Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Felicitari Micki pentru steluta!!!! La mai multe!!!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

NU MAI POT SA VOTEZ
S-A TERMINAT CONCURSUL?

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

nici eu nu calc rufele lui. care sunt mai sifonate da. leas calca dar ziua are putine ore pt mine. nici nu stiu kand trece.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

cristies naspa cu neamuri pline de treburi...asa era si la noi,dar am facut cu nervii acu' vreo 15 ani...faza: o tipa din sat de la ai mei dadea la fac in oradea si cu nshpe mii de rugaminti la ai mei sa o gazduiesc pe perioada admiterii...io zic nu,ai mei sar in sus ca-i fac de ras ... ...ma rog...vine fata si sta la mine... pe gratis juma de an,apoi pe o suma infima cealata jum de an...cand i-am pus in vedere ca ,totusi,sa-si caute gazda,ca doar nu pe seama mea a dat la faculta stii ce a zis? "puteai sa-mi multumesti ca nu ai stat singura!"

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mamidepuiuti, m-ai mirosit. Tot din cauza alor mei sunt si eu blocata acum... ca daca era dupa mine le comandam taxi-ul sa-i plimbe pana-i satura... Ce ma deranjeaza cel mai tare e ca nenea care ii aduce "s-a oferit si n-a putut fi refuzat", adica nu vin cu autobuzul sa nu-l jigneasca, dar eu... probabil ca se gandesc ca nu pot fi jignita sau ca sunt prea zen ceva...

Am mai zis ca mai vin si pe 15 (pentru mai multe zile, nu stiu exact pentru cate -ei nu stiu- si atunci probabil se vor ofusca ca-i dam afara , ca noi pe 18 plecam in vacanta...)

Cat despre povestea ta... Pe o colega a dat-o afara din garsoniera din cauza unei rude (a venit proprietarul in vizita si asta a raspuns urat ca nu deschide, ca nu scoate cheia din usa (proprietarul avea cheia lui) ca ea locuieste acolo si nu vrea sa raspunda (omul a crezut ca cea cu care se intelesese a subinchiriat) si ca atare a doua zi le-a dat in strada. Deci nesimtiti pe toate meridianele...

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

alexutzzza si io zic ca e ok cu apa...mie cand imi e sete beau apa,nu suc sau ceai...desi je bea ceaiurile fara zahar,ca altfel nu le pot inghiti...

cristies iar nu merge site-ul ...aseara a prestat radu,dar vad ca dupa el a mai capatat doar un vot si gata...... mai incercam...

si alex chiuie...are mom cand nu stii ce face,plange sau chiuie...da' oricum te dor urechile

am vazut pufuleti cu colacei si la propriu si la figurat

ratusca_mica sa va simtiti bine la bunici!

elefantica

catalutza ai un sef simpatic tare...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Neatza si de la noi

Cristies, Ruxita nu imi pare rau ca am comandat de pe net ca de exemplu girafa pe care o vreau eu de la ei nu se gaseste nicaieri decat la ei (nici pe amazon nu am gasit-o, poate pe minitoys dar aia inca nu au incarcat toate pozele si nu ma risc fara sa vad poza, poate la al doile copil iau d epe minitoyz, incarca ei pozele pana atunci

Noi am avut un weekend linistit si relaxant, plimbari, vizite la prieteni, again Hard rock cafe niste sex in ziua a 14 fara protectie (eu am cezariana si sunt extra mega stresata, sotul zice ca daca nu a terminat inauntru nu ar trebui sa fie problema dar io tot ma stresez...).

Yannis e cuminte si jucaus si murim amandoi de dragul lui

Ratusca chestia aia albicioasa ca o pudra asa se depune numai daca fierbi prea mult sau le lasi acolo in apa aia dupa ce le-ai fiert, eu fierb cu apa de la robinet in Grecia (ca e curata si potabila) si cu apa plata aici daca vreau sa fierb rpd ceva (o suzeta etc) si mi-e lene sa pun sterilizatoru. daca le lasi numa asa cat sa dea in clocot si 2-3 min clocotind si le scoti si le folosesti imediat sau le asamblezi si pui capace si folosesti mai tarziu la mine a fost ok, fara puda.

ma bate gandul sa ii fac lui Yannis Rotarix acum la 4 si apoi la 6 luni a doua doza , e ok? voi ce credeti?

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

De ieri ma tot chinui sa zic ceva si tot n-apuc.

Asa de mult a evoluat lumea de acum 15 ani???? Cum la o saptamana de relatie sarbatoresti ducand fata acasa? Valeu....

E clar ca eu o sa fiu so_acra daca de acum mi se pare ca "nu ie bine maica".

Ruxita, ce a zis fata? Si ce a zis tatal baiatului?

(Parintii mei n-au fost foarte severi, din contra chiar, dar nu-i vad facand fata emotiilor admiterii la liceu in paralel cu relatia mea.)

E clar, m-am ramolit deja!

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

intrebare:

in leg cu scaunul de masa ca de...e pe lista ...n-o sa-i intre linguritza fara scaunul special ( asa mi-a zis si mama...ca n-am pus gura pe mancare fara scaunul spcial..:)) )

o vecina are chicco polly..ceva de gen cu 4 roti....si a zis ca e super incantata.. ca si doarme il si leagana...veoi ce credeti 4 sau 2 roti?

urlaaaaaaaa...tatazaaaaaa

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

de ce nu iei ca al Andrelinei? mie mi se pare f f f ok. Si ce daca a ars Dragonul, stiu ca il vindea cineva nou cu 280 de lei p Okazii (http://www.okazii.ro/catalog/41475600/Scaun-masa-Baby-Care-nou-in-cutie-sigilat-cod-CF-.html)
Poly ala face ca toate visele da mi se pare scump si nu mult mai smecher decat baby care

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Neata fetele,

Alexuzzza, si eu ma gandesc la Rotarix, doar ca pediatra lui Dani, care e specializata si pe hoemopatie, e oarecum impotriva administrarii mai multor vaccinuri deodata, zice ea ca e prea multa informatie pt cate kg are corpul lui bebe. Si a zis ca se poate amana administrarea Rotarixului si pe mai tarziu, inca cateva luni, nu mult, 3-4 luni.

Eu sper din tot sufletul ca Dani sa nu se mai trezeasca noaptea, sa nu ne mai intoarcem la perioada de trezit noaptea. Acum doarme toata noaptea, am inteles ca mai chiuie din cand in cand, dar nu se trezeste. Asta din ce imi povesteste sotul, ca el doarme cu copilul. Eu dorm f usor, ma trezesc imediat si nu mai adorm. El doarme adanc si se trezeste doar daca urla bebe. Asa ca el doarme cu copilul.
Azi dimineata m-am dus la ei pe la 7.30, al meu bebe era cu picioarele pe pereti, radea la maimuticile de la carusel, vedel nevoie mare....of, daca si seara ar fi asa linistit, ar fi copilul perfect.

ma apuc de munca, ca deja e 10 jumate, acus plecam la vaccin....

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Neatza si de la noi

Noi am avut un weekend linistit si relaxant, plimbari, vizite la prieteni, again Hard rock cafe niste sex in ziua a 14 fara protectie (eu am cezariana si sunt extra mega stresata, sotul zice ca daca nu a terminat inauntru nu ar trebui sa fie problema dar io tot ma stresez...).

de Yannis

Daca nu au trecut 48 de ore ia pilula de a 2-a zi. Se poate ca sotul sa aiba dreptate dar la mine ultima oara cand m-am bazat pe asta a rezultat Sebi....

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Buna dimineata, fetele!
Imi cer scuze pt. absenta, si pt. ca nu v-a fost dor de mine o sa va cicalesc toata ziua! La multi ani Amiss _zipp si LML sarabatoritilor de we!

Revin mai tarziu.

Dulcineea, eu sunt maniaca privind calcatul hainelor (si ale noastre si ale Cristinei (mereu la dunga!), asa ca eu, ca o soacra buna ce vreau sa fiu (nu ca a mea!), ma ofer sa-l tin pe Andrei calcat si ferchezuit, si asa am s-o invat si pe fi-mea, sa nu zici ca nu are grija de el! Sper ca sunteti bine.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Jos palaria Sper ca a fost cuminte nora si nu a facut ochi dulci la alti bebelusi

cea mai fericita mamica :)

E fidela! De obicei barbatii calca in strachini. Of! Acum, serios vorbind, stiind ce soacra am eu si ce soacra a avut mama, mi-e teama pt. ea mai tarziu. O sa fac tot posibilul sa ii ajut sa stea singuri si am sa incerc sa nu ma amestec in ale lor, sa ii ajut doar daca vor ei. Binele cu forta...nu!
Asa ca, daca se hotaraste sa plece in alt oras dupa barbat MA MUT SI EU! Sa am grija de ea si sa-i fiu aproape, sa poata veni la mine oricand. Mama mea locuieste la 2 statii distanta de noi si am nevoie uneori doar sa vorbesc cu ea si imi prinde tare bine.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

eu sper sa invat din greselile altora(mama,care numai mama nu e Atat zic Si soacra care are numai indicatii pretioase )

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput