Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

De ieri ma tot chinui sa zic ceva si tot n-apuc.

Asa de mult a evoluat lumea de acum 15 ani???? Cum la o saptamana de relatie sarbatoresti ducand fata acasa? Valeu....

E clar ca eu o sa fiu so_acra daca de acum mi se pare ca "nu ie bine maica".

Ruxita, ce a zis fata? Si ce a zis tatal baiatului?

(Parintii mei n-au fost foarte severi, din contra chiar, dar nu-i vad facand fata emotiilor admiterii la liceu in paralel cu relatia mea.)

E clar, m-am ramolit deja!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

da si noi asta am zis - cam prea devreme... dar baiatul si-a pus poza cu ei doi la avatarul de la mess... pe hi5... facut cunostinta cu mamica... nu-sh ce sa zic, decat ca ma sperie. Pe de alta parte sunt voci (pretena ei) care zice ca relatia lor nu va rezista pana in toamna, eu zic pana in iarna, el vrea la enescu, fiica-mea inca nedecisa, dar clar nu la enescu si cu noi colegi (colege de liceu) o sa-i(le)treaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna dimineata! multam de cafea! si noi matinali de la 6 30. bn azi noapte sa trezit din ora in ora.
mi-a spus o alta mamica sa ii dau ceai noaptea. dar lui ii e foame. imi mananca un bibe de lapte. la ceai se cam stramba nu bea de rupe si se trezeste dea binelea kand ii dau ceai. noaptea foiala lui e in felul urmat: da din picioare le ridica, ii bag suzeta o da jos, maraie, cauta cu gurita, iar ii bag suzeta, mai trage un part, in timpul asta motaie asa asta dureaza cam jum de ora apoi adoarme. peste o ora o luam iar de la capat. cam la 3 ore mananca lapticul. bebeii vostri mai fac asa careva? nu stiu ce sa inteleg ca sunt tot un fel de colici dar nu asa mari. alta concluzie nam.dak il las sa se foiasca singur si nui dau atentie incepe sa planga.
dulcineacj si tu vad ca ai avut o noapte naspa. eu te incurajezn felul asta ma incurajez si pe mn indirect.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Sunt alaturi de tine Pe baricade Chiar azi dimineta ma intreba tati daca mai sunt bebelusi ca el

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Si am uitat sa va spun ca m-am la conversatia Ruxitei cu (psihologul) Ayanna... Daca ii trimitea si reteta pe PM era gata sedinta de terapie.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

eh si tu... nu s-a psihologizat nimeni pe acolo, intamplator ayanna e psiholog, dar asta nu inseamna ca numai in terapii o tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Neata fetele,

Alexuzzza, si eu ma gandesc la Rotarix, doar ca pediatra lui Dani, care e specializata si pe hoemopatie, e oarecum impotriva administrarii mai multor vaccinuri deodata, zice ea ca e prea multa informatie pt cate kg are corpul lui bebe. Si a zis ca se poate amana administrarea Rotarixului si pe mai tarziu, inca cateva luni, nu mult, 3-4 luni.

Eu sper din tot sufletul ca Dani sa nu se mai trezeasca noaptea, sa nu ne mai intoarcem la perioada de trezit noaptea. Acum doarme toata noaptea, am inteles ca mai chiuie din cand in cand, dar nu se trezeste. Asta din ce imi povesteste sotul, ca el doarme cu copilul. Eu dorm f usor, ma trezesc imediat si nu mai adorm. El doarme adanc si se trezeste doar daca urla bebe. Asa ca el doarme cu copilul.
Azi dimineata m-am dus la ei pe la 7.30, al meu bebe era cu picioarele pe pereti, radea la maimuticile de la carusel, vedel nevoie mare....of, daca si seara ar fi asa linistit, ar fi copilul perfect.

ma apuc de munca, ca deja e 10 jumate, acus plecam la vaccin....

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

exact de acelasi principiu e si dr mea....de aia synflorixul il facem separat la 3, 5 si 7 luni, infarix la 2,4,6....unde mai bag Rotarix-ul?

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Neatza si de la noi

Noi am avut un weekend linistit si relaxant, plimbari, vizite la prieteni, again Hard rock cafe niste sex in ziua a 14 fara protectie (eu am cezariana si sunt extra mega stresata, sotul zice ca daca nu a terminat inauntru nu ar trebui sa fie problema dar io tot ma stresez...).

de Yannis

Daca nu au trecut 48 de ore ia pilula de a 2-a zi. Se poate ca sotul sa aiba dreptate dar la mine ultima oara cand m-am bazat pe asta a rezultat Sebi....

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

si la mine Yannis....
de aia zic...
nu au trecut nici 24 de ora inca....de aia ma mananca sa iau pilula, nu as vrea sa bag hormoni aiurea ca tocmai nu luam pastile ca sa isi mai revina organismul dar....nu stiu sunt de principiul paza buna trece primejdia rea

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

ruxita...la mine nu prea functie ... ca je gandeste pozitiv de nu mai poate si efecte...cam nu...... poate faci si pt je ceva...un gand de-al tau, ca-i mai strong?

asa creste Alex

nu cred ca functie ganditul altora (de ce nu cred io in "facut" sau alte bazaconii...) tu esti creatoarea propriei tale realtitati si nimeni altul, gandurile 'pozitive" care incep cu "NU" au efectul invers... si importante nu sunt doar gandurile ci si emotiile (ghidul nostru), trebuie sa fie neaparat pozitive (recunostinta, speranta, iubire, credinta)... eu sunt resentimentara de felul meu, nu iert si nu uit... dar incerc sa gasesc oamenilor diverse justificari (in ochii mei evident) - a procedat asa (urat) pentru ca:... si asa ma eliberez de resentimente si ganduri idioate... nu ma pot controla in privinta gandurilor prapastioase, total aberante, gen accidente socante si terifiante, s.a tampenii, dar astea sunt doar razante si pleaca cum au venit (fulgerator)... nu prea stiu de unde sa incepi, eu am inceput cu "recunostinta" pentru ceea ce am...
apoi nu e suficient sa gandesti pozitiv o data - trebuie s-o faci constant- imagineaza-ti ca imbraci cu materie un gand, ii trebuie mai mult de 5 min de focalizare, deci perseverenta cu un anumit (unul si acelasi) gand (nu de fiecare data altul dar tot pozitiv) - si ganduri focalizate pe dorinte (vreau ceva anume si imi doresc acel ceva anume f. f. mult).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Neata fetele,

Alexuzzza, si eu ma gandesc la Rotarix, doar ca pediatra lui Dani, care e specializata si pe hoemopatie, e oarecum impotriva administrarii mai multor vaccinuri deodata, zice ea ca e prea multa informatie pt cate kg are corpul lui bebe. Si a zis ca se poate amana administrarea Rotarixului si pe mai tarziu, inca cateva luni, nu mult, 3-4 luni.

Eu sper din tot sufletul ca Dani sa nu se mai trezeasca noaptea, sa nu ne mai intoarcem la perioada de trezit noaptea. Acum doarme toata noaptea, am inteles ca mai chiuie din cand in cand, dar nu se trezeste. Asta din ce imi povesteste sotul, ca el doarme cu copilul. Eu dorm f usor, ma trezesc imediat si nu mai adorm. El doarme adanc si se trezeste doar daca urla bebe. Asa ca el doarme cu copilul.
Azi dimineata m-am dus la ei pe la 7.30, al meu bebe era cu picioarele pe pereti, radea la maimuticile de la carusel, vedel nevoie mare....of, daca si seara ar fi asa linistit, ar fi copilul perfect.

ma apuc de munca, ca deja e 10 jumate, acus plecam la vaccin....

exact de acelasi principiu e si dr mea....de aia synflorixul il facem separat la 3, 5 si 7 luni, infarix la 2,4,6....unde mai bag Rotarix-ul?

de Yannis

Na, ca de synflorix nu stiu nimic. E o alta schema de vaccinare? De ce ii faci doua? Care e faza?

Mai, eu am fost la inceput, si inca mai sunt partial, impotriva vaccinurilor, dar vorbeam dimineata cu cumnata mea - are gemeni - si mi-a zis ca ei i-au prins bine, copii au facut forme f usoare sau aproape deloc de 'bolile copilariei' - gen scarlatina si alte chestii cu crocobauri de se transmit la gradi.
Iar Prevenar se poate face pana la 5 ani. Eu ma gandesc sa le fac pe toate inainte de a intra in comunitate la gradi, ca atunci va fi saptamana si mucii aferenti si evident pastilele aferente. Mie una mi-e groaza de mers la gradi. L-as tine acasa daca as putea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Neata gagici...eu fluturesc pe aici de dimi, dar n-am apucat sa raspund ca nu pot presta decat statul degeaba cand o am pe fii-mea la tzitzi. Acum a adormit...

Tot stau si ma gandesc cum sa facem cu intalneala. La noi vremea e cam nehotarata. Acum e soare, acum se inoureaza...iar cand e soare e vant. Ce ma enerveaza! Cu siguranta nu pot iesi cu zgubilicea afara...barbat-meu e clar impotriva, dar eu speram ca daca e cald ma fofilez fara stirea lui ca si asa nu-si poate lua liber...dar avand in vedere cum e vremea ar insemna ca sunt mama denaturata sa insist sa-mi scot copchilu afara cand recomandarea clara a fost...5 zile in casa. Mai ales ca saptamana asta ar fi trebuit sa-i facem si vaccinul care deja e intarziat cu 2 saptamani ca inca nu-l primise medicul de fam si acum il amanam iar din motiv de bebe 'rinofaringitat acut'.
Fii-mea inca e fornaita...i-am dat Nurofen si vitamina C, dar antibiotic nu i-am dat...nici macar jumatea aia din doza minima cum mi-a recomdat dr preventiv. Sa vad intai cum evolueaza si apoi ma bag pe antibiotic.
PLATEO tu ce zici? Cu LOREX am vorbit prin sms, dar nici ea n-a dat nici un raspuns. Ea spunea ca mai are si alte treburi la Tg. Neamt si nu stiu daca pe alea le poate amana...dar cu intalnirea noastra cum ramane? Amanam? Pentru week-end sau pentru saptamana viitoare? Sau cum facem? As vrea sa ne vedem, dar mi-ar place sa fie o atmosfera relaxata, nu sa ne facem griji in privinta eventualilor virusi...so???cum facem?

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Multumim de cafele si eu am servit-o deja ca sunt zombieToata noaptea ma tzocaie bb Inainte parca dormea noaptea Acum cum creste,il apuca???Am avut o perioada pe la 2 luni cand dormea 6 ore neintrerupt Si acum din 2 in 2 ore vrea tziti Si azi noapte din ora in ora Si transpira,foarte tare la cap Oare o fi genetic? ca si eu asa transpir Si tatal meu la fel
Cu scaunul suntem bine,zic eu Fara sange,normal,moale asa cum facea inainte Cu ce frica dechid pachetelele cu surpriza(pampersul)cand il schimb
Azi e vreme f urata Sa vedem daca gasim o fereastra sa iesim afara

cea mai fericita mamica :)

Bine ai venit in clubul mamicilor zombie! dupa o noapte de tzocaiala... si Caius transpira f mult cand mananca mai ales si il mosteneste pe taica-su (daca i-a mostenit textura pielii ma gandesc ca e firesc sa-i mosteneasca si modul de dispunere a glandelor sudoripare)... Supracompenseaza-ti nitel acea frica cu imaginea unui pampers plin cu kkcel ok (eu ma bucur la pamper cu kk mult si bun si consistent).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Neata fetele la ora 11 normal ca noi mai putin matinale!

Am fost la mare!!!! A fost super fain! Copchilu' relativ cuminte ca i-am cam sarit orele de somn si a fost o leaca maraita, dar si cand ajungea la ea in patut, adormea instant . PLateea scaunul de masina e fff tare, Irina l-a acceptat din prima a dormit in el de n-a avut treaba, asta in conditiile in care in scoica urla cu lacrimi de crocodilus bolnavus .

Vrem sa ne luam un patut pliabil pt deplasari, gen tarc. Cristies parca voi aveti, poti sa imi zici si mie daca e ok si daca ii mai trebuie si saltea? Sau gresesc?

Mergi la inceput