si-n rest... asa, ca mamica lor! Imi pare rau ca nu vii la intalnire.

ayanna, ce draguta e mama ta cu cafeluta! Si fii-ta, cu piciorusele. Acusica ii reuseste si ei figura, o sa vezi!

alexutzza, si io sunt in clubul anti gustat bauturi. Sunt total de acord cu tine si sotul tau in ceea ce priveste transportul lui bebe cu masina, azi de ex am mers cu Irina sa-i facem pasaport si a trebuit sa luam taxiul, ca avem masina in service (poveste lunga). Am fixat temeinic scoica in centura taxiului (si pe Irina in centurile interioare, desigur) si am pus in portbagaj scheletul caruciorului (e un chicco 3 in 1 la care merge sa fixezi scoica pe el). Asa a fost si safe in masina si am putut s-o si plimb p-acolo cat am asteptat.

cristies, imi pare rau ca n-ati castigat, dar multumim pt tratatie!

Imi pare rau ca n-am reusit sa raspund detaliat, lunea e zi de smotru si am o groaza pe cap. Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

mamidepuiuti, sa va fie de bine iesirea! Irina urla cu si fara cioco, mersi de intrebare, poate-i trece acum ca face 4 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Micky, la cresa ii primeste dupa ce fac vaccinul de 1 an. Cat despre negocieri, sindicatul se ocupa cu ele, sunt prevazute in contractul colectiv. Din ce retin se pleaca tot timpul de la un "x%" care niciodata nu tre' sa fie mai mic decat rata inflatiei. Daca esti promovat nu negociaza nimeni pentru tine. Esti on your own!

Si acum sa te si cert, lasi problemele tale pe maine? Nu e frumos!!!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Eu cred ca noapte e un bun sfatuitor. Asa ca ce cred e mai bine. Poate a doua zi mai dispar din ele . Uneori chiar dispar.

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 10 pan'la nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

Si am uitat sa va spun ca m-am la conversatia Ruxitei cu (psihologul) Ayanna... Daca ii trimitea si reteta pe PM era gata sedinta de terapie.

_

Cresc

eh si tu... nu s-a psihologizat nimeni pe acolo, intamplator ayanna e psiholog, dar asta nu inseamna ca numai in terapii o tine...

Da, da...exact...n-are nici o legatura cu terapiile...acum sunt in concediu de CC

Mergi la inceput

Citat:

Felicitari Micki pentru steluta!!!! La mai multe!!!

_

Cresc

Merci!

Chiar vroiam sa te intreb: cand ai ajuns la asa nr impresionant de mesaje?

AMR 10 pan'la nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

micki mica tu... chiar ai energie. cum iti incarci bateriile? ai vreun secret? bv si un pt tn.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Myky incerc sa dorm dupa-amiaza o ora, sau o jumatate. Ca altfel devin nevricoasa de la oboseala.

AMR 10 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

alexutzza, si io sunt in clubul anti gustat bauturi. Sunt total de acord cu tine si sotul tau in ceea ce priveste transportul lui bebe cu masina, azi de ex am mers cu Irina sa-i facem pasaport si a trebuit sa luam taxiul, ca avem masina in service (poveste lunga). Am fixat temeinic scoica in centura taxiului (si pe Irina in centurile interioare, desigur) si am pus in portbagaj scheletul caruciorului (e un chicco 3 in 1 la care merge sa fixezi scoica pe el). Asa a fost si safe in masina si am putut s-o si plimb p-acolo cat am asteptat.

Super! merci de povestire! Adica se poate sa iei scaunul tau in taxi, nu-ti comenteaza nimeni ca stai tu 5 minute in plus sa potrivesti scaunul. Bun asa! e bine de stiut. Merci!

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna ziua si de la noi fetele.Multumim de sfaturi legate de tratament,nu i-am dat nici un antibiotic si vad ac e bine, nu facem febra si nici pe afara nu a mai dat.Noi avem o mare problema cu temperatura deoarece fiind la etajul 4 s-a incins plafonu si am 27-28 grade in casa.Azi m-am gasit si eu sa merg la primarie sa depun dosaru pt indem si .....greva generala pe termen nelimitat so...cine stie ce si cum oi rezolva si eu.Mai am vreo 2-3 zile de alergat pt botez si gataa.Vineri imi vine si sotul acasa si sambata distractie la botezsper sa iasa ceva frumos si sa avem parte de vreme buna.
Pt fetele de maine care aveti mari intalniri va urez o zi cat mai frumoasa si plina de bucurii pt ca nu stiu daca mai reusesc sa intru.Vape toate si toate cele bune.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput