Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 21
micki_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
aoleu...si tu ai aruncat 2 kg?... bravo tie!...da' mie-mi dati teme de casa... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Si eu am scapat de 2 kile. Dar eu nu-l cunosc pe Monti . Doar am renuntat la vitamine (pe care le-am luat de cand am nascut). Si parca nu mai am asa pofta de mancare, desi eu si apa o beau cu pofta. Si...mai bag bicicleta de 2-3 ori pe sapt. Cam 300 calorii consum cu ea, dar usurel. 100 apoi pauza 2 min si tot asa. Cum nunta e in sept, sper eu sa ajung la un 60 kg...ideal un 58. Acum am 68 kg la 1.64m. Sotul se declara multumit . Si cum eu nu am fost slabuta niciodata, ma declar relativ ok in pielea mea. Stiu ca voi da jos. Rabdare este...ca eu cand sunt cu pete, nu ma las.
Tema ptr tine: mai usor cu dulciuri, mai usor cu papica dupa ora 19, miscare si voie-buna!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui micki_mica
Myky incerc sa dorm dupa-amiaza o ora, sau o jumatate. Ca altfel devin nevricoasa de la oboseala. Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului AMR 10 pan'la nunta |
ce AMR e asta ca mie mi-a scapat.....
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
micki_mica spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem
Si eu mai experimentez acelasi motiv de stres...iar din cauza stresului devenisem cam 'ciufuta' asa ce de-o vreme nu mai prestam decat cu 'pastila de tzantzari' (ca asa i-am zis mamei cand a dat peste niste preze in geanta la mine, ca-s pastile de tzantzari...) mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta