Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

buna dimineata

noi am avut 24 de ore PERFECTE, asa cum visam cand ma gandeam la al doilea copil. ieri pana in ora 11 a fost maraita de parca astepta sa se incheie cele 24 de ore de la vaccin. apoi insa a fost liniste vreo ora, in care s-a jucat/chiuit in patutz, eu m-am facut bella si am plecat la Ana la summer show/serbare. a dormit si papat pe drum, urmarit scena si copiii cu mare interes, ras si vorbit cu toti parintii in foaier, mers la piscina (daor mami si Ana, ca tati a plimabt-o pe afara, cu putina maraiala de seara, venit acasa si iesit afara, "discutat" cu toata lumea prin cartier, baitza si....iar am stat de vorba pana pe la 9 ca nu ne era somn si nici foame. nu ne venea sa credem. Ana a intrebat ce are Ema de nu mai urla, a zis ca am avut "a happy family day". si bonus, s-a trezit doar la 1 si la 5.. apoi a adormit iar pana la 8. pentru noi e sarbatoare. si daca nu se repeta, a fost cat un concediu pentru duracellul meu care era pe rosu

merg sa citesc si eu

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Am vazut si eu pozele...sunteti o familie foarte, foarte frumoasa. Sa va dea Dumnezeu sanatate sa va bucurati unii de altii si impreuna sa va bucurati de viata. Restul sunt detalii...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

noi veniram de la botez la 8 plecat la 5....jiji lasat dormit.....a facut o panaramaaaaaaaaaaaa...era terminata femeia..m-a sunat

venit masa , calmare totala....baie..acu suge...io obo rau si cand stiu k vine noaptea....asta e....npi sa fim sanatosi...

va pup si sa aveti o noapte cu somn luuuuuung si linistit...,,(ce-i aia?)

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

hehehe

Uite asa mi-am lasat si eu cei 2 minunati barbati din viata mea...singuri in cusca (acasa). Eu m-am dus la examene...Ghici cum i-am gasit!?!? Al mic cu ochii rosii de la plans si cu o mare speranta in priviri cand m-a vazut si pe al mare cu durere de cap, de la plansetele aluia mic . Mi-a zis "voi daca vreti, iesiti la plimbare singuri, ca eu nu mai pot ". Pe al mic l-am tratat repede cu o mufare si in 10 sec adormit. Pe al mare nu am avut cum sa il tratez, locul la tzatza fiind luat .

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 10 pan'la nunta

Ah, fetele, am inceput sa ma vad pe mine venind de la cursuri si gasindu-i istoviti de plans si foame... dar evident ca nu va fi asa (zic eu) - voi fi plecata cate 5-6 ore maxim (daca e mai mult abandonez cursul si vin acasa)... intre multe paranteze, mama mea a fost nevoita (asa zice ea) sa ma lase acasa la 2 luni nu cu vecina, nu cu bona, ci atentie !!! sora mea de 4 ani, venea la 4 ore si ma alapta... cica eram cuminte foc, cu ochii in tavan, nu plangeam, nu protestam, copilul-minune pe care eu nu mi-l doresc (eram scary, ma pisca ca sa vada daca am reactii normale de copil normal...)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

dece... io bag de seama ca o sa fii o so_ACRA. noroc ca n-am fata de dat...

errr... voi inca mai calcati hainele copiilor? io n-am mai calcat nik... din prima luna. le usuc frumos pe sarma, le impaturesc si mai frumos, si gata. hmmm... mama iresponsabila, stiu. dar daca eu si fierul de calcat suntem certati, ce sa fac?

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

si io sunt certata rau cu fierul de calcat si uneori ma mai cearta si sotul dar incerc sa suravietuiesc si fara... calcat. Imaginea mea de femeie model e o femeie care calca, acu ca nu corespund... n-am zis ca sunt ideala, am zis doar ca sunt extraordinara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

nikole cum e fara cioco?ii place mai mult irinei asa?

bea,cris m. cum a fost la botez?

si alex raspunde la nume...in majoritatea cazurilor...... cand nu o face ii gasesc scuze ca e obosit...sau e suparat pe mine ...sau nu are chef...sau...

ioana_fota ...of,of,of...sper ca e mai bine alexandra

pupam bobitza de fapt,as cam manca-o

referitor la udatul scutecelor noaptea...nu cred ca e vb de "control"...controlul voluntar al sfincterelor e undeva pe la 2-2 1/2 ani...

dulcineea , ma bucur ca e mai bine puiul tau

haircut imi pare tare rau de confirmarea alergiei ... uite ce am patit noi cu raducu...acu 10 ani,cand nu se faceau analize speciale...ma rog..provincia......dr i-a pus dg de intoleranta la laptele de vaca...de la 7 luni fiimiu a inceput sa bea LP similac gain,nu gaseam decat pe baza de comanda speciala...apoi,de la 1 an si 2 luni am incercat si a fost ok cu dorna1,5% la cutie pana la 2 ani jumate...era la tara,plin de lapte bio,iar fiimiu bea lapte "de cumparat" ca la el reactiona bine......de la 2 ani jumate a putut sa bea lapte de vaca fara sa aibe vreo reactie negativa,iar curba ponderala sa fie ascendenta...
sa fie si la voi doar o etapa trecatoare

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:

Ruxita noi papam suc de mar+morcov, cat vrea cu lingurita, apoi cu bibe nene! Si asa, papa zilnic 100 ml suc CRUD (nefiert) (50 mar, 50 morcov). Azi am incercat sa ii dau mar ras pe razatoarea de sticla. Eu cred ca a luat 5-7 lingurite din cele n-incercari. Se vede ca nu prea stie cum sta treaba cu mestecatul, ca sugea din lingurita, desi deschidea gura dar nu prea stia ce sa faca cu marul, asa ca il mai scapa pe barba. Sper sa invete curand. Noroc de bavetele cu o fata impermeabila, ca la inceput am cam patat niste hainute Si cum zicea si Cristies, ii dau inainte de masa (ca dupa suc merge si putina tzitzi, de alint, cred). Altfel nici o sansa sa-i rapesc sanul.

AMR 10 pan'la nunta

wow, ce frumos mancati voi acolo suculet... eu am zis ca poate nu-i trebuie de asta nu mi-l accepta, dar oricum nu-mi pierd speranta! Ieri am incercat sa-i fac mar copt, dar n-am stiut cat sa-l tin in cuptor, nu s-a facut cat l-am tinut (20 min), data viitoare il tin pana il fac stafida... apropo de supa de legume, in carte scrie ca se fierbe mult si bine (o ora si chiar mai mult)! Cine a inceput supa de legume???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

blue_flower synflorix e antipneumococic, il fac ptr ca mi-a zis o prietena ca ea nu l-a facut si apoi pe la 2 ani a patimit reu de tot cu bb mic cu pneumococ si si-a revenit greu cu tone de aerosoli, tratament prelungit si e inca sensibil , raceste f usor, mereu cu muci...
de ce ii fac 2 ce? 2 optionale?
ptr ca-s ptr virusi diferiti
synflorix e un fel de varianta la prevenar cik mai bun ptr ca imunizeaza si impotriva nu stu caror tulpini in plus fata de prevenar si , la fel ca toate vaccinurile Glaxo nu au reactii adverse , sau daca au , au f usoare

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Citat:

Trebuie sa va zicem ca nu vom putea sa ne prezentam la intalnire.

Motivele:

1. Ora este cam pe soare si caldura (tocmai cand noi trebuie sa intram in casa (maxim 12) - cum a zis tanti dr)

2. Lipsa auto si greu se ajuns acolo cu carutul prin masina si apoi prin 41...

3. vreai si eu acolo...dar, pot sa fac voodoo si sa ploua (am auzit ca ma ajuta mama-natura) si sa ne vedem prin weekend, ca asa e si tati acasa si ne incumetam prin mijloacele de transport.

AMR 10 pan'la nunta

si eu as putea gasi vreo 2 motive de neprezentare, dar nu ma mai incumet, iau la nevoie un taxi dus-intors (numai asa ma plimb de la 7 luni de sarcina...) si caut doar sa fie distanta scurta ca sa nu ma ushte taximetristii de bani... dar mai bine nu, vreau sa incerc si ratb-ul ca nu sunt baronesa, 139 e la 2 pasi de blocul meu, apoi fac legatura cu al doilea si gata, suntem la destinatie... cand esti cu carutul, lumea e saritoare, te ajuta de obicei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

noi veniram de la botez la 8 plecat la 5....jiji lasat dormit.....a facut o panaramaaaaaaaaaaaa...era terminata femeia..m-a sunat

venit masa , calmare totala....baie..acu suge...io obo rau si cand stiu k vine noaptea....asta e....npi sa fim sanatosi...

va pup si sa aveti o noapte cu somn luuuuuung si linistit...,,(ce-i aia?)

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Ce mai faceti? Cum va mai simtiti acum?...ca parca n-am mai vazut nici un mesaj de la tine in ultimile pagini sau inca n-am ajuns eu cu cititul acolo...pup jijic neastamparat pe nasuc...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

a reiesit de bine... sunt fericita cu tudor si cel mai frumos este ca ma va tine toata viata!

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

blue_flower synflorix e antipneumococic, il fac ptr ca mi-a zis o prietena ca ea nu l-a facut si apoi pe la 2 ani a patimit reu de tot cu bb mic cu pneumococ si si-a revenit greu cu tone de aerosoli, tratament prelungit si e inca sensibil , raceste f usor, mereu cu muci...
de ce ii fac 2 ce? 2 optionale?
ptr ca-s ptr virusi diferiti
synflorix e un fel de varianta la prevenar cik mai bun ptr ca imunizeaza si impotriva nu stu caror tulpini in plus fata de prevenar si , la fel ca toate vaccinurile Glaxo nu au reactii adverse , sau daca au , au f usoare

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

multam, m-am luminat. credeam ca ii faci 2 scheme de vaccinare
intreb si eu azi doc despre synflorix. sa vedem ce zice.
Dani doarme si trebuie sa il trezesc sa plecam la doctor...si mi-e o mila de el de nu mai pot, si de mine mi-e mila, ca face ca toti uratii cand il trezesc din somn, daca nu si-a facut el somnul cat a vrut.
of.
si acu e cu programari la doc, pana acum ajungeam cand puteam, acu e cu programari...pai bine, bebele meu doarme cu program? doarme si el cat poate si cat vrea...
o zi usoara va doresc.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput