Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

ce frumos cutreier eu pe aici!

singura-singura...

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 10 pan'la nunta

aoleu...si tu ai aruncat 2 kg?...
bravo tie!...da' mie-mi dati teme de casa...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Si eu am scapat de 2 kile. Dar eu nu-l cunosc pe Monti . Doar am renuntat la vitamine (pe care le-am luat de cand am nascut). Si parca nu mai am asa pofta de mancare, desi eu si apa o beau cu pofta. Si...mai bag bicicleta de 2-3 ori pe sapt. Cam 300 calorii consum cu ea, dar usurel. 100 apoi pauza 2 min si tot asa. Cum nunta e in sept, sper eu sa ajung la un 60 kg...ideal un 58. Acum am 68 kg la 1.64m. Sotul se declara multumit . Si cum eu nu am fost slabuta niciodata, ma declar relativ ok in pielea mea. Stiu ca voi da jos. Rabdare este...ca eu cand sunt cu pete, nu ma las.

Tema ptr tine: mai usor cu dulciuri, mai usor cu papica dupa ora 19, miscare si voie-buna!

AMR 10 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui myky791

micki mica tu... chiar ai energie. cum iti incarci bateriile? ai vreun secret? bv si un pt tn.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Myky incerc sa dorm dupa-amiaza o ora, sau o jumatate. Ca altfel devin nevricoasa de la oboseala.

AMR 10 pan'la nunta

ce AMR e asta ca mie mi-a scapat.....

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Noi am avut un weekend linistit si relaxant, plimbari, vizite la prieteni, again Hard rock cafe niste sex in ziua a 14 fara protectie (eu am cezariana si sunt extra mega stresata, sotul zice ca daca nu a terminat inauntru nu ar trebui sa fie problema dar io tot ma stresez...).

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Si eu mai experimentez acelasi motiv de stres...iar din cauza stresului devenisem cam 'ciufuta' asa ce de-o vreme nu mai prestam decat cu 'pastila de tzantzari' (ca asa i-am zis mamei cand a dat peste niste preze in geanta la mine, ca-s pastile de tzantzari...)

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

AMR 10 pan'la nunta

Mergi la inceput