Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 18
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata fetele si multam de cafea a fost super la bunici aer curat,soare,putina ploaie,gratarele,capsunei...cam toata ziua afara...excelent nenea monti nu a fost pe la noi merg la recuperat si revin cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Ce frumos!!!
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui ale1212xa neatza si de la noi fetele multumim de cafea, savurez si eu una acum am citit rapid cele 2 pagini de azi noapte...si am retinut nimic...clar..neuronu e si el in greva aaa...da...plateea nici eu nu clac hainutele...si nici nu i le-am calcat vreodata...daca e ceva mai mototolit bag fierul oleaca dar in general NU. Piciul meu e fenomenal...trage de picioruse sa le bage in gurita...daca i le tin eu si reuseste...si sta si molfaie la degetele ma duc ca l-a apucat sughitul..revin ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
Vai ce dulce tre' sa fie cum isi molfaie el degetelele...fii-mea nu-si poate apuca piciorusele...cred ca e prea dolofanica si de aia nu poate...dar se uita cu mare interes spre talpite, se face ca un arc, se intinde, se chinuie sa le prinda, dar degeaba, nu ajunge..si se enerveaza...
micki_mica spune:
citat din mesajul lui plateea micky... ce monolog frumos facusi matale... sper ca acum dormiti cu ingerasii, nu fluturiti iar la ore mici, da? I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Salutare si de la noi!
Si multumim de tratatie si decenuelei
Nu fluturim la ore mici. Doar mufare si atat. Somn la loc. Acum astept sa adoarma iar. E cam agitat. Nici un dinte dar cred ca e de la picior. Mama lui de picior, e suparat pe el, ca nu ii poate molfai degetele, inca.
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta
micki_mica spune:
citat din mesajul lui dandanaG neataaa! f buna cafeaua dau si eu un capucino ce mai faceti? de ce nu mai sunteti la fel de vorbarete? noi am fost de la c-ta la tulcea cu bb, a stat f cumintel si a dormit si la dus si la intors am adus gaina de la tara si acum e pe foc sa fac supa cu taitei de casa si mult leustean si va sevesc mai tarziu putin cand e gata sa aveti o saptamana frumosasa Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009) poze |
Adevaraciune ce zici tu acolo...
AMR 10 pan'la nunta
micki_mica spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj Multumim de cafele si eu am servit-o deja ca sunt zombieToata noaptea ma tzocaie bb Inainte parca dormea noaptea Acum cum creste,il apuca???Am avut o perioada pe la 2 luni cand dormea 6 ore neintrerupt Si acum din 2 in 2 ore vrea tziti Si azi noapte din ora in ora Si transpira,foarte tare la cap Oare o fi genetic? ca si eu asa transpir Si tatal meu la fel Cu scaunul suntem bine,zic eu Fara sange,normal,moale asa cum facea inainte Cu ce frica dechid pachetelele cu surpriza(pampersul)cand il schimb Azi e vreme f urata Sa vedem daca gasim o fereastra sa iesim afara cea mai fericita mamica :) |
Vesti bune! Bravo! Frumos asa!
AMR 10 pan'la nunta
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui cristies Si am uitat sa va spun ca m-am la conversatia Ruxitei cu (psihologul) Ayanna... Daca ii trimitea si reteta pe PM era gata sedinta de terapie. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Ce zici tu acolo? Ce terapie? Ce reteta? ... eventual una de prajituri neMonti...
ayanna_xem spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mandruta
E fidela! De obicei barbatii calca in strachini. Of! Acum, serios vorbind, stiind ce soacra am eu si ce soacra a avut mama, mi-e teama pt. ea mai tarziu. O sa fac tot posibilul sa ii ajut sa stea singuri si am sa incerc sa nu ma amestec in ale lor, sa ii ajut doar daca vor ei. Binele cu forta...nu! Asa ca, daca se hotaraste sa plece in alt oras dupa barbat MA MUT SI EU! Sa am grija de ea si sa-i fiu aproape, sa poata veni la mine oricand. Mama mea locuieste la 2 statii distanta de noi si am nevoie uneori doar sa vorbesc cu ea si imi prinde tare bine. Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
Si io tot cam la fel cu mama...
Nu mai zic ca eu nu beau cafea decat daca mi-o face mama...si mi-o face draga de ea...zilnic...deja s-a creat o rutina cu treaba asta. Si nu cred ca imi face mie mai mare placere sa fiu 'rasfatata' decat ii face ei sa ma rasfete...deh, MAMA...daca se intampla sa ma iau cu treaba si uit s-o sun, ma suna ea: nu vrei sa vin sa-ti fac cafelutza? ba daaaaaa...
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui myky791 buna dimineata! multam de cafea! si noi matinali de la 6 30. bn azi noapte sa trezit din ora in ora. mi-a spus o alta mamica sa ii dau ceai noaptea. dar lui ii e foame. imi mananca un bibe de lapte. la ceai se cam stramba nu bea de rupe si se trezeste dea binelea kand ii dau ceai. noaptea foiala lui e in felul urmat: da din picioare le ridica, ii bag suzeta o da jos, maraie, cauta cu gurita, iar ii bag suzeta, mai trage un part, in timpul asta motaie asa asta dureaza cam jum de ora apoi adoarme. peste o ora o luam iar de la capat. cam la 3 ore mananca lapticul. bebeii vostri mai fac asa careva? nu stiu ce sa inteleg ca sunt tot un fel de colici dar nu asa mari. alta concluzie nam.dak il las sa se foiasca singur si nui dau atentie incepe sa planga. Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
Iegzact identic si la fel face si fii-mea. Numai ca la noi pe post de suzeta e tzitzili...si am constatat ca uneori daca o las sa se frichineasca, nu se termina de fiecare data cu plans, ci mai si adoarme...mai ales dupa ce trage cate-un partz si zambeste satisfacuta...
ayanna_xem spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Mamidepuiuti, m-ai mirosit. Tot din cauza alor mei sunt si eu blocata acum... ca daca era dupa mine le comandam taxi-ul sa-i plimbe pana-i satura... Ce ma deranjeaza cel mai tare e ca nenea care ii aduce "s-a oferit si n-a putut fi refuzat", adica nu vin cu autobuzul sa nu-l jigneasca, dar eu... probabil ca se gandesc ca nu pot fi jignita sau ca sunt prea zen ceva... Am mai zis ca mai vin si pe 15 (pentru mai multe zile, nu stiu exact pentru cate -ei nu stiu- si atunci probabil se vor ofusca ca-i dam afara , ca noi pe 18 plecam in vacanta...) Cat despre povestea ta... Pe o colega a dat-o afara din garsoniera din cauza unei rude (a venit proprietarul in vizita si asta a raspuns urat ca nu deschide, ca nu scoate cheia din usa (proprietarul avea cheia lui) ca ea locuieste acolo si nu vrea sa raspunda (omul a crezut ca cea cu care se intelesese a subinchiriat) si ca atare a doua zi le-a dat in strada. Deci nesimtiti pe toate meridianele... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Moama, ce povestiti voi...banuiesc ca totusi rudele astea sunt personaje din familia extinsa, nu chiar mama si tata, nu?
Io stau poarta in poarta, ca sa zic asa, cu maica-mea si tot nu ma simt 'invadata'...si mi se pare tare ciudat cand citesc povestiri de astea cu rude ce pun monopol pe viata celorlalti...of!
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Noi am avut un weekend linistit si relaxant, plimbari, vizite la prieteni, again Hard rock cafe niste sex in ziua a 14 fara protectie (eu am cezariana si sunt extra mega stresata, sotul zice ca daca nu a terminat inauntru nu ar trebui sa fie problema dar io tot ma stresez...). AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Si eu mai experimentez acelasi motiv de stres...iar din cauza stresului devenisem cam 'ciufuta' asa ce de-o vreme nu mai prestam decat cu 'pastila de tzantzari' (ca asa i-am zis mamei cand a dat peste niste preze in geanta la mine, ca-s pastile de tzantzari...)