Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 17
Ruxita spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui alexutzzza
aha....mie tot mi-e frica...iar sotzul m-ar executa pe loc sa afle ca am scos copilu fara scaun de masina...el nu ma lasa sa il scot din scaun sau macar sa ii dau la o parte centurile nici daca ii e foame sau plange (bine ca nu plange in masina!) ca cik nu conteaza cat de incet sau prudent conduci ca oricand te poate lovi unu cu viteza din spate si ... aici urmeaza o explicatie ceva mai complicata unde e implicata fizica () traducerea fiind ca bb se transforma intr-un fel de ghiulea care sare prin parbriz (greutatea x viteza se innmultesc) ... de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
pai asta ziceam, il tii tu in brate, mainile tale pe post de centuri de maxima siguranta... nici asa nu merge???
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti io fac cu nervii la : ii dau sa linga degetul muiat in div bauturi!...pare un fel de diversificare cu alcool cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
aha, merci, deci nu sunt singura ciudata care nu se distreaza la hai sa-i dam copilului bere! hai sa ne haiosim cu vin ...etc
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
Citat: | ||||||||||
citat din mesajul lui Ruxita
pai asta ziceam, il tii tu in brate, mainile tale pe post de centuri de maxima siguranta... nici asa nu merge??? |
nu stiu...eu nu le am cu fizica eu doar ma conformez la ce zice sotzu la faza asta. oricum avem scaun , avem masina, inca nu am fost nevoita sa iau taxi sau altceva, speram sa ne desurcam asa si in continuare
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui dulcineea_cj
De cand am facut vaccinul Bcg(de 2 saptamani)il culc langa mine noapte pt ca imi era mila de el ca plngea prin somn Si azi sotul zice ca poate de aia suge asa des ca il culc langa mine si imi simte mirosul de lapte eu cred ca e un pic cam gelos ca de atunci i s-a taiat lui macaroanaDar scopul meu nu asta a fost cea mai fericita mamica :) |
pe mine nu ma convinge teoria mirosului de lapte - il culc, il adorm si il abandonez singur in patutul lui sau patul mare dupa caz (la ora 22), apoi cand ne culcam si noi il transfer in patutul lui unde doarme pana incepe sa planga (ora 2 de ex.)... de ce plange? ca nu i-am fluturat nicio tzatza pe langa nas! Pentru ca ii este foame!!! clar si indubitabil! eu astept ca el singur sa-si scoata din meniu mesele de noapte... pe de alta parte, ieri dormea copilu linistit si eu ii tot dadeam tarcoale, ce face, de ce nu ma cheama, (n-aveam somn) si ma culcam iar, ma sculam ca sa-l inspectez, sa-l sorb din priviri, iar ma culcam... si la un moment a facut "oaaa" si fericita l-am insfacat din patutul lui si l-am culcat langa mine... si mie mi se facuse dor de el...
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
asta e de rasu'-plansu' zic io...da' stiu ca,din pacate,se practica... daca are alergie,nu conteaza cantitatea...un adult alergic la intep de albine poate muri de la o intepatura daca nu prim trat la timp... io fac cu nervii la : ii dau sa linga degetul muiat in div bauturi!...pare un fel de diversificare cu alcool cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Subscriu.
Eu una nu vad bine nici diversificarea cu alcool nici cu fanta... Dar se poarta. Am vazut in parc copii in carut (maxim un an jumate) care tipau sa li se dea suc de la parinti (cola).
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
aha, merci, deci nu sunt singura ciudata care nu se distreaza la hai sa-i dam copilului bere! hai sa ne haiosim cu vin ...etc de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Nu esti singura! Facem un club .
_
Cresc
cristies spune:
citat din mesajul lui alexutzzza nu stiu...eu nu le am cu fizica eu doar ma conformez la ce zice sotzu la faza asta. oricum avem scaun , avem masina, inca nu am fost nevoita sa iau taxi sau altceva, speram sa ne desurcam asa si in continuare de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Foarte bine faci!
Material de intelegere a importantei scaunelor de masina www.car-safety.org/basics.html" target="_blank">aici.
_
Cresc
cristies spune:
Asa cum mi-ati atras atentia s-a terminat concursul. N-am castigat (nici nu aveam cum pentru ca locul 1 avea 5000 de voturi) dar pentru ca am participat si am avut sustinerea voastra va ofer cadou o parte din colectia mea de flori si pentru Raducu un cadou.
Sper sa aveti rabdare sa le vedeti pe toate si Mamidepuiuti sper ca l-am nimerit pe Raducu.
_
Cresc
cristies spune:
Vad ca am ramas singura pe aici.
Scot gaza afara desi sta sa ploua...
_
Cresc
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui dandanaG neataaa! f buna cafeaua dau si eu un capucino ce mai faceti? de ce nu mai sunteti la fel de vorbarete? noi am fost de la c-ta la tulcea cu bb, a stat f cumintel si a dormit si la dus si la intors am adus gaina de la tara si acum e pe foc sa fac supa cu taitei de casa si mult leustean si va sevesc mai tarziu putin cand e gata sa aveti o saptamana frumosasa Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009) poze |
Nu-i gata supa??? Ca asa m-o palit o foameeeee...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana